כנסו..

טלטול12

New member
כנסו..

ניר לוי גם משחק באהבה מעבר לפינה? חח אני זוכרת שהוא שיחק במשו עם אהבה..חח לא זוכרת במה.. הנה החתימה שלו שהוא חתם לי היום :p יש לי גם של הראל מויאל,שירלי לילו <מה14.7> ושל ניר לוי,צחי נוי ועוד אחד מהלהקה היי פייב,חח איזה מותק :p ועדי <נטאשה מהשמינייה> הייתה והיא לא חתמה =\ ומאיה בוסקילה לא יכלה לחתום.. =\

ניר לוי?../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

אההההה זה ששיחק את בועז אולי? המאמן של שירלי?

../images/Emo39.gif

הוא שיחק בסדר עם אהבה אבל לא אהבה מעבר לפינה אלה--> לחיי האהבה חיחיחי והוא שחקן נוראא מוכשר!

טלטול12

New member
חח שאלתי אתכן..

חח וניר לוי קרוע חחח אתמול שהייתי בצילומים של הסרט "ימים של אהבה" <הוא ייצא בחנוכה לאקרנים :]> היה קטע שמאיה <בוסקילה> שרה וניר ניכנס ושר איתה..חח אז הבמאי כל פעם אמר להם לעשות עוד פעם וזה חח.. במאחורי הקלעים הייתה כזה בובה של תינוק חח..אז אחרי שניר חתם לי ולחברה שלי חזרנו למלפני הבמה.. <לפני שעוד שנייה היו מעיפים אותנו בכלל> חח ניר כזה לקח ת'בובה של התינוק חיבק את זה ויצא עם זה לשיר חחחחחחחחחחחח :D

טלטול12

New member
בטח שיש,חח גמאני לא הכרתי אותו..

אבל כל הבנות כזה "נירררררררררררררררררר מלךך מללךך מלךך" <מה ההתלהבות?!> חח אז שאלתי מי זה הן אמרו שהוא שיחק באיזשהי סדרה.. <לא זוכרת מה השם =\>

Koala Girl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה סנוב ציני חמוד

טלטול12

New member
חח הוא לא סנוב חח

חח הוא מתוק וקרוע..חחח חח הייתה בובה של תינוק מאחורי הקלעים והוא בדיוק היה צריך לצאת לשיר דואט עם מאיה.. חח אז הוא לקח ת'בובה וחיבק אותה ויצא איתה ככה לשיר חחחחחחחחחחחחח

למעלה