כנסו... אבא שלי כרגע טס ללבורג'ה (צרפת)...יש שם איזה הופעה...או משהו כזה... אז...בקרוב תמונות....
R randaniel New member 16/6/05 #1 כנסו... אבא שלי כרגע טס ללבורג'ה (צרפת)...יש שם איזה הופעה...או משהו כזה... אז...בקרוב תמונות....
M mr lavi New member 16/6/05 #2 וואלה, שנה הבאה אני רוצה ליהיות שם. חחחחחח שמעתי שהשקיעו שם איזה 6 מיליון שקל או דולר בביטן של ישראל... מחכים לתמונות!
וואלה, שנה הבאה אני רוצה ליהיות שם. חחחחחח שמעתי שהשקיעו שם איזה 6 מיליון שקל או דולר בביטן של ישראל... מחכים לתמונות!
Y YHS New member 18/6/05 #4 בשנה הבאה לא תוכל להיות שם זה מתקיים פעם בשנתיים. אבל אתה יכול לתכנן על אושקוש.............
R randaniel New member 19/6/05 #5 כנסו... חברים אני ממש ממש מצטער...אבא שלי מרוב התרגשות שכח את המלמה בבית... אבל לפחות יצא משהו טוב מהסיפור הזה...הבוס של אבא שלי מזמין מטוס חדש..! גולפסטרים 450... תודה ושוב סליחה...
כנסו... חברים אני ממש ממש מצטער...אבא שלי מרוב התרגשות שכח את המלמה בבית... אבל לפחות יצא משהו טוב מהסיפור הזה...הבוס של אבא שלי מזמין מטוס חדש..! גולפסטרים 450... תודה ושוב סליחה...