כנסו

malul888

New member
אל תעשה סלט

קובץ מידי זה קובץ מידי איתו תוכל לשמור תוים שנגנתה בתפריט פתח למטה כנ"ל לגבי הפתיחה וצריך שהפלאג המקושר יהיה באותו מחשב...

Domnastic

New member
לא ענית לו על כלום שבלול, תשובה:

אתה מסמן את הקטע שאתה רוצה להפוך במידי, מוודא שאתה על הערוץ הנכון, ואז עושה File-Export-MIDI file לגבי הפתיחה: אתה פותח לך ערוץ מידי, לאחר מכן עושה File-Import-MIDI file זהו.

malul888

New member
אדון מסטיק

מה הבעיה שלך שכל הזמן אתה יורד עלי זינו אותך בתחת או מה?

Domnastic

New member
אממ..

בוא נתחיל מזה שעד לפני כמה ימים התעלמת 50 פעם מההודעות שלי, שהסברתי לך שתשרשר נורמלי, ולא לקחת לתשומת לבך. דבר שני אתה שמת לב שאתה עונה סתם פה לאנשים
take a good look

malul888

New member
אנשים רבים הודו לי

אז ככה שאים זה מפריע לך אני מפנה אותך להמלצתי מההודעה הקודמת...

Domnastic

New member
תגיד לי רגע

איך לא יפריע לי שאתה עונה לאנשים תשובות לא נכונות
הבנאדם אומר לך שהוא השתמש פעם בקיובייס בלי בעיות, עשה פורמט, ועכשיו היא קורסת לו. יוצא אפוא שיש בעיה טכנית, לא בעיה חומרית
ואתה אומר לו "קנה כרטיס קול מקצועי" - אז סלח לי [בעצם מה סלח לי, בעיה שלך] אין לך מושג במה שאתה אומר ובטח שלא יחזור להבא. DONE WB

Domnastic

New member
ודיברתי אגב על השרשור למטה של

dorgolan וזאת הייתה רק דוגמא אחת

../images/Emo13.gifיש לי עוד שאלה חחח אל תכעסו

כשאני מסיים איך אני שומר כקובץ אודיו??? דרך אגב בזכותכם אחרי שמצאתי ת'פורום הזה כולם עוזרים ולפני שמצאתי את הפורום פה לא הבנתי כלום בקיובייס היה לי אותה יותר מחצי שנה ללא שימוש ועכשיו בזכותכם אני מתחיל להבין הכל..... תודה

elper11

New member
כנס...

יש לך מעל הסיקוונסר פס שחור עם מספרים עולים...תסמן עליו את העכבר בחלק העליון של הפס..הגבול העליון..זה יראה לך עפרון.. תתחום את כל מה שאתה רוצה להוציא לאודיו...החלק יהפוך לכחול.. File-->Export-->Audio Mixdown תשים לב לשלב הזה כי זה חשוב אחרת האיכות תתפקשש לך.. תבחר איזה פורמט אתה רוצה אמפי3 או Wave..תבחר איכות ותדאג שהתדר דגימה בהמרה יהיה כמו שבפרויקט.. 44100 אני מניח..

malul888

New member
שים לב !

הקיובייס ממיר MP3 באיכות ירודה לשם כך אני ממליץ לך ליצא בפורמט WAVE (לא 64 כי אחרת הנגן לא יזהה) ולהמיר לאם פי בתוכנה אחרת...

למעלה