כנסו

כנסו

היום אני הולך לצילומי התוכנית כוכב נולד. מצלמים היום את התוכנית של מחלקה א', ומיד אחרי זה מצלמים את התוכנית של מחלקה ב'. (מצלמים 2 תוכניות רצוף). אני מבטיח לצלם מלא תמונות מאחורי הקלעים, ולהביא הקדשות לפורום מהמתמודדים.

perrinat

New member
../images/Emo45.gif תהנה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

מחכה לתמונות ולהקדשות
ותמסור ד"ש

h i l l e r

New member
אפילו לשם הגעת?

לא מספיק שפגשת בכל הפגישות שהיו את המורדים והצטלמת בוק שלם איתם, והיית בכל תוכניות הבידור שקיימות בארץ ומאחורי הקלעים....? תהנה.

h i l l e r שמעת על פרוטקציות?../images/Emo4.gif

מקנאה...ולא על ללכת לאולפנים כי גמני יכולה על רינקון ורבלדה..ונקרעתי "והצטלמת בוק שלם איתם"
אוף גמני רוצה

perrinat

New member
למה פרוטקציות../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

כולם יכולים להיות קהל בתוכנית

פרוטקציה כי לפגוש את המורדים ורינקו

ורינקון צריך להיות עם פרוטקציה רצינית....מי מדבר על כוכב נולד?
לקהל גמני יכולה ללכת

h i l l e r

New member
ברור שהכל פרוטקציות

והיום דרך אגב קראתי באיזשהו פורום שהוא עשה מפגש מעריצים שלו (!) בצ'ט של נענע- "אני עד ארבע בצ'ט ומוכן לענות לכל שאלה"... ואפילו פתחו עליו אתר מעריצים...

love amor

New member
חח רציתי לכתוב...

אבל לא נעים
איזה מצחיק שכולם מכירים אותו חחחח

yoooni

New member
תפסיקו להציק לילד ../images/Emo70.gif

הוא פתח את הצ'אט כדי שכל מי שחושב שהוא בנה את האתר הזה יבין שזה אתר שבנו עליו כדי לעשות ממנו צחוק וזה כבר ממש לא מצחיק. אז בסדר איציק התמזל מזלו ויש לו גישות לאי אלו מקומות, אל תידחפו לו לעניינים, זכותו להגיד אני הולך לפה אני הולך לשם.... בסה"כ אם גם אתם הייתם הולכים לאנשהו הייתם משוויצים בזה.

h i l l e r

New member
לא!

זה מה שהוא רשם: "לכל המעריצים שלי: רציתי להגיד לכם שאני מאוד אוהב אותכם! עד שעה 16:00 אני יהיה כאן איתכם ויענה לכם על כל השאלות..! באהבה ענקית: איציקקקקקקקקקקקקק! :)" ואני לא נטפל אליו פשוט זה מעצבן שבכל מקום שיש משהו הוא שם כאילו שהוא מינימום הבן של בורא עולם.

yoooni

New member
נכון ואם היית בצ'אט

יכלת לראות שהוא מסביר לכולם שהוא לא בנה את האתר.

למעלה