כנסו!!!!!!!!!!!!!

bleeding rose

New member
כנסו!!!!!!!!!!!!!

ותעבירו את זה הלאה! אגב, אני מאוד מקווה שאתן לא משמתשות בקוסמטיקה שנוסתה על בעלי חיים. נכון?.......

מעינית

New member
../images/Emo46.gifאדם אדם זה../images/Emo46.gif....../images/Emo10.gif

דבר מזעזע אתם לא יודעים כמה אני אוהבת חיות

vashla

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בני זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(סליחה) אם אני אראה בן אדם שמתעלל בחיה, הוא יצטער על היום שהוא נולד. מהיום אני צמחונית.טוב,אני אשתדל לא לאכול בשר! חיות מסכנות...

אדווה 18

New member
../images/Emo7.gifאוייייייש זה קורע.....ממש ירדו

לי דמעות .... זה ממש ממש קשה לצפיה .... זה ממש מבאס לראות דבר כזה. אנשים לעושים מעשים כאלה הם חסרי רגשות לחלוטין .!!!

Leeeeeeee

New member
עצוב......../images/Emo7.gif

אין מה להגיד..... אני יודעת שהמוצרים של "איל מקיאג'" לא נוסו על בעלי חיים ובכלל, לא נראה לי שיש חברה שמכבדת את עצמה עושה ניסויים עם בעלי חיים.

bleeding rose

New member
אמת היא

שלצערי יש הרבה יותר ממה שאת חושבת...... ואיך את יודעת שאיל מקיאג' לא עושים ניסויים? יש את סמל של הארנבת? ואם יש אז את יכולה להראות תמונה של זה?

Leeeeeeee

New member
יש

אבל אני אישית לא יכולה להראות לך אותו, אם תיכנסי לחנויות של "איל מקיאג'" ותישאלי הם יענו לך ויראו לך את הסמל

talin0br

New member
נטורל פורמולה מנסים על בע"ח?

אני משתמשת רק במה שלא נוסה! בת דודה שלי נסעה פעם לים המלח עם חברים ושכחה את השמפו שלא נוסה על בע"ח, היא לא מצאה בשום סופר שמפו כזה, ככה ששבוע שלם בים המלח שכל השיער מלא במלחים היא רק שטפה את השיער במים וזה משהו שראוי לציון ולשבח! ונעבור לנושא של ההודעה הזו: על רוב המוצרים שלהם אין את הסמל של הארנבת, ובסדרה של הדיאודרנטים של ה feel happy, feel sexy, feel... אז על חלק יש את הסימן של הארנבת ועל חלק אין מזה אומר??

למעלה