כנסו.

Candytuft faery

New member
כנסו.

מצאתי דף אינטרנט שיש שמה תמונות של רוחות רפאים: http://www.cosmicspirit.com/mysteri_table.html יש קישור למטה האמת שיש לי את התמונות בספר: ''ספר החייזרים והעבמי''ם לילדים ולנוער'' גיא איסטחרוב הוצאה לאור- רקפת

I am a freak

New member
תלוי מהן אמונותיך.....

היה כאן בעבר דיון על "האם אפשר לצלם רוחות
" לדעתי, זה לא אפשרי.
תודה על ההצעה :)

Candytuft faery

New member
אני חושבת שאם אפשר לראות אותן

אז אפשר גם לצלם אותן, כמובן לא את כל הרוחות אנחנו רואים. אולי במצלמה קורה משהו שזה מצליח לצלם...

Flame

New member
המממפ...

אני לא בטוחה אם אפשר לצלם רוחות, מכיוון שלפי דעתי רוחות בד"כ לא נראות בחוש הראיה.. אלה בקליטה על חושית.. ואולי גם בזכות רמת המודעות וההתפתחות הרוחנית אצל האדם
.. כך ש.. זה לא בדיוק קשור ל"ראיה" כמו שאתם רואים כל חפץ אחר.. או כל בנאדם אחר..
.. אני למשל.. קולטת את הישות, מרגישה אותה.. ואיכשהו זה מתורגם אצלי ואני רואה את זה.. אני לא בדיוק יכולה להסביר.. אבל הרבה יותר שונה מראיה רגילה...

Nizzan Cohen

New member
בדיוק

השאלה היא פשוטה... האם ה"ראיה" של רוחות נובעת אכן מהיקלתות האור בעין (שאז הוא יקלט אותו דבר במצלמה) או שמה הראיה שלהם מושרשת היישר למוח שלנו ...

I am a freak

New member
יש הבדל בין לראו לבין "לראות"

חפצים, כמו מחשב למשל, אנחנו רואים בעזרת חלון (העיניים) אשר המידע מועבר למוח- ושם בעצם, אנחנו מבצעים את פעולת "הראיה". רוחות, אשר הן לא דבר מוחשי, אשר ניתן לראות באמצעות כיוונים שונים של אור, לא ניתן לראות דרך העיניים- ולכן גם לא ניתן לצלם אותן. (אני מאמין שאת 'הרוחות' אנחנו רואים דרך העין השלישית). לידע כללי- סרט הצילום במצלמה עובד ע"י האור. הצמצם במצלמה נפתח לשניה או יותר (תלוי בהגדרות) והאור שנכנס דרכו שורף את סרט הצילום.

לפי דעתי זה פיברוק.אחרת איך זה

שבכל התמונות ידעו מתי לצלם את הרוחות? וידעו בדיוק מתי תבוא רוח כדי לצלם אותה? לא נראה לי הגיוני.אי אפשר לחזות שרוח פתאום מופיעה מאחורי מישהו ואז לצלם אותו...בדיוק כשמישהו היה עם מצלמה הופיעה רוח? ואני גם לא חושבת שמצלמות יכולות לקלוט רוחות...אז הכל שם לפי דעתי פיברוק של פוטושופ.מי שמכיר את התוכנה יודע שאפשר לעשות שם דברים כאלה.

Candytuft faery

New member
זה תמונות שצולמו ואחר כך התגלה

בתמונה שיש ערפל. אני דווקא חולקת על דעתכם, שיש לציין שהיא לא עובדה. אני חושבת שאפשר לצלם רוחות.

Candytuft faery

New member
כי לעיתים רחוקות (לפי דעתי)

רוחות נמצאות , איך להסביר את זה.., כביכול במימד שלו כך שעין רגילה יכולה לראות אותן, לעיתים רחוקות. חוצמזה בספר שיש לי כתוב שכל התמונות שנשלחו אליהם נבדקו חלקן היו אף מזויפות. אני לא מבינה בזה ממש אך זאת היא דעתי.

העצבנית

New member
חשבת על זה ש...

אולי אלה תמונות שצולמו במקרה...? ואפשר לבדוק אם זה פוטושופ או לא...

למעלה