כנסו

my josh

New member
כנסו

טוב הלכתי לפורום תפוז משוב בגלל ההצפה שעשו פה... אז קיצר מחקו לנו את ההצפה.. ובגלל שזה קורה לנו הרבה שמציפים פה כנראה שיהיה פה מנהל זמני! שזה אומר שזה איזה מישהו מתפוז שההנהלה מכירה אותו משהו כזה והוא יהיה המנהל בלי קשר לזה אם הוא אוהב את אמינם או לא הוא ימחוק הודעות וכל מיני כאלה.. ומה שזה אומר..... שיהיה אפשר להעלות לפה קבצים(תמונות וכו'..) אחרי אולי שנתיים שאי אפשר.. מה שלא טוב בזה שימחקו פה דברים לא חוקיים כמו לדבר על הורדות מקאזה וכל מיני כאלה.. אז קיצר אם יהיה פה מנהל זמני אז אם מדברים על דברים שקשורים לדברים לא חוקיים או נגיד לקאזה אז במקום לרשום קאזה תרשמו מילה אחרת ואז בקיצור זה יעני חוקי.. ככה הבנתי לפחות.. קיצר זהו.. קרין.. סוף סוף..! ואממ איפה אנההההה?????. שניםם שהיא לא הייתה פה!@!

bLAck hALo

New member
סוף סוף! הגיע הזמן שיהייה פה מנהל..

ממממ בקשר לקאזה אז למשל במקום קאזה סתם אם נרשום "תפוח" זה יהיה "חוקי"?!

my josh

New member
כן.. ככה הבנתי.. ככה ראיתי שגם עושי

פה בעוד פורמים... למשל אם אני רוצה נגיד להגיד לכם תורידו את הקליפ לוסיורסלף מקאזה (או משהו כזה...) אז אני יגיד תקחו את הקליפ לוסיורסלף מתפוח.. ככה לא מבינים שזה משהו לא חוקי..... אחח איזה שטויות כל החרא הזה אבל מה לעשות ככה זה יהיה מעכשיו..

bLAck hALo

New member
חחחחחחח זה ישמע מוזר להגיד את זה

ככה אבל שיהיה.. והם אמרו לך מתי הם ישימו פה מנהל?

my josh

New member
לא... אבל יש פה משהו מוזר.. כי רשום

לנו שם למעלה מנהל:זמני... אז מה זה אומר שיש לנו כבר מנהל זמני כזה..?? אם כן אז איפה הוא לכל הרוחות..?..? לא יודעת אני יחכה אחרי שהם יענו לי שם בפורום תפוז משוב.

bLAck hALo

New member
כבר אי אפשר לדעת איתם.. בכל מקרה הם

יודיעו לנו כשיהיה או שמי שינהל זמנית יכתוב פה הודעה או משהו כזה..

k k1

New member
יאייייייייייייייייייייייייייייייייי

איזה כיף!!!!!!!!!!! הגיע הזמן!!!!!!!!!!!!! אבל זה מה זה הורס שזה לא מנהל שאוהב את אמינם אלא רק פה כדי למחוק הודעות וכאלה
אבל לא נוראאאאא עדי בשבילך זה מושלם כי את רצית מנהל רק בשביל התמונות! והקטע שכתוב מנהל זמני זה לא אומר שהיה מישהו שמשגיח על הפורום כמו שיהיה לנו עכשיו אלא פשוט שאין מנהל בכלל...

my josh

New member
לא יודעת הם בכלל לא עונים לי שם אם

הם ישמו מנהל זמני או לא..... נחכה ונראה.. ומה עם ההיא שרצתה ליהיות מנהלת מעיין..? לאן היא נעלמה?..?

bLAck hALo

New member
לא היו כמה שרצו להיות מנהלות?!

היו בערך איזה 3 בנות שאמרו שיגישו בקשה.. <נראה לי> לא?! אולי מישהי מאיתנו תהיה מנהלת? --הריי אף אחת מאיתנו פתאום תעלם או משהו כזה נכון?!! אולי את, אנה או קרין תפנו בקשה... <אם אתן רוצות>

my josh

New member
כן היו.. והם קאלק אומרים להם נבדוק

מועמדים נוספים.. מה הם דפוקים כבר שנה הם אומרים את זה.. ואני לא רוצה ליהיות מנהלת... ואני יודעת שגם קרין לא רוצה.. נראה לי.. ואנה...!! נעלמהההההההההה! מישהו שמע ממנה..??.? היללוש אולי תיהיה את???? רוצה..?

bLAck hALo

New member
באמת לאן אנה נעלמה?!??

מה מועמדים נוספים למה כמה הם רוצים שיהיו או כמה כבר הם חושבים שיגישו בקשה?! ושנה???? מממממ לא הגזימו קצת?!! ואממ לא נראה לי שאני רוצה להיות מנהלת..

my josh

New member
כן למי הם מחכים באמת..??? יאלההההה

כבר שיקחו את מי שיש..@ וסבה זה רק הייתה הצעה..

bLAck hALo

New member
כן הריי גם ככה צריך מנהל רק כדי

שימחוק הודעות של מציפים... <מעצבנים>!! ותמונות!! כל כך קשה לתקוע פה איזה מישהו?

למעלה