כנסו...

ReutZi

New member
כנסו...

ביום שישי הייתה כתבה על רוני (ב 7 לילות של ידיעות אחרונות...)ויא דיברה על הקו מוצרים שהיא הוציאה ואמרו לה ששרית עשתה את זה לפניה וזה מה שהיא ענתה: "היא (שרית) הוציאה בוה בדמות שלה. בי לא משחקים. אני לא בובה. אני נותנת למעריצים שלי אפשרות להרגיש זמרת. יש מיקרופון, שטיח מנגן. אני לא כלי משחק..." והיום ב 24 של ידיעות אחרונות כתוב על השימלה ששרית לבשה בגמד של נולד לרקוד-כתוב על זה שבסוף היא לבשה שימלה של אושידה ולא את השימלה שארצי יפרח עיצב לה....

Music4Life

New member
חחחח מצחיקה הרוני הזאת...

לא בובה הא? אז איך היא מסבירה את זה שהיא נראת כמו בובה?

שיראל מ

New member
כן, קראתי את הכתבה הזאת ...

ואני די לא סובלת אותה(את רוני) וכשקראתי את הכתבה היא גם גרמה לי לראות למה ... היא יורדת על אנשים אחרים( חחחח וחושבת שהיא ברמה של מירי מסיקה ושירי מיימון..אמממ) ובכלל מה היא רצתה להגיד בתשובה הזאת: "אני לא בובה"
אממ צר לי לאכזב אותה אבל ככה היא נראית וזה מה שהיא משדרת.. בקיצור לא מחבבת אותה בכלל.. אה וניבה אם כבר הזכרת את אחותה אז לדעתי יעל דואני נראית יותר בסדר ממנה.. אה ושרית הייתה בכל זאת מדהימה
סורי על החפירה חחחח
יומטוב

דרוש1

New member
הייתה מתה להגיע לרמה של בובה

פחחח עוד איזה אחת שהחליטה שבא לה להיות מפורסמת אז היא חושבת שהיא יודעת לשיר.. פחחח .. נותנים לה מקרופון ואומרים לה לשיר בלייב היא שרה כמו שאני שרה ( ולא בא לכם לדעת איך אני שרה) חחח קיצר.. בכלל לא שווה התייחסות

כן אהה באמת היית מתה להיות בובה

למה מה זה שטיח ריקוד
יאני את מי זה מעניין בכלל שטיח ריקוד
ומה מיקרופון
זהו מיקרופון אני יכול ליקנות בחנות לא צריך "רוני" איזה דברים היא מוציאה בכלל זאת איכככככככ.
.ממש גועללל
היא הייתה מתהההההההה להגיעעעעעעע לרמההההההההה של שרית היא אפילו לא מגיע לבואן של שרית חחחחחחחחחחחחח... יאללה בואוו ניסגור נושא אוקיי? חפרו יותר מידי על הכחבה..

עלק רוני "סופר סטאר"!../images/Emo46.gif

מקסימום סופר טיפשה!!!!...הקנאית הזאת!!!...היא בכלל יודעת לשיר?? מי היא בכלל.?? סתם איזה אחת שפתאום החליטו שהיא זמרת..ככה סתם היא בחיים בחיים בחיים לא משנה מה היא תעשה, היא לא תגיעה לשמינית ממה ששרית!!! אז שתתחיל להירגע! זה לא סתם אולי שרית האור בחיי@@@ מואההה!

eliezer 6

New member
קודם כל מיקרופון ושטיח ריקוד אפשר

לקנות גם בלי המוצרים של רוני(יש הרבה סוגים של מוצרים כאלה),ובובה של שרית זה משהוא מקורי שלא יכולים למצוא בכל מקום(יש רק סוג אחד ויחיד).דבר שני רוני אומרת שהיא נותנת למעריצים שלה להרגיש שהיא זמרת,הבנתם, כאילו שרית היא לא זמרת בישבילה .הרוני הזאת היא סתם קנאית היא גם אומרת דברים לא נכונים. זה כי היא מקנאת.ודרך אגב ראיתם את הקליפ החדש שלה "לא עוצרת" מדמים אותה שם לבובה .חחחחחחחחחחחחח.

חח כונפה לא מילה../images/Emo70.gif

סתם מגעילונת שכמותה על"ק "זמרת" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... מי היא ביכלל היא זמרת חנונים עלק זמרת מה היא חשה מעצמה כולה איפור על הפנים אז היא חושבת שהיא יפה מותק מה הולך אחרי כל האיפור הכיעור הגדול הסנובית הטיפשה חחחחחחחחחחחחחחחחח יאלה סגרו נושא על הסטומה הזאת.

Music4Life

New member
אווווווו איזה התנפלותתת ../images/Emo8.gif

וואווו....רק שמישו יעיז לפתוח ת'פה שלו על שרית חדד ותראו מה קורה - כולם עם סכינים שלופים ומאיימיםםםםם
כוחות ההגנה של שרית יוצאים לפעולההההה
חחחח
סבבי...לא כפת לי כי אני ממילא לא אוהבת אותה בכלל... אבל יש נוראיות ממנה כמובן, היא עוד לייט.

דרוש1

New member
כן מי שרק יעיז לפתוח את הפה

למה מה קרה? שמישהו יפתח את הפה על שרה? אני פשוט חייבת להבין מה היא חשבה לעצמה שהיא הוציאה את המילים האלה מהפה?שהיא יותר טובה? כאילו באמת.. היא באמת חושבת ככה?חחח .. היא ממש טיפשה!

חחח למה מי יעיז ליפתוח תפה../images/Emo6.gif

למה רוני יותר טובה משרית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוני סתם טמבלית והיא עילתה לי תקריזה. למה מי היא חושבת שהיא שתלך תזידיין למה מי היא ביכלל עלק בובה לא בובה שתלך תחפש מי ינענע אותה טמבליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אחת
ושלא יאזו ליפתוח את הפה על שרית
חחחח אבל מה לעשות הכל מקינאה
שילכו כפרה עליה שרית המלכהההההההההההה

MISS MUSIC

New member
רוני סופר פארם....../images/Emo201.gif

זמרת לייט... זה מה שהיא.... רוני... לעולם לא תגיעי רחוק מתוקה... את "זמרת" לייט ולא יותר חומד. רוצה פרגון? רוצה אהבה?? חחחחחחחחחחחחחח לא תקבלי....
תפרגני לעצמך, תתני לעצמך אהבה... לא חסרה לך אהבה עצמית
את מתה על עצמך
מאחרים לא תקבלי עד שלא תלמדי לתת, קצת פירגון ואהבה לאחרים לא יזיקו לך מאמוש... חומר למחשבה
... (אני מקווה שיש לך את הכלים והאמצעים בשביל לחשוב, את הרי כולך פלסטיק, בטח "אצלכם בהליקון" דאגו לתת לך גם "מוח" מפלסטיק...
) ככה לימדו אותך בחיל החינוך?? את הרי "מש"קית יח"צ בחיל החינוך" תלמדי ליח"צן את עצמך כמו שצריך ולא תצטרכי לרדת לרמה כזו נמוכה "ולרדת" על אחרים בשביל "לטפס" למעלה... תחנכי את עצמך ותכבדי גדולים ממך... ותזכרי "...מי שעולה על עץ שילמד ליפול..." אז בפעם הבאה שרק תסתכלי על תמונה של שרית או אפילו תראי אותה אז תדאגי להשפיל מבט... תתני כבוד לגדולים ממך ולוותיקים ממך... יא צ'ונגית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה