כנסו יה מפגרים מי רוצה שעני יפרוץ לא???????? ביי
נ נתן רביץ חיים שלי New member 24/9/04 #6 אההה והפורץ של ליר כנס ומהרררר אין לך מה לעשות בחיים????אהה????? ודבר שני אתה מוגבל או משהו??מה זה השגיאות האלה.. לא תגיד שגיאות קטנות זה ממש שגיאות!! רבי טרפוןןן
אההה והפורץ של ליר כנס ומהרררר אין לך מה לעשות בחיים????אהה????? ודבר שני אתה מוגבל או משהו??מה זה השגיאות האלה.. לא תגיד שגיאות קטנות זה ממש שגיאות!! רבי טרפוןןן
1 1שרופה על אפרת כהן New member 24/9/04 #4 טוב, ../images/Emo141.gif הלכתי לסבא שלי שיעשה לי כפרות...כפרות נו אתם יודעים.. זה שמסובבים לך תרנגול הודי מת מעל הראש ולוחשים תפילה...כפרות..
טוב, ../images/Emo141.gif הלכתי לסבא שלי שיעשה לי כפרות...כפרות נו אתם יודעים.. זה שמסובבים לך תרנגול הודי מת מעל הראש ולוחשים תפילה...כפרות..
נ נתן רביץ חיים שלי New member 24/9/04 #5 אני מפחדת היום הלכתי לבית העלמין לע שות כפרה..אז עשו לאבא שלי ואז אבא שלי אומר תעשה גם לה.. וכזה אמרתי שלא יעשה לי..אני מה זה מפחדת שהתרנגול יפול עלי..חחחחחחחח הם מפחידים אותי..אבל חפיף...!
אני מפחדת היום הלכתי לבית העלמין לע שות כפרה..אז עשו לאבא שלי ואז אבא שלי אומר תעשה גם לה.. וכזה אמרתי שלא יעשה לי..אני מה זה מפחדת שהתרנגול יפול עלי..חחחחחחחח הם מפחידים אותי..אבל חפיף...!