כנסו!!!

כנסו!!!

היי לכולם! אני שמחה ומאושרתת לראות שהפורום מקבל קצת חיים בחזרה!! מקווה שההתחלה שלי הייתה טובה!! רציתי לאחל לכל אלו שנוסעים היום להופעה של מאיוש שיהנוו המון המון המון יצלמו מלאאאאאאא ואמן אמן יכנסו לראות אותה!! תחזרו עם חוויות!! ותמסרו לה ד"ש לוהט ביותר מכולנו!!!! אני עכשיו בשבוע חופשש ישלי בגרות אחת ואז כמה ימי חופשש מבטיחה להתחיל להפעיל דברים ;) המשך יום מקסים לכולכם!! אוהבת המון!! דיקוש

RaZiK4

New member
יום מקסים גם לך../images/Emo70.gif

תהנו כולם בהופעה

חח נשמההה!!!!:)

כן הפורום משתנה לטובה תמשיכו כךך!!! ... וכל מי שהלך היום שיהנהההההה!!! ועכשיו אני רוצה את כל אלו שיש להם בגרות השבוע אהמ אהמ בספרותתתתת!!! יקומו עכשיו על דיקלה שיש לה חופש שבועעעע !!!! חחחח סתם סתםםםםם תהני נשמה מגיעה לך מנוחההה!!! לאב יוווו!!

חחחח ליאתי!!

אני מבקשת ישלי בגרות במשפט עברי בשישי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לומדת אליה "קשה" מאוד חחח !! ;) שיהיה לכן המון בהצלחה אני אהנה בשביל כולכם חח לא לדאוגג!! אחרי תקופה של חוסר נשימה מותר ליקצת חופש חחח !!

דיקלה מאמי כנסייי

גם אני שמחה שאת החלטת לקחת יוזמה ולהחזיר את הפורום לקדמותו.....ובאמת הוא חזר להיות כמו שהיה... גם אני רוצה לאחל לכל אלו שהלכו היום להופעה של מאיוש תהנו בהמונים תצלמו תמונות ותשימו אותם בפורום ותמסרו לה ד"ש מהפורום הרשמי שלה בתפוז אנחנו אוהבים אותה מאוד....... שיהיה לך בהצלחה בבגרויות ולכל מי שעושה... שיהיה לכם יום מקסים... אוהבת אותך ואת כולם המון,הגר

גם אני מאוד שמחה שהפורום מתחיל

סופ סוף לחזור לקדמותו!!!! בהצלחה לכולם בלימודים!!! מי שנסע היום להופעה שיהנה ויחזור עם חוויות בבקשה חיחיחי

למעלה