כנסו

KitiKiti

New member
כנסו

לדעתי הפורום מידרדר; אנו לא קובעים מפגש פורום; אתם לא עושים דברים כיפים ויפים,וגמרתם עם התחרויות...ולדעתי אתם רק שואלים שאלות. מה דעתכם

shmulik15

New member
את לא הראשונה ולא האחרונה שרושמת

הודעה כזאת, והיו כבר המון דיונים בנושא - כנראה שאין מה לעשות וזה הפורום שלנו
תמיכה טכנית לסימס וזהו, כבר הרבה זמן אין פה דיונים אמיתיים על סימס.. כל דקה מגיע מישהו "מתי יוצא הסימס 2" חלאס

אני מסכים עם רוב הדברים, אבל חייב

לציין עוד כמה. ראשית, היו אינספור ניסיונות, כרגע יש ניסיונות ויהיו עוד הרבה להפוך את השאלות בפורום הזה לשוליות ביחס לשאר הדיונים. לצערי (כן לצערי) למרות התחרות שנערכת וכן הדיונים ונילס ומה לא... כמות השאלות רק הולכת וגדלה ככל שהפורום מתקדם. ברמה מסוימת אין מה לעשות, השאלות הן חלק מהפורום. הבעיה היא כבר לא כמותית אלא יצירתית. זאת אומרת - אני חושב שנאלץ לקבוע כללים ברורים לגבי שאילת שאלות ולאכוף אותם (לא נצלו"שים, כן שירשורי שאלות וכו'). חברי הפורום עד היום הביעו תמיכה במהלכים כאלו ואני חושב שכן אפשר ללכת עוד כמה צעדים קדימה. אני מחכה עם זה כבר שבועיים-שלושה מסיבה שאינני יכול להגיד כרגע, ומי שיודע מחברי הפורום - יודע
.

Shaaaki

New member
חחחחחחחחחחחחחח צודק...

כל הודעה שנייה פה זה "מתי יוצא סימס 2?"

p r u d e n s

New member
מוישה.../images/Emo182.gif|מרי|

בדיוק היום דיברתי על זה עם שמיל. כל הוותיקים עזבו ועכשיו נשארו רק ה"מתי יוצא סימס 2?". חייבים לעשות משהו, אני פשוט לא יודעת מה...

ענבר 771

New member
על מה עוד אפשר לכתוב!

?תראו הפרום הוא על הסימס אז על מה עןד אפשר לכתוב חוץ משאלות

gal56

New member
האמת....

אני לא ממש יודעת על עוד נושאים שאפשר לכתוב....יש רעיונות?

shmulik15

New member
תראו בתים שבניתם, תביאו לינקים לאתר

לאתרי סימס יפים, תצלמו סתם תמונות מהבית שלכם, תלמדו להכין סקינים ותראו אותם פה וכו'

*מגיבה לעצמי*../images/Emo54.gif

אהה אוקיי רק עכשיו ראיתי ששמוליק "כחול" יפה יפה..מזל טוב:)

למעלה