כנסו

lasi 3

New member
כנסו

היי, יש לי מחשב נייד ממש לא טוב ודי ישן בערך בן 3 או 4 והוא נכבה והכל ואני חושב שיום אחד הוא פשוט ימות. אז אני רוצה בינתיים עכשיו שהוא עובד לשמור על איזה דיסק או קיי את התיקייה שלי שיש עלייה מסמכים עבודות שירים (מעט סרטים) תמונות והמועדפים שלי. אז אני רוצה לקנות דיסק או קיי של כמה GB אני לא יודע מה מתאים זה תיקייה די עמוסה אז השאלה שלי היא כזאת: א: איזה דיסק או קיי אני צריך כמה נפח צריך להיות בו? ב: כמה הוא עולה? אשמח אם תענו לי במהרה. תודה.

לא עדיף לצרוב את המידע שברצונך לשמור?

אם בכ"ז אתה רוצה DOK תקנה עם נפח מאווד גדול, לדעתי לא משתלם.

lasi 3

New member
לא

לא, אתה כנראה לא מבין זה מחשב מאוד גרוע אין לו אפילו כונן דיסקים מה שאומר שבטח אין לו צורב.

bar666xp

New member
הממ בעיה קטנה פיצית...

איך בדיוק מי שעונה לך אמור לדעת כמה M/G/T של מידע יש לך? תכניס הכל לספריה אחת תן עליה לחצן ימני מאפיינים ותיראה כמה M/G זה יוצא. אני אגב בספק שזה יכנס בDOK וכדאי לך לחשוב על רכישת HDD חיצוני אולי או להעביר למחשב אחר דרך רשת ולצרוב. אגב גם לפני 5 שנים כבר היו צורבים ואפילו צורבי DVD זה לא מחייב שאין בו גם אם הוא בן 5 שנים. כונני דיסקטים דווקא כבר לא נפוצים במחשבים הניידים המון זמן... אאל"ט כבר מאז 98+- התחילו להעלם עם המעבר להתקנת מערכת ההפעלה דרך CD. כיום כבר אנשים רוכשים מחשבים שולחניים בלי כונן דיסקטים {לדעתי זה עוד מוקדם מדי למהלך כזה}.

lasi 3

New member
אממ..

לא הבנתי אבל בקיצור איזה DOK לקנות? בכמה נפח? יש לי בתיקייה עבודות, מסכמים, שירים, מעט סרטים, תמונות, ועוד כמה עבודות.

מתלבטת25

New member
היי, קשה לתת לך תשובה לשאלה כזאת,

כמה אתה צריך? מה גודל התיקייה הזאת שאתה צריך לגבות? תבדוק את זה וככה תדע..

lasi 3

New member
אה טוב

עשיתי מאפייינים: size: 2.16 GB size on disk 2.16 GB אותו דבר.... אז אני רוצה לשמור הכל כמה נפחאני צריך שיהיה ב- DOK?

bar666xp

New member
4G עלות של כ150ש"ח+

2G יהיה קטן מדי ואני לא מכיר 3G אם יש דבר כזה ביכלל.

bar666xp

New member
נסביר לך אחרת..

יש לי רכב הנוסע על בנזין, כמה דלק אני צריך למלא במכל? לכל קובץ יש גודל הנמדד בB/KB/MB/GB וכו'.. כפולות של 1000 {אם לדייק 1K=1024B ו1M=1024M וכן הלאה}. אם תיקח 80 ליטר דלק הם יכנסו למכל של 60 ליטר? לא. על אותו המשקל אם יש לך קבצים שתופסים יחד נגיד פחות מ1G אין בעיה כל DOK 1G מתאים אם הם תופסים 60G אין DOK בגודל הזה כלל. עד כמה שזכור לי הכי גדול שיש זה 32G והעלות של דבר כזה היא כ2Kש"ח מה שגם אומר כי זה חסר הגיון כלכלי לרכוש DOK כזה כשHDD {דיסק קשיח} חיצוני המתחבר בUSB יעלה לך כ500ש"ח לדיסק של 250G או באיזור ה700ש"ח ל500G. הבנת?

lasi 3

New member
כן

כן הבנתי, אבל אני אקנה כבר DOK של 4GB זה לא יקר כל כך. תודה.

lasi 3

New member
אה

אני יכול לשמור את התיקייה שלי בלי הסרטים על הMP4 שלי שיש בו זיכרון 1GB אני לא ממש משתמש בו.

lasi 3

New member
כן

עכשיו הוצאתי את הסרטים ובמאפיינים כתוב: size: 779MB size on disk: 781MB אז עכשיו אם אני קונה DOK של 2GB זה יספיק? (הסרטים לא חשובים לי)

למעלה