כנסו

idan334

New member
כנסו

לכל מי שמתכוון לנסות להגיע למסע האסטרלי ולפגוש את חברי הפורום(תזכרו שאתם נפגשים במימד הפיזי ולא באסטרלי) תנסו את השיטה הבאה:(נלקח מהמאמר) 1. פשוט שכבו עם אורות כבויים, וודאו שאתם לגמרי רגועים, שכבו לכם ותהיו שקטים ודוממים, תירגעו ונסו לרוקן את מוחכם. 2. דמיינו את הגוף האסטרלי שלכם (שיכול להראות כחומר אפור בצורת גופכם) מרחף אל מחוץ לגוף הפיזי שלכם, דמיינו אותו מתרומם ופשוט מרחף אל מעל גופכם, עד התקרה. 3. עכשיו כשאתם בגופכם האסטרלי המרחף מעל גופכם הפיזי הסתובבו ונסו לראות את גופכם, אם אתם מצליחים אולי תרצו להישאר בחדר ולרחף בעוד אתם קרובים לגופכם הנה כמה טיפים: • תיזהרו במה שאתם חושבים! כל מה שאתם חושבים יכול להשפיע על המישור האסטרלי. אז אתם לא רוצים לחשוב על שום דבר רע או שאתם תמשכו אותו. • כל פעם שאתם מרגישים מפוחדים או שהלכתם לאיבוד חישבו על גופכם הפיזי ואתם תחזרו אליו במהירות. • קרה לכם פעם שנפלתם בחלום וכשהגעתם לתחתית התעוררתם במהירות? זה גופכם האסטרלי חוזר למקומו. רואים שאני גם יכול לעזור?
אז בהצלחה

Guardian Ang3l

New member
אמא'לה

את זה שאני חולמת חלומות צלולים לא במודע הבנתי... אבל פאק ... חשבתי שזה חלק מהחלום הזה עכשיו אתה אומר לי מסע אסטרלי... יש עוד משהו שאני צריכה לדעת?

למעלה