כנסו

poki24

New member
כנסו

כנסו לפורומים הכי מגניבים שם אפשר לדבר על הכל(תירשמו לפני זה) http://v-gold.coo.co.il

Duvdevan Girl

New member
שרשור- מילים לשיר...

L'oiseau noir et l'oiseau blanc השיר של "הלהקה של מייק" CHORALE MIKE BRANT הילדים ששרים את שיריו של מייק כתשובה.. בעצם כך הם הגשימו את חלומו של מייק.. והנה המילים של השיר שלהם וגם הפירוש בעברית , אני תירגמתי לבד
Alléluia …( Alléluia)…. Alléluia L'oiseau noir et l'oiseau blanc Sont là pour nous prouver Qu'on peut être noir ou blanc Et vivre en amitié J'aimerai pouvoir le suivre Tout là-haut cet oiseau libre Car la différence' de couleurs Pour eux…. Ça ne compte pas Tolérance est leur devise Le meilleur exemple à suivre Quand leurs chants mêlés sont aussi Beaux… qu'un Alléluia … (Alléluia)…. Alléluia L'oiseau noir et l'oiseau blanc Sont les meilleurs amis Ils viennent' pas au monde' pourtant Dans le même nid J'aimerai pouvoir le suivre Tout là-haut cet oiseau libre Ils ont tout compris car du côté cœur… ils sont tous pareils Tolérance est leur devise Le meilleur exemple à suivre Ils s'entendent bien tous ensemble… et c'est l'essentiel Alléluia … Alléluia L'oiseau noir et l'oiseau blanc Sont la sagesse même Si petits mais coeur plus grand Que la nature humaine J'aimerai pouvoir le suivre Tout là-haut cet oiseau libre Car la différence' de couleurs Pour eux…. Ça ne compte pas Tolérance est leur devise Le meilleur exemple à suivre Quand leurs chants mêlés sont aussi Beaux… qu'un Alléluia … (Alléluia)…. Alléluia

Duvdevan Girl

New member
ועכשיו בעברית...

הללויה...(הללויה)... הללויה הציפור השחורה והציפור הלבנה הן שם להוכיח לנו שאחד יכול להיות שחור או לבן ולחיות ביחד הייתי רוצה להיות מסוגל לחיות שם למעלה כמו כל הציפורים החופשיות האלה כי ההבדל ביניהן ... לא קיים בכלל סבלנות היא המוטו שלהם הדוגמא הטובה ביותר לעקוב היא כאשר הן שרות ביחד זה כל כך יפה.. איזה הללויה... (הללויה)... הללויה הציפור השחורה והציפור הלבנה החברות הכי טובות הן לא הגיעו לעולם ביחד למרות זאת באותו קן הייתי רוצה להיות מסוגל לחיות שם למעלה כמו כל הציפורים החופשיות האלה הן כולן מבינות כי בצד של הלב... הן כולם דומות סבלנות היא המוטו שלהם הדוגמא הטובה ביותר לעקוב היא שהן מסתדרות מצוין ביחד ... וזה העיקר הללויה... הללויה הציפור השחורה והציפור הלבנה הן מאוד חכמות אילו קטנות אבל לבן רחב יותר מהטבע האנושי הייתי רוצה להיות מסוגל לחיות שם למעלה כמו כל הציפורים החופשיות האלה כי ההבדל ביניהן ... לא קיים בכלל סבלנות היא המוטו שלהם הדוגמא הטובה ביותר לעקוב היא כאשר הן שרות ביחד זה כל כך יפה.. איזה הללויה... (הללויה)... הללויה

למעלה