כנסו

../images/Emo7.gif

אני רוצה מיכל!
מיכל!
מיכל!
מיכל!

מיכל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתה יודע שזה אחד השמות הכי נפוצים בארץ...

דייייייייייייייייי !!

מאיר !! אני מציעה לך להירגע ! אני בחורה גדולה וחזקה !!! ( וגם אם אתה יותר חזק ממני אני שולחת את סיון עלייך ! היא בחורה חזקה ! ועם המשרוקית שלה היא ממש לא מנוצחת !)

זה היה אחלה עלה !

הייתי נראת כמו איזה מחוסרת בית מסטולה ! באגיז ענק ורטוב חולצה קרועה אדידס רטובות עלה ענק תקוע בשיער !! אוי...כמה שאני לא מתגעגעת לטיולים שנתים :)

דורני

New member
יא מאן!!( זו סיון למי ששכח..)

אני חזקה..! ( למרות שליאור גמר עליי פעם..:( ההשפלה!!! ובעצם עוד כמה אנשים יותר חזקים ממני...טוב מילא..) הקיצר אני יגן על הדר!!! תיזהר...!!

double M

New member
שלום ילדים...

והיום בתוכניתנו "בחירות מוטעות" נחמד איך לנסח משפט בצורה הגרועה ביותר, וכל זאת במהירות ובקלות. שימו לב לבחירה בנוסח המעניין של המשפט הבא: "למרות שליאור גמר עליי פעם". זוהי דוגמא קלאסית לחוסר משים לב לניסוח ולמבנה התחבירי של המשפט, כשהכותב כלל וכלל לא שם לב לכוונה הנסתרת והשנוייה במחלוקת שהניסוח המעניין הזה חובק בתוכו. בפעם הבאה כשתרצי לאמר שעלם כלשהו הפליא בך את מכותיו ועשה בך שפטים פיזיים אמרי "הוכיתי על ידי ליאור עד זוב דם", כמובן שיש את האופציה של "וואי לירון זיין לי את הצורה אתמול" אך מקובל להוסיף לנוסח זה מילה משורש מ.כ.ה כדי להבהיר את הכוונה ולא להשאיר, חס וחלילה, מקום לדמיון הפוחז, ההולל, הנלוז והסגפני של הנוער בימינו. בכל מקרה ילדים, אל תקחו סוכריות מזרים, אל תקשיבו לכבשים שאומרות לכן שיש להם הפתעה בשבילכם ואף פעם, אבל אף פעם, אל תאמינו לג'ינג'ים. (הודעה זו הוגשה בחסות המשרד לעידוד שעות שינה. ילד זה ישן כשעתיים במהלך שלושים השעות האחרונות. התוצאות אל מול עיניכם הרואות. מחר מופע התרמה. חמסה ופיסטוק מלוח בבית זונות)

בהביבו

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

חחחחחחחחחחח LOL
מוכרח להודות שזה הצחיק אותי!!!
סחטיין

סיונול

New member
אני,מותק,את הבגרות שלי בלשון

כבר עשיתי!!!! ודייי!!!!!!!!!! וכשע מתן.. זו זה עם הראסטות... דאבל בלע בלע.. אנלא יכולה יותר לצחוק!!! גררררררררררררררררררררררררררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותישן! בשבילי..:)

double M

New member
גם אני עשיתי...

(העובדה שנכשלתי לא אומרת כלום. שתקו.)

למעלה