כנסו!!!!!!!!

כנסו!!!!!!!!

איזה זוג הייתם רוצים שימות??? והאם אתם רוצים שהרשע ינצח או הטוב???

GrandPrix2004

New member
ענק!!!!!

אני הכי הייתי רוצה ששרידן ולואיס ימותו מוות כואב ואיטי מאוד!!! ומן הסתם הרוע והרשע שולטים בעולם ולכן הם ינצחו!! הם (כמעט) תמיד מנצחים! גאד, אני מת על השאלות האלה!!

GrandPrix2004

New member
בהמות ../images/Emo6.gif

אח... כמה שהתגעגעתי לפורום הזה... אגב, איפה פייטון? הוא עוד פה?

I n n u e n d o

New member
חחחחחחחחח מה הם לא בהמות?

במיוחד טיסי בהמה! ומה דעתך על הדמות הרעננה העונה לשם רבקה? עוד אחד שמדברת אל עצמה

GrandPrix2004

New member
מדברת לעצמה?

אני כבר אוהב אותה. גם אני מדבר לעצמי, יש לי פלאשבקים ומה שאת רוצה... זה מה שהצבא עושה לאנשים!

I n n u e n d o

New member
../images/Emo6.gif

זה לא הצבא זה השפעת יתר מתשוקות

GrandPrix2004

New member
לגמרי

וחבר שלי מהמחלקה שהיה השבוע בחופשה סיפר לי שהוא ראה וכל כך קינאתי בו. הוא סיפר לי על המכרה ועל מה קורה עם איתן/גוון/תרזה וכו' וכו'... פאק! למה לא משדרים את 5 פרקי השבוע בסופשבוע? ערוץ 3 כאלה דפוקים? זהו? אם אתה חייל אז גורלך נחרץ ולא תראה יותר תשוקות???

I n n u e n d o

New member
למה לא לראות?

יש שידורים חוזרים ב1 בלילה כל יום שבת! אתה יכול להקליט ושאתה חוזר הבייתה לראות אומנם זה מהתחלה אבל עוד מעט מגיעים שם לפרק 100!

GrandPrix2004

New member
לא טוב לי פרק ה-100

ראיתי אותו כבר אני זקוק לפרקים חדשים, לרוע חדש, למזימות חדשות, לסודות חדשים ול"עכשיו הכל ברור לי"ים מתוחכמים יותר. אגב, עדיין יש את זה? את ה"עכשיו הכל ברור לי"?

I n n u e n d o

New member
יש

אבל בגיוונים שונים ולא מושכים את זה הפעם לפרקים של שבועיים ! וג'וליאן גילה על סם ואייבי דרך המראה של הקובה!

I n n u e n d o

New member
מכשפה

שגרה מתחת למכרה! עכשיו בארה"ב היא כלואה במרתף של טאבית'ה בתוך בקבוק

Galen Fan

New member
../images/Emo46.gifכן זה באמת דבר דפוק

העיקר את כל הסדרות המפגרות הם שמים!! ימי חיינו, צעירים חסרי מנוח בעע

הזוג שרוצה שימותו..................

אני הייתי רוצה שתרזה איתן וגוון ימותו שלישית מעצבנים וכמובן שהרשע ישלוט שזה טאביתה טאביתה לשלטון

למעלה