כנסו

Azar Azar

New member
כנסו

כנסו לקישור ולא הבנתי כלום יש לה חזה גדול יש לה חזה קטן יש לה קטן גדול מה זה?????? בקרוסרודס היא שטוחה ובהופעה היא עם חזה ענק או שהמצלמות מגדילות לה או שלא יודע מה משהו פה מוזר

i4britney

New member
בריטני וברוס וויליס?

כנסו ותקראו , לפי מה שכתוב בריטני הולכת לשחק איתו בסרט: Britney May Play Bruce Willis´ Daughter in "Die Hard 4" She didn´t win rave reviews when she made her movie debut in Crossroads. But despite the flak, former pop princess Britney Spears is set to hit our big screens again. The 21-year-old is being lined up to star alongside Bruce Willis, 47, in Die Hard 4: Die Hardest. She will be playing the Hollywood heartthrob´s daughter in the flick. Our source says: "Britney is in talks with bosses and is delighted about starring in a Die Hard film. Being a big fan of Bruce Willis helps and she can´t wait to star alongside him." Our spies tell us that in the new movie Willis has to rescue Spears after she´s kidnapped by a gang. Exciting stuff. Landing the role is a dream come true for Spears after her debut movie Crossroads, in which she played Lucy Wagner, a girl on a trip across America to find the mum who dumped her as a baby. That film flopped spectacularly. Fingers crossed she gets it right second time around. אני לא מאמין לאיזה רמה קולנועית היא הגיעה , אם זה אכן כך מצפים לנו שהיא תחזור כ-3 סרטים שהיא תוציא ! ואווווו .... זה מדהים

TetiBETTY

New member
שיהיה לה במזל../images/Emo70.gif

ורגע,את ההודעה הזו כתבת ב 5:33 בבוקר
אתה שפוי

i4britney

New member
חחחחח.....

כן, מה לעשות ישנתי היום יותר מדי וקמתי ב-5 גם כי ההסעה שלי בשעה 6:40 ואני צריך להתקלח להדליק את הדוד אז בינתיים שעה גלשתי על בריטנוש!

TetiBETTY

New member
אה...

אני במקומך(אם הייתי יכולה) הייתי ישנה עד סופ"ש
אני חולה על לישון,זה אחד מהתחביבים שלי....

Love4Backstreet

New member
Funny thing

אני מעריצה של הבקסטריט בויז וברוס וויליס. לפני שאתם כאן בפורום של בריטני משתגעים ומעיפים אותי, רק רציתי להגיד שאני אוהבת גם את המוזיקה של בריטני. אם היא באמת תשחק ב- Die Hard 4: Die Hardest היא תשחק בתפקיד הבת של ג´ון מקליין. שם הדמות הוא לוסי מקליין. גם בקרוסרודס, שם הדמות של בריטני היה לוסי... צחוק הגורל...

i4britney

New member
בריטני ב-boom, כנסו....

אז ככה לא רציתי לפתוח קישור חדש כי זה סתם יהיה בזבוז וגם אסור לפתוח הרבה קישורים לפי דברי בתאל אז רציתי לומר, שהכתבה שלי נקלטה בפורום של בננה בום והיא עונה לשם: אופס היא עושה זאת שוב .... כנסו להגיב שם כי יש שם כמה אנשים שלא יודעים מי זאת בריטנוש ומגיבים עליה לרעה וכמובן עוד כמה מעריצי בריטני שתומכים בי !

TetiBETTY

New member
קודם כל,

שרשורים זה לא אסור,זה מיותר... דבר שני- כתבה יפה עשית על בריט בבום,היא גם לא הייתה כזו ארוכה...וממצה
כל הכבוד

TetiBETTY

New member
אני לא יודעת...

ואני לא חושבת שגם אחד מאיתנו יודע
תשאל את זה באתרים שלה בחו"ל,שמה הם יותר מעודכנים לגבי ה-כ-ל שזה כולל גם את הדירות שלה...

TetiBETTY

New member
הקטע של זה,זה...

הם לקחו תמונות של בריטני מאז שהיא התחילה את הקריירה ועד היום,הם עשו כביכול מה המידה שלה בחזיה בכל תמונה,ואז הם הגיעו לממוצע של המידה של בריטני... זה התחיל ב:{(לפני כל אות יש את המילה cup שזה כביכול המידת חזיה...למשל כמו b-cup...אז יוצא ש-a-הכי קטן,b-ממוצע,נורמלי,c-קצת מעבר...,ו-d-בלי עין הרע
,האישה התברכה...
} b a b b d c c d b c a c d d ואז הגיעו שהממוצע שלה,שבסופו של דבר המידה של היא בטח...B+
שזה ממוצע,סביר.... הבנו
*שיעור קטן במידת חזיות*

Azar Azar

New member
הבנתי אבל יש משהו מוזר פה

כי תראי בהופעות ובכל מיני ראיונות יש לה חזה ענק אבל בקרוסרודס ובעוד כמה דברים יש לה חזה קטן כאילו יש פה משהו מוזר

TetiBETTY

New member
מה לעשות../images/Emo35.gif יש דברים מוזרים

בעולם... ולמה כתבת שאתה נמצא קבוע ב-3 הפורומים שכתבת, ולא כתבת את בריטני ספירס(569)
אתה לאנמצא כאן קבוע
,או שמתבייש להיות כאן

TetiBETTY

New member
מה לעשות../images/Emo35.gif

מרב הזמן שאנשים תקועים אחד עם השני,יש להם כבר אותו חוט מחשבה....

Azar Azar

New member
ידעתי שתכתבו את זה רשמתי את

הפורומים שבו אני נמצא וגם אוהב מאוד את זה ואת בריטני אני לא אוהב מאוד רק סתם חבר שלי היה מת עליה אז נדבקתי ממנו קצת

אוליי...................

תיראו למרות שזה נישמע מפגר אוליי היא עשתה ניתוח ובגלל שהעירו לה אז היא הורידה אותו-אתם יודעים את הסיליקון. ולפי דעתי מה איכפת לכם זה הגוף שלה זכותה . למה כריסטינה לא עשתה הגדלת חזה ואף אחד לא אומר לה כלום!!!!!! בקיצור מה איכפת לכם!!!!!!!! עזבו אותה!!!!!!!!

למעלה