כנסו...... תכנסו לאתר שלי,יש שם עכשיו 11 סרטונים חדשים, לעמוד הסרטונים,לחץ כאן
R rebelde way net New member 28/9/02 #1 כנסו...... תכנסו לאתר שלי,יש שם עכשיו 11 סרטונים חדשים, לעמוד הסרטונים,לחץ כאן
ב ברקודה הכוסון שלי New member 28/9/02 #2 חוצפה!!!!!! לקחת תסרטונים של עידן {כמעט בטוח... הוא צילם את כל אלה בדיוק אז אם זה אל ממנו סליחה} ולא כתבתם לו תדוה אפילו?? זה כבר ממש מגעיל!!! חוצפה!
חוצפה!!!!!! לקחת תסרטונים של עידן {כמעט בטוח... הוא צילם את כל אלה בדיוק אז אם זה אל ממנו סליחה} ולא כתבתם לו תדוה אפילו?? זה כבר ממש מגעיל!!! חוצפה!
ד דובון שוודי New member 28/9/02 #3 נילי מגנה על אהובה? בתאאאאם קשה לי בשעות כאלה להיות ערה וגם להיות על המחשב ב8 ורבע????? פעם ראשונה בחופש שזה מה שקורה
נילי מגנה על אהובה? בתאאאאם קשה לי בשעות כאלה להיות ערה וגם להיות על המחשב ב8 ורבע????? פעם ראשונה בחופש שזה מה שקורה
ב ברקודה הכוסון שלי New member 28/9/02 #4 חח בטח עידן ואני הולכים להתחתן נכון עידן? אבל רצינות- חוצצפהה זה שלו איזה רעים לקחת בלי לבקש תודה!!!
ב ברקודה הכוסון שלי New member 28/9/02 #7 מוזר... כי זה בדיוק הקטעים שעידן צי אבל אם זה לא אז סיחה!!!
C cHiKiNoNo New member 28/9/02 #8 נ"ש: תסתכלו על בנחה כאן ../images/Emo26.gif נכון הוא מה זה גבוה?! בפליפה הוא גבוה באיזה ראש וחצי ומקמילה ולואי, אין מה לדבר בכלל {מקווה שהתמונה תצליח להעלות.. }
נ"ש: תסתכלו על בנחה כאן ../images/Emo26.gif נכון הוא מה זה גבוה?! בפליפה הוא גבוה באיזה ראש וחצי ומקמילה ולואי, אין מה לדבר בכלל {מקווה שהתמונה תצליח להעלות.. }
C cHiKiNoNo New member 28/9/02 #9 ו... למה לואיסנה מבליטה את הציצים שלה כל כך לעבר הפרצוף של פליפה ?!