כנסו....

כנסו....

יום רביעי הקרוב (19.11) זה קורה שוב! "דיאליזה בארץ הפלאות" בהופעה! המקום : בארבי ת"א! השעה : 21:30 בתוכנית: הופעות רוק חייה ובועטת. ליין השירים המוכרים (מסיבת פיג'מות, ישראל בעליה...) ועוד 2 להיטים חדשים שבושלו בחודש האחרון... לפרטים נוספים השועל 052-991369 * הנחה מיוחדת לנרשמים למועדון החברים של הלהקה באתר הבית! * אתר הבית - www.dializa.4t.com

../images/Emo32.gifושוב אני בספריה-

מקווה שאני לא מציקה לכם יותר מידי עם הספריות שלי אני פשוט מרגישה צורך להגיד. יש לי מחר מבחן במתמטיקה ובהזדמנות זו להודות לתומר ואופיר שעזרו לי מאאאאאוד במתמטיקה!!!!!!! תודה!!!!!!!! ותומר-כמה סבלנות יש לך?! זה אן בליביבול! אני חושבת על ללכת לקנות לי פחית קולה,אני חושבת שאני אבצע את מחשבותי.\(תיהי חזקה נועה)-תודה חבר'ה,תודה!! וואי אני מפחדת מהמבחן!! מארו לי שהוא יהיה ק-ש-ה! וויש מי לאק!!

טוב..אני רואה שאף אחד לא מגיב...

ובטח שלא קורא . אז..אני אפסק עם זה עכשיו. אני רק רוצה להודות למי ששבא להיות איתי בצ'אט וזהו. מעכשיו אני שותקת. מצטערת שכתבתי את זה...

QsomeoneQ

New member
ווי ../images/Emo12.gif יא מעליבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אף אחד

beenINSANE

New member
בדיוק באתי לציין את זה

כן זה יניב יניב. יש תמונה בעמוד הראשי. אולי תבקשו ממנו לפתור את סוגיית "האם עברי פסיבי או אקטיבי"... פויה. אני צוחקת כמובן. ואני חולה

../images/Emo12.gif יניב ויצמן מתארח מחר בפורום

גאווה צעירה (שהמנהל שם זה רביב שניהל אותנו שבוע)

Ez sLeeP

New member
"זה עולם קטן מאוד.."

*געגועים לדיסני* (It's a small world after all..) הממ.. קיסוסי היקר התארח שם בעבר.

למעלה