כנסו!..

כנסו!..

טוב...אני לא יודעת אם פתחו שרשור על זה כבר אבל אני חייבת להגיד לכולם פה משהו!!.. הפורום הזה!? ניהיה פשוט גועל וזה לא בגללנו אלא בגלל הילדים שנכנסים לפה ורושמים שהם שונאים ת'גיים בויז! ואנחנו מגיבות להם בחזרה ומה קורה?! הפורום מתמלא!? בקללות ולא סתם נפתחים שרשורים מפגרים על ילדים שבכלל לא חשובים בפורום הזה אז בקשה אני רוצה להגיד לכם משו אחד אם מישו נכנס לפה ורושם שהוא שונא ת'בויז או לא יודעת מה כל הדברים הרעים אל תגיבו כי הם סתם חסרי חיים שרוצים שנתעצבן וסתם נבזבז דקות עליהם אז לא די כבר זה נמאסס! ולמשל על הילדה הזאת שאמרה על הקדם לא להצביע..תחשבו רגע?! למה הגבתם לה?! אתן הרי יודעות שאתם תצביעו להם אז למה אתם סתם שולחות לה דברים?! עזבו ת'ילדים האלה!!!!!! ועוד דבר לגבי מה שהולך בינינו יש פה גם בנות שרבות אחת עם השנייה תפסיקו אנחנו אמורות להיות ביחד לדבר לצחוק ה=כ=ל ביחד יש לנו דברים במשותף אז די ואני מקווה שתתיחסו למה שרשמתי פהה!!!! ליל טוב ואל תשכחו אף פעם כמה שאני אוהבת אותכןן!

sHiRa De LoCa

New member
מסכימה איתך לגמרי!

אבל מה לעשות,תמיד אבל תמיד יהיו את אלו שיכנסו לפה ויקללו ת`גיימבויז. אבל קשה להתעלם. קשה להתעלם שאת אוהבת מישו ומקללים אותו. אין מה לעשות. המנהלת פשוט צריכה למחוק מיד תהודעה וזהו.אבל הבעיה שהמנהלת לא יכולה להיות פה 24 שעות. ואנחנו כמו ילדות קטנות צריכות בייביסיטר בגלל איזה טרול.

../images/Emo207.gif ../images/Emo207.gif ../images/Emo207.gif

יפות שלי?! רק רציתי להגיד לכן: 1. לילה טוב
2. חד פורים שמח
3. שאני אוהבת אותכן מלאא
מווואהה

את צודקת בכל מילה../images/Emo45.gif

את פשוט צודקת בכל מילה... בהתחלה שנכנסתי לפורום הוא היה מסודר ונהניתי להיכנס אלייו, אבל עכשיו כל יום מישהו אחר ניכנס מקלל וכולן מגיבות לו.. דיי אל תגיבו וההודעה תיעלם לעמודים אחרים!!

תקשיבו בנות אני מיצטערת...

תקשיבו אני מיצטערת שאני פתחתי הודעות חדשות אני הייתי חדשה בפורום והגעתי עליו רק אתמול.... אז אני ממיצטערת אנ'לא ידעתי שזה יכול ליגרום לקריסה עכשיו אני רק מגיבה על הודעות וזה באמת נעלם לדפים אחרים אז קיצר אני מיצטערת מקווה שאתם תסלחו לי.. אה והדר את צודקת אחת מאיתנו במיפגש איתם חייבת לדבר אתים אה ומישהי הולכת היום להופעה?1 אני לא הולכת לצערי להופעה איזה באסה :(

אני בעד אבל זה לא עוזר כי

שיכנסו ויקללו בכל זאת יהיו בנות שיתחסו ויריבוו!

למעלה