כנסו...

כנסו...

מה ככה משצים יקרים??? הכל טוב טוב אז ככה רציתי לשאול כמה שאלות ומקווה שתענו לי... ככה אז לחלונים שבניכם מה דעתכם על הדתיים??? ואם היתם רוצים להשתתף בפעולות גישור.... ולדתיים אותו השאלה... אז רציתי לאחל לכולם גמר חתימה טובה שונה מעולה ופוריה!!! שנזכה לטייל בארצינו המדהימה... אוהבת המון סיון

purpel fox

New member
לא יודעת מה הקטע...

אנחנו 100% עם הח'ברה הדתיים...... לפחות הבוגרים אין לי מושג מה עם הצעירים

חצרמוות

New member
גם אצלנו הכל מצויין |: -)

אני לא ממש מבין מה הקטע, אבל לא אכפת לי להצטרף...

חברס!

לא פשוט נראה לי שמה שהיה לי בגדנ"ע היה מזה קירוב לבבות אולי זה נשמע פלצני אבל זה ממש ככה... אני רוצה לדעת מה הדעות הקדומות שיש... יענו החילונים על הדתיים והדתיים על החלונים... ואם כדי לעשות שבתות כמו שהיה בגדנ"ע או דברים כאלו וזה יצור גישור בנינו.... (כי בהודעה שקראתי של ליאור המאגניבה היא אמרה שבשבת נשברו כל הסטיגמות על הדתיים אז מענין אותי לדעת איזה סטיגמות היו וכזה מבינים??)\ יאללה תמשיכו לענות ולגלות ענין!

חצרמוות

New member
אני לא מבין אותך...

אני אישית חושב שכל הקטע של דת זה דפוק... אבל זה לא אומר שיש לי משהו נגד דתיים... יש לי מלא חברים דתיים וחלקם גם במש"צים... מה שהיה בגדנ"ע זה שפשוט החילונים התאימו את עצמם לדתיים.... כאילו, איתי בחדר היו שניים דתיים, והם אמרו שאסור לכבות את האור או לעשות כל מיני דברים וזה בחדר, אז פשוט לא עשינו... סה"כ עניין של קצת התחשבות... אבל בעיקרון מראש לא היה שום הבדל בין דתיים לחילונים באף אחד מהקורסים שעברתי...

הייי סיון..

אני לא יודעת אם את זוכרת אותי ..אז אני יציג את עצמי כי לא עשיתי את זה עד עכשיו ...אז קוראים שני אני ממחוז תל אביב והיתי גם בקורס סיון 2004 קבוצה 3: ובקשר לשאלה ...פעם היו לי קצת סטיגמות על דתיים לא שהיה לי משהו נגדם .....חוץ מזה שיש לי היום חברים דתיים שלא קשורים למשצים.. בקורס היו אנשים מדהימים ..כולם החילונים וגם הדתתים בלי שום הבדל ..ויום שבת היה הכי שוהו בעולם ..ואני חושבת שביום שישי בערב בחדר האוכל הבנו כמה שאנחנו מאוחדים בלי הבדל בין חילונים ודתיים ..בקיצר כולם היו אחלה ..ואני לא חושבת שהקורס היה אותו הדבר בלי השילוב הזה

sweet eyes

New member
אצלנו היו כמה דתיים..

והיה ממש כיף איתם.
אני אישית בעד~!
אבל עזבי, לי יש שריטה לדתיים.

למעלה