כנסו!!!!
היי לכם. אני בתור מעריצת בריטני לשעבר,יותר מ4 שנים! בריטני אומנם זמרת שבאמת הצליחה לכבוש! אבל היא משאירה מקום גם לאחרים..! כמו שהם השאירו לה! שהיא הייתה זמרת ´בשלה´ עדין היא אכן הייתה הצלחה מסחררת והיא עדין כזאת. גם אם היא לא תזכה בגרמי? סו וואט?! שכולם ילכו להזדיין. אני חושבת..שבריטני לא צריכה להוכיח לאף אחד עד כמה היא מוכשרת עם בעלת קול מוכשר. לכל אחד יש את קצב הקול שלו ואת משחק הקול שלו. זה כמו להשוות בין שקריה לכריסטינה,שאקריה משחקת בוקל שלה מצוין! וגם אגירלה,אבל אין מה להשוות! לכריסטינה קול עמוק ויפה ביותר אבל דיי מעצבן,היא לא תוכל נגיד לשיר שירים של שאקירה,כריסטינה מתאימה לשירים שקטים. כמו כן בריטני..מתאימה לפי דעתי לכל הסגנונות...אפילו אם היא לא יכולה להגיע עם הקול שלה לרמה של מריה קארי! כאילו...למה הערצתם ווקא את בריטני? הרי לפני 4 שנים היו מאה ואחת זמרות-ודווקא עליה נידלקתם? מדוע זאת?! אני בטוחה שבגלל השיר,והקול! גם אני...נידלקתי על הקליפ..איך לא?! קניתי את הדיסק..אספתי חומר והתחלתי להתמכר..עכשיו זה עבר
אבל אני עדיין ממשיכה לאהוב אותה. כי אני לא יכולה לשנוא אדם..שפעם אהבתי. בריטניה יא זמרת מוכשרת ביותר,עם קול משלה,סגנון משלה וחיים משלה. מה אכפת לכם מה ג´סטין אומר? זה מילה שלו נגד למילה של בריטני. הוא שם את בריטני בקליפ שלו? כמה בוגר מצידו!! אז מה אם אבריל תזכה,או פינק,או אגילרה...בריטני תישאר בריטני. היא לקחה הפסקה,אבל היא עוד תחזור בגדול!! כמו כריסטינה..כמה שנים אל שמענו ממנה? 100 שנה לפחות? תיראו עד כמה היא מצליחה עכשיו! וכמובן הכל בעזרת הקליפ הפונורגפי שלה..אבל זה סיפור אחר. אפילו בריטני לא ירדה לרמה כזאת. ושלא תטעו..אני חושבת שלכריסטינה יש שירים יפים. אבל היא לא תחליף אתץ בריטני! גם אם יום אחד תירדו מבריטני,תיזכרו שהיא מילאה לכם את הלב בשירים,במתיקות שלה,ביופיה,בריקודים המושכים שלה.. ואל תכחו שבריטני הצליחה לשרוד מהביקורות הרעות על הסרט,מג´סטין,מההורים שהתגרשו,משפיטת רגל השל המסעדה,מהשמועות ומהכל!! קטנה קטנה,אבל גדולה!! לאב יו אל! נ.ב רשמתי הודעה זאת מפני שסתם רציתי להבהיר את אהבתי אל בריטני וכמה אני מעריכה אותה
היי לכם. אני בתור מעריצת בריטני לשעבר,יותר מ4 שנים! בריטני אומנם זמרת שבאמת הצליחה לכבוש! אבל היא משאירה מקום גם לאחרים..! כמו שהם השאירו לה! שהיא הייתה זמרת ´בשלה´ עדין היא אכן הייתה הצלחה מסחררת והיא עדין כזאת. גם אם היא לא תזכה בגרמי? סו וואט?! שכולם ילכו להזדיין. אני חושבת..שבריטני לא צריכה להוכיח לאף אחד עד כמה היא מוכשרת עם בעלת קול מוכשר. לכל אחד יש את קצב הקול שלו ואת משחק הקול שלו. זה כמו להשוות בין שקריה לכריסטינה,שאקריה משחקת בוקל שלה מצוין! וגם אגירלה,אבל אין מה להשוות! לכריסטינה קול עמוק ויפה ביותר אבל דיי מעצבן,היא לא תוכל נגיד לשיר שירים של שאקירה,כריסטינה מתאימה לשירים שקטים. כמו כן בריטני..מתאימה לפי דעתי לכל הסגנונות...אפילו אם היא לא יכולה להגיע עם הקול שלה לרמה של מריה קארי! כאילו...למה הערצתם ווקא את בריטני? הרי לפני 4 שנים היו מאה ואחת זמרות-ודווקא עליה נידלקתם? מדוע זאת?! אני בטוחה שבגלל השיר,והקול! גם אני...נידלקתי על הקליפ..איך לא?! קניתי את הדיסק..אספתי חומר והתחלתי להתמכר..עכשיו זה עבר