כנסו..... מישהו יודע מה הגובה של מיכאלה???
ב בובה מתוקה 15 New member 27/7/04 #4 וואלה?! חשבתי היא נמוכההה !!!!!!!! *****מיכאלההההה הפצצה*************
ד דיאטנית קלינית New member 27/7/04 #5 איך היא מטר 70?! הרי אמרו שדורין מטר 70 ודורין יותר גבוהה ממיכאלה...... ועוד מיכאלה לובשת עקבים!!!!!!!!!!!
איך היא מטר 70?! הרי אמרו שדורין מטר 70 ודורין יותר גבוהה ממיכאלה...... ועוד מיכאלה לובשת עקבים!!!!!!!!!!!
M MoRaN LiRoN New member 27/7/04 #6 לא נראית לי 1.70 לירון וייסמן 1.70 והיא לא הכי בגובה שלה אולי 1.65 מקסי יותר אבל לא יודעת
J j e n n y lopez New member 27/7/04 #7 טלי שרון ואפרת הם כמעט אותו גובה!!!!!!!!!!!!תראו אפילו בזה שהם שרו יואל מוישה סלומון אז הם רמו ועשו גב גב והם היו אותו גובה
טלי שרון ואפרת הם כמעט אותו גובה!!!!!!!!!!!!תראו אפילו בזה שהם שרו יואל מוישה סלומון אז הם רמו ועשו גב גב והם היו אותו גובה
S Sweet Angel 22 New member 27/7/04 #8 את צודקת גם אני הסתכלתי... על התמונה הזאת ואפרת עם נעלים יותר גבוהות בקצת משל טלי אז אפרת בערך 1.65 אם טלי באמת 1.70
את צודקת גם אני הסתכלתי... על התמונה הזאת ואפרת עם נעלים יותר גבוהות בקצת משל טלי אז אפרת בערך 1.65 אם טלי באמת 1.70
J j e n n y lopez New member 27/7/04 #9 הלווו תראו את הנעלים של טלי!!!!!!!! זה לא פחות משל אפרת נראה לי של אפרת זה אולי 7 ושל טלי גם איזה 6 או 5
הלווו תראו את הנעלים של טלי!!!!!!!! זה לא פחות משל אפרת נראה לי של אפרת זה אולי 7 ושל טלי גם איזה 6 או 5
ב בילבי ע ל ספידים New member 27/7/04 #10 אין מצבבבבבבבבבבבבבבב אפרת קצת יותר גבוהה ממני! אבל ממש קצת!! אז היא בערך 1.64 בסביבות!! עלק 1.70!
J j e n n y lopez New member 27/7/04 #11 אביטל !!!!!!! אפרת טיפה יותר גבוהה מאחיך!!!!!!!!!מה הגובה שלו????? את מרשה לי לשים תמונה של אחיך כדי שיראו?
אביטל !!!!!!! אפרת טיפה יותר גבוהה מאחיך!!!!!!!!!מה הגובה שלו????? את מרשה לי לשים תמונה של אחיך כדי שיראו?
ב בילבי ע ל ספידים New member 27/7/04 #12 ברוררררררררררררררררררררר אחי גמד רצח!! והיא יותר נמוכה ממנו! היא פושט שמה עקב והוא פשוט לא!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קורעת את עצמי! מופלטה אני!!
ברוררררררררררררררררררררר אחי גמד רצח!! והיא יותר נמוכה ממנו! היא פושט שמה עקב והוא פשוט לא!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קורעת את עצמי! מופלטה אני!!
ב בילבי ע ל ספידים New member 27/7/04 #16 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה תמונה יפה!! מי זאת הכוסית הזאת משמאל?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרות עליי ועל פרתי פרתי כפרות!!
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה תמונה יפה!! מי זאת הכוסית הזאת משמאל?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרות עליי ועל פרתי פרתי כפרות!!