כנסו

dekel555

New member
כנסו

מישהו רוצה לבנות איתי אתר על דרגון בול זי....? אם כן אז אפשר לשלוח לי לאימייל [email protected] או באי סי קיו 276040197 אבל אני לא מתחבר הרבה.

gokussj2

New member
חבל להשקיע...

יש לך אתרי דרגון בול בעברית כמו זבל כל ילד מפגר חושב שהוא גאון פותח אתר דרגון בול רובם עם המון שגיאות לא ראיתי אתר דרגון בול בעברית שאין בו שגיאות מפגרות וניסוח גרוע אז שמע במקום לעבוד קשה על משהו שלא נותן כלום תעשה משהו מועיל...

ssj38

New member
למה יש דווקא אתרים טובים שאין כל כך

הרבה טעויות אבל יש מלא שיש מלא טעויות ודברים מזויפים כמו דיביוי אז אל תגזים.

vejita

New member
תשמע אחי

אני וחברים שלי בונים אתר ואם אתה רוצה אתה יכול להצתרף אלינו אם אתה יודע איך בונים אתר וכל זה..... האייסיקיו שלי הוא:324378671

dekel555

New member
אהה

אתה זה שכתבת הודעה שאתה וחברים בונים אתר וקוראים לו dbzrk. אז תשמע השגתי לך קיצור כתובות עכשיו אתה יכול להיכנס לאתר בתור הכתובת הרגילה וגם בתור www.dbzrk.coo.co.il!!

vejita

New member
וואלה אחי תודה

אבל האתר הזה לא משהו אז אנחנו רוצים לבנות אתר אמיתי אז תתחבר בזמן הקרוב לאיי סי קיו ונדבר...

vejita

New member
אני לומד עכשיו HTML

פשוט אין לי זמן בזמן האחרון... אני לא יפרט מזה כי זה לא עניינו של של אף אחד וזה סודי.....

Brolly

New member
html זה קל, javascript וasp הם

הקטעים הקשים בתכנות בסביבת אינטרנט....

roikeman

New member
זה בריא ללמוד

אין שום קשר בין HTML לASP וגאווה... HTML זה אוסף תגיות וזה משמש רק לעיצוב דף. ASP זה כבר דף שמעובד בשרת, וגאווה זה דף שמעובד אצל המשתמש. אתה יכול לעבוד בASP בלי לדעת גאווה, ולהשתמש בגאווה בלי לדעת ASP אבל אתה חייב בשביל שניהם לדעת HTML. אז כרגע הוא רק מתחיל... עם זה מעניין אותו הוא ימשיך ללמוד.

Brolly

New member
חחחחח, הצחיקה אותי הכותרת של ההודעה

שלך, בריא ללמוד חחחחחחחחח לפי מה שאני זוכר ג'אווה זה משהו שמתכנתים לבד ואיי אס פי בונים את השילדה וזה מעצב לפי השילדה את הדף(לא הייתי כל כך טוב בתכנות בסביבת אינטרנט, הייתי עצלן) אם לא מנסים דברים קשים מדי אז זה דיי קל...

למעלה