כנסו

וואי זה סקר ארוך..

אזזזזז... בנים: 1.מיגל רגיש, רומנטי, חבר טוב ועזבו אותכם פנימיות בעיקר חתיךךך עולמי בנות: 2.מיה סנובה, משקיעה בעצמה, גוד חברה ומלכת הבנות אקיץ קיצר

shir08

New member
עונה

דמות הכי טובה מהבנים: אוביו שמיגל
דמות הכי טובה מהבנות: אממ...מיה

ooOMoRoShOoo

New member
חח

הכוונה לא לטובת לב אלא לדמות שניראת הכי טוב בתכונות כמו שתותי אמרה =)

סוכריה16

New member
חחחחחחחחחחח איזה סיבות!

מסכימה בכל מילה.. חוץ מזה שאני חוהל על האופי של מיה.. היא כזה דואגת לכולם!!

christeamo

New member
תשובות

סקרים מי הדמותהכי טובה (בנים) 1.(מיגל) 2.דייגו - מתייחס ממש רע לרוברטה ! 3.גובאני - מתכחש להורים שלו... 4.תאו - רב עם לוחן על כלום! מי הדמות הכי טובה (בנות)? 1.(רוברטה) 2.מיה - עושה יותר מדיי רוחח... 3.ויקו - כ-ל-ב-ה אמיתית... 4.לופיטה - כולה פוצי מוצי...לא אוהבת =\\ אבלל את השחקניית כהה !!!! מאיטו'שש המושלמתתתתתתתתתתתתתת

Ripelll

New member
עונה ../images/Emo68.gif

בנים
- אמממממ... קשה מאוד... אני חולה על פונצ'ו, אבל לא אוהבת את מיגל... דייגו מעצבן, לא סובלת את ג'ובאני ותאו סתם חמוד... טוב, נו- מיגל
בנות
- מיהההההההההההה

אור17נית

New member
אמממממ...../images/Emo22.gif

מהבנים, אני חושבת ש..גו'באני, הוא ממש מדליק..אבל מצד שני איך אפשר ללא מיגל המהמם??? בכל אופן..מהבנות ברור שרוברטה..

eveligne406

New member
אני מאוהבת במיההההההה

עד מעל לראש... אין היאכזאת תמימה, ומתוקה, ויש בה רק כוונות טוובת, והיא סלחנית, ויש בה כמו מן תמימות כזאת שלאף אחת אחרת אין... היא ילדה קטנה כזת ושברירית שאתה רואה אותה ואתה פשוט רוצה רק להגן עליה, ואני פשוט מתה על ההיסטריות שלה...!!! ומהבנים את מיגל...כי הוא ג'נטלמן כזה ויודע איך להתנהג עם בנות..הוא רגיש..והוא חכם..והוא יודעל אהוב..

למעלה