כנסו...

Altryne

New member
כנסו...

מישהו פה ביקש המלצות או משהו ונתנו את השיר dead prez-propoganda ואני מאז מקשיב לו פעם אחרי פעם עכשיו השאלה שלי היא האם יש עוד שירים בסגנון הזה(נגד הממשלה וכו´) ואם יש תביאו בבקשה שמות

RunNGun

New member
אני נזכר רק בשיר אחד

Public Enemy - Son Of A Bush אני מניח שמשחק המילים מובן....

RiRo

New member
לא יודע אם זה הכי קשור

אבל ל non phixion יש גם קצת פראנויות מהממשל :)

HaWk34

New member
שיר שדומה, אולי לא מבחינת המסר

The Beatnuts - Look Around ft. Dead Prez

Super - Girl

New member
N.E.R.D - Lap Dance

השיר מדבר על פוליטיקאים שמתנהגים כמו חשפניות , מוכנים לעשות הכל תמורת כסף ...

Syndrome

New member
כל האלבום

המצויין (?) של Dead Prez שנקרא Let´s get free. מוזיקה ואם.סי´ז מצויינים אבל התכנים... לא קלים במיוחד לדעתי. פלוס מיקסטייפ עם תחושה די אלימה שהם הוציאו לאחרונה שנקרא "Turn of the radio - The mixtape" ציטוט משם: "Bush is much worse than Bin-Laadan is" נאף סאד.
מומלץ אבל לשמוע משם את הקטע שהם עשו על הביט המדהים של אאליה "We need a reVolution" בגרסה שלהם...

Pace

New member
הנה כמה:

Paris - What Would You Do? Digital Underground, Sway & Tech & Paris - Time 4 Peace Paris - Bush Killa (חשבת שההשוואה לבין לאדן היתה קשה? הנה) Krs-One, Method Man, Prodigy & Kam - Bulworth The Coup - Piss On Your Grave וזה בלי להתייחס ל-PE...

dresta

New member
קח אחד חזק מאוד..

mc ren - i dont give a damn "fuck the president and his red,white and blue" שיר אדיר...

Pace

New member
ראפר ענק, שחבל ש...

הפך לקצת פנאט וגזען. ככה זה כשמגלים את ה-Nation Of Islam...

Prototype

New member
בבקשה

מה שזכור לי כרגע PUBLIC ENEMY - FIGHT THE POWER ICE CUBE - I WANNA KILL SAM ובכלל בכל האלבום דאט´ סארטיפיקאט יש הרבה יציאות פוליטיות Stevie Wonder - You Havent Done Nothing

למעלה