כנסו.....

כנסו.....

אני לא זוכרת איך קוראים למישחק אבל אני יסביר את עצמי ...אני נותנת מילה ואתם אומרים מה אתם חושבים על זה..או מה אתם מרגישים אז מתחילים...

טופפ...

כעת עולות לי מחשבות על כיתה יא' -שנה שעברה, שחרשתי בחופשת פסח 10מחברות לבגרות וקיבלתי 92 ב"ה....חחחח.. בואי נראה השואה זאת אחת הזוועות העולמיות שעשו לעם היהודי בכל תקופות ההסטוריה, שהגרמנים ימח שמם וזכרם איבדו צלם אנוש ... שהרגו נשמות בכל השיטות שקיימות בעולם, חנק, סקילה, שריפה, מה לא???והכל הכל תוכנן בצורה סודית שהעולם לא ירגיש בהשמדה. ושלמרות הכל.....העם היהודי הוא עם מיוחד ביותר, שלמרות כל הקושי אנחנו יכולים לראות שבשואה היהודים לא אבדו צלם אנוש, שאחד תמך בשני, כל אחד מסר את נפשו בשביל השני, העיקר שהשני יחייה ולא ימות...ואכן זה העם הטוב שבנו....

Nofar20079

New member
עצב-מוות-עצב

היום היחיד בשנה שאנשים מפנים קצת זמן כדי לחשוב ולהזכר מה עברו אותם גיבורים . הסרט רשימת שינדלר מומלץ!

כיף? חיחי בוא תחליף אותי

בחודשיים של הבגריות המתישות האלה..ואז תאמר לי בגאוה..``זה כיף``. שיגרה זה טוב. תלוי עד כמה..

מה עושה לכם

לבנים (כלומר גברים) : ח ש ב ו ן לבנות (סליחה שאתן שניות): ת ו ר ה ע י ו ן סיוטים אה? אז שכל אחד ממכם ידע שזה ממש לא כך... מאחד שלומד את שניהם....

פופקס

New member
מזכיר לי צפירה. אבל

התגובות פה קצת סטו מהנושא לא? שימי פה מילה יותר מעניינת. אולי: צבא, בית חולים, חסקה, או אולי כרית...,

קיץ

מזכיר חום אימים בלתי נסבל.... צעקות בכיתה על ויכוח המזגן ,אחת טוענת שקר לה והשנייה שחם....חחח.....בקיצור.....אבל גם ים, חופש דהה...מהלימודים האלו...ועוד ועוד =]

למעלה