כנסו...:)

lirani496

New member
כנסו...:)

אוקי..אז ככה.. יש לי חבר... לא חבר חבר... חבר רגיל כזה.. הוא בא אלי.. ראינו טלויזיה ואז כיביתי את הטלויזיה אמרתי לו שאני הולך טיפה לישון ואז אחרי ככה 10 דקות הוא שיחק אותה שהוא נרדם וגם אני שיחקתי את עצמי שנרדמתי ..אז הוא העביר את היד שלו עלי..וחיבק אותי והעביר את היד ללמטה..ואז הכניס את היד שלו מתחת לחחולצה שלי.. אחרי כמה זמן שהוא חיבק אותי ככה.. הוא קם ואמר ''יאו איך נרדמתי''.. אמרתי לו לאן אתה הולך '' הוא אמר '' לנוי שתמצוץ לי קצת''.... מה אתם אומרים על זה?

stampots

New member
אפשר להתחלף?

תגיד תודה ושתוק סתם, הכל יכול להיות אתה צריך לשפוט באיזו צורה זה היה...

Polysyllable

New member
עם כל הסיפורים האלה לאחרונה...

עוד לא החלטתי אם הייתי רוצה שיהיה לי חבר כזה או לא. מצד אחד -- אני לבד!!!! מצד שני, הוא אמור להיות חבר שלי, לא למזמז אותי!

מסכים עם כל מילה

מגיע לי מז"לט חוברתי לאינטרנט אבל זה כבר נצל"ש לא? אתה צודק עם כל הכבוד לנטייה ולמיניות אני נגד !!! נגד פריצת גבולות הסביר, גם חבר רומנטי ידע לעשות זאת בזמן ובמקום המתאים לכולנו אבל סתם חבר, ואני מכיר הומו כחבר טוב שלי, אם הוא היה נוגע בי סביר להניח ששם הייתה נגמרת הידידות -חברות שלנו.... חבר'ה צריך לדעת להפריד[ ואני האמת מסכים איתך] אבל אם זה עושה את זה לאחרים אני האחרון שיגיד לא. [כמו ששאלו אותי על זוגיות פתוחה, אני עניתי שאם זה תורם אז למה לא, אבל אני חושש שהבינו שאני בעד, אני אישית מצד אחד נגד אבל אם אגיע למסקנה שזה תורם אז למה לא.?

mously

New member
אז את מי אתה מצפה

שהוא ימזמז בדיוק אם לא את החבר שלו?? לא יודע.. אם היה לי חבר הייתי רוצה שהוא ימזמז אותי ורק אותי ואני לא מבין מה הבעיה עם זה.

הזוי

אבל מציאותי. קרה לי מקרה דומה, שהסתיים במציצה. אבל זה אחרי חודשים של דיבורים וזה, ככה שזה לא דומה כ"כ חחח מניסיון? אל תיכנס לזה. אני אישית רואה איך החברות ביננו נהרסה לי בין הידיים, וההנאה הרגעית הזו ממש לא שווה חברות של ש-נ-י-ם!. אם אתם חברים טובים והוא ייחסר לך במידה וייבחר לעזוב, אז אל תמשיך עם זה. אם לא, אז תזרום. אני אישית חושב שפעם הבאה שזה קורה "תתעורר" באמצע ותזרוק מ'שו לאוויר. כמו "אתה הרגע נגעת בי?" או משהו בסיגנון ותראה לאן זה מתפתח. ד"א, החבר הזה יודע עלייך?

lirani496

New member
זה נכון.אנחנו לא חברים כמו לפני המקרה הזה

כבר לא הולכים לקניון וכמעט לא מדברים.. ולא הוא לא יודע עלי.. אבל דיברנו בערך לפני חודששים כמה חברים וידידות שאנחנו חושדים בו.. וכנראה שזה נכון. בכל מקרה תודה לכולם:)

../images/Emo2.gif חוצפן

"לנוי שתמצוץ לי קצת" הייתי מעיפה לו כאפה

YanKiz19

New member
../images/Emo194.gif זה אני או שיש פה יותר מידי

סיפורים שנשמעים כמו איזה תסריט של סרט פורנו חובבני?

YanKiz19

New member
../images/Emo194.gif אני אוהב את הראש שלך../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

למעלה