כנסו..

amirkela

New member
כנסו..

היי חברה.. רק רציתי להגיד זה שזה ממש בולט שאתם לא מפרגנים בכלל ליעל.. ראיתי פה כמה הודעות מגעילות עלייה וכל שנייה עושים פה השוואות עם אפרת כהן וכו כו אז רק שתדעו שזה ממש צורב בעיין. ואתם צריכים להודות כל יום לאלוקים שקיבלתם את המתנה הזאת לראות את יעל בר זוהר כל יום על המסך! בר זוהר היא שחקנית מקצועית רקדנית מקצועית ופרופורמרית אדירה וכמובן יפיפיה אמיתית ובן אדם פשוט מקסים! אז וואלה.. כדי שתתחילו לפרגן ולדבר קצת יותר על יעל כי לא שומעים מכם הרבה עלייה. יעל יהיא המלכה !!!!!! נקודה.

mary17

New member
תראי......../images/Emo41.gif

כל אחד פה מעריץ מישהו אחר וכמובן שהוא רק ישבח את השחקן שהוא מעריץ אז כנאה לא הרבה מעריצים כאן את יעל ופה התפקיד שלך מתחיל תצרפו לכאן עו מעריצים שלה וזה רק יתרום לפורום הזה!! אני למשל מאוהבת את טלי שרון ומציינת את זה בכל הזדמנות אפשרית! תחשבי שאם לכולם היו את אותם הדעות וכלום היו מעריצים רק אדם אחד היה משעמם פה את לא חושבת? זה טוב שיש פה רבגוניות! חוץ מזה אני לא שופטת את יעל לפני שראיתי אותה על המסך..... אבל לכולם יש דעות קדומות על מישהו כזה או אחר.... אני מציעה שנחכה עד שתתחיל הטלנובלה בשביל לשפוט!

מרי גנבהה לי שוב ת'מילים מהפה../images/Emo67.gif

חח....... אבל מרייייייייייי צודקתתתתת ב-100% רק תחשוב שבמקום טלי...אפרת
ומצטערתתת אין כמו אפרת
ועוד משווווו טלי גםםםםם מדהימהההההה

צודקתתתתתתתתתת!!!

אני מכירה אותה אישית והיא פשוט הבנאדם הכי נחמד ביקום! נקודה! סימן שאלה! סוף משפט! חח סתם

../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif אני חושבת:

שצריך לתת לאנשים זמן אני בטוחה שתוך חודש אחרי שתתחיל הטלנובלה כבר יהיו לה הרבה מעריצים

למעלה