כנסו!!!

ילי111111

New member
כנסו!!!

רומי ואסי תגידי מתי אפרת באה מחר לחיפה ופחתי ודעה חדשה כי אף אחד לא עונה לי!!!!!!!!!!!!! אז תענו לי הפעם!!!

נצל"ש חשוב!

תראו אני פגשתי כבר את אפרתי פעמיים, ביום אימוץ ובמפגש מעריצים ועכשיו אפרתי באה לעיר שלי למקות שנמצא חצי דקה מהבית שלי ואמא שלי אמרה לי שדיי מספיק וכאילו כבר פגשתי אותה וזה.. וגם זה עולה 50 ש"ח עקרונית להיכנס כי זה בתוך בריכה וזה שולי שאפרת (עלק שולי) מופיעה שמה וגם יהיו מתנפחים במים וכל מיני שטויות וצריך להיות אדיר ואני יכולה גם לארגן לי כניסה בחינם אז כאילו תנו לי רעיונות לשכנע אותה!! מה לעשות? פליזז עזרה..

יש לי רעיון

תגידי לאמא שלך זה לא משנה כמה פעמים ראיתי אותה וכמה לא
כי את ממש מעריצה שלה וחוץ מזה אם יש לך אפשריות לראות אותה אז למה לא לראות אותה. וחוץ מזה יש ילדים שמאוד רוצים לפגוש אותה ואם לך יש הזמנות אז למה לא בעצם! מקווה שעזרתי... ואם את באמת רוצה אז את תצלחי לשכנע אותה. ב- 5.9 נגמר כמה עצוב!

יכול להיות שגם אני הולכתת אבל...

אני רוצה גם ללכת לאקזיט סיטי האחרון
..ואני גם אוצה ללכת לאפרתוששש...אוףףף מה אני עושהה?!?!!....מישהוו יודעע עם היא תופיע בעוג\ד מקום חוץ מחיפהה?!?!?

סוזי אני לא הולכת לחיפה.. כנסי!!!

יום שישי בערב (בשבע) בספורטן בהוד השרון היא מופיעה אבל אם אין לך מנוי זה עולה לך כניסה 50 ש"ח כאילו.. אזז.. איך שבא לך חחע אני מקווה שלא יבואו הרבה אנשים משום מה.. ושאני יצליח לשנכע את אמא שלי ותודה על העצה ממי שעזר לי.. לכי לאקזיט סיטי סוזי נראה לי כי אפרת עוד תופיע בעוד מקומות! והסיכוי שתפגשי אותה שואף לאפס כי חיפה זו עיר גדולה ויבואו הרבה אנשים לכי לאקזיט סיטי מאמי! מואה! גם תבררי ת'שעות אולי תספיקי לשניהם

אוויי תודהה קרוןןן..אבללל..

ביוםם שישי אני גם לא יכולה..חחחחח...יש לחברה שלי מסיבת הפתעה בשעה 9..אבל נראה עם אני יספיק אני בטוח ילךך..מה אכפת לי מצידי אני ישלם 100 שקלל..העיקרר לראותת את
אפרתתוששש
!!! וכןןן גם לי נראה שאני ילך לאקזיטט...כי את צודקת חיפה היא עיר גדולההה...נכוןן..חחח תודהה על העזרהה מאמי...!!!!

למעלה