כנסו

Aiyegbeni

New member
ואת זה כתב

מי שארגן את המיני מיני כנס/מגה מפגש בירושלים..........

אכן, אורי, אכן....

כן לבסוף נכנעתי ללחץ אשר הופעל עלי מסוכניות ביון שונות מרחבי העולם ובקשות חוזרות ונשנות מדמויות מפתח בקהילת הג'אגלינג העולמית ופתחתי חשבון משתמש.... כעת חכמתי הנעלה חופשית לעשות את דרכה ברחבי מוחכם ונפשכם, כמו כן, מאגר הידע העצום שלי לשרותכם תמיד. לשאלות, בקשות ומחמאות על ההשקעה הרבה ושעות העבודה הרבות שבוזבזו על פתיחת חשבון המשתמש הזה נא לשלוח לי מסר כלשהו. כעת, לשאלות הבוערות על סדר היום: כן, אני הייתי המוח המתכנן מאחורי האירוע הבינלאומי אשר לא נערך, בירושלים, אשר היה נסיון נואש להביא ליום הג'אגלינג הבינלאומי הוקרה ראוייה לשמו בארצנו. לא, התערבותו של איציק לא הייתה הרת אסון כפי שהוצג, וכמדומני, הוא ניסה בחירוף נפש ליידע את אלפי ומאות הג'אגלרים בארץ על האירוע אך ללא תועלת. כן, אני לובש בוקסר, לא תחתוני תחרה משובצים ביהלומים ואבני חן שונות, כפי שנאמר בעבר. לא, איציק, אני דווקא כן הקשבתי וניסיתי לקבל עצות מועילות ממך, אך קיבלת רושם מוטעה מסיבה כלשהי. כן, איציק, דיברנו בטלפון פעם אחת, אך בנוסף לפעם האחת הזאת שוחחנו עוד פעם אחת בטלפון, מה שהופך את זה לפעמיים. כמו כן, לא מוצא חן בעיני הרמיזות המיניות המעורפלות אשר חוזרות שוב ושוב בהודעותיך ואת הנסיונות המגוחכים שלך לשתילת הודעות תת-הכרתיות בפורום זה ולגרום לנו לבצע את המשימות האפלות אשר מסתובבות בראשך. לאורי, תודה רבה על קבלת הפנים החמה לפורום זה, באמת אתה גורם לי להרגיש רצוי. אני מרגיש שעלי להוסיף בקשה לסייע לי במשימתי לקיים את אירוע הפריזבי הגדול ביותר בהיסטוריה של המיני מגה מיני כנס, אל אף שזה המיני מגה מיני כנס הראשון בהיסטוריה, בכך שתאתרו כל חפץ עגול, מעופף, ושכתוב עליו פריזבי ותארזו אותו יחד עם שאר הציוד. בתודה יוני

יוני בכבודו ובעצמו

בס``ד לא להאמין עד כמה שאתה משועמם עד כדי כך שנכנסת לפורום...המצב קשה...אתה עוד עושה ג`אגלינג?

כן אני יודע... זה התבשל לי במוח כבר חודשים...

לעולם לא תראו הודעה ריקה מתוכן ממני!

אהד מ

New member
ברוכים המשתמשים

ברצוני להוסיף לקבלת הפנים עם השיר C IS FOR COOKY: C IS FOR COOKY COOKY START WITH C C IS FOR COOKY COOKY START WITH C THAT GOOD ENOUGH FOR ME COOKY COOKY COOKY START WITH C ויש גם לחן , בקרוב האקורדים המשך שימוש נעים ומלא תוכן כן אורי הספירה לאחור היא ל EJC ומתחילה ביולי

אהד מ

New member
רבה תודה

כן התבלבלתי (כנראה יותר מדי עוגיות), שמעתי אותו רק פעם אחת בהופעה של רדיו טריפ, תודה רבה על הקישור לא הכרתי ומאוד אהבתי יוני תודה על האקורדים המקוריים , אתה כוכב, בהחלט מהנה לקרוא הודעותיך (וזה לא מסר מיני תת הכרתי) -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ IF YOU KEEP DOING WHAT YOU DID YOU WILL KEEP GETING WHAT YOU GOT GET IT

תודה רבה, ולהלן האקורדים המקוריים לשיר:

C G F C C is for cookie - it's good enough for me C G F C C is for cookie - it's good enough for me C G F C C is for cookie - it's good enough for me C G5 A#5 C5 Oh, cookie cookie cookie starts with C ולגרסאה האהדית מ'מית, אותם אקורדים תקפים, כמו להלן: C G C IS FOR COOKY F C COOKY START WITH C C G C IS FOR COOKY F C COOKY START WITH C C G F C THAT GOOD ENOUGH FOR ME G5 A#5 C5 COOKY COOKY COOKY START WITH C תהנו יוני קטע פתיחה וסולואים בקרוב..... p.s.- וואאאאזזזזאאאאאאאפפפפפפפפ אהרון??????? (תרגום מלעז'- whaaazzzzzuuuuupppp) כן אני עדיין מתאמן אבל לא הרבה כל כך, במקרה הטוב פעם בשבוע שבועיים, וכן די משעמם לי בזמן האחרון אבל זו לא הסיבה שפתחתי חשבון פה אלא בכדי להשתתף בחידון אשר יתכן ויביא לכך שאקבל כרטיס להופעה של מגהדת' בת"א בעוד שבוע.....אך כנראה שלא אקבל.......באאסה.... סעיף ב'- לדניאל למטה, הסרטון שלכם מרהיב למדי, אשמח לראות קרבות דומים במגה ננו מיני אינפרה ג'יגה אולטרה מילי כנס באוגוסט.

danielthewhite

New member
תודה תודה...

אם נוכל להגיע לכנס (מאוד מקווה שכן), נשמע להראות את הקטע...

הודעה קריטית:

כן זה נכון, לפני מספר ימים הבטחתי סופית את מקומי בהיסטוריה כאשר שברתי את שיאי האישי באייסי טאוור עם קומבו של 283 קומות, כעת גדולתי הנצחית תחיה לעד ושמי יהיה חקוק בדפי ההיסטוריה עד תום זמן קיומו של היקום. ברכות, בקשות, תרומות, תשואות רמות והתעלפויות מתדהמה וחוסר אמון מוחלט בכוח הכבידה הממוחשב יתקבלו בברכה. יוני

Aiyegbeni

New member
חחחחחחחחח מזל טוב!

למרות שראיתי באחת השמירות איזה ישראלי שעשה משהו כמו 500... ועוד אחד צ'כי שעשה איזה 800 קומבו... יש לאן לשאוף..

JonyJ

New member
יפה!

השיא שלי בקומבו זה 150 :( יש לך דמו של המשחק? P:

oriyanh1

New member
מזל"ט

כבר שנים שלא שיחקתי אייסי טאוור, אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, אני חושב שבשיאי הגעתי לכ-400 קומות... אני בטוח שעכשיו אני בטח לא אגיע אפילו לקומה 50... בהנחה שהפרש הגובה הממוצע בין כל קומה הוא כ-3 מטרים (פרופורציונית), ושהמשקל של הבחור המאוד-מאוד אתלטי במשחק הוא כ-70 ק"ג, אזי האנרגיה הפוטנציאלית בגובה של 283 קומות היא mgh = 9.8*70*849 = 582414J, מה שאומר בקיצור שאתה לא תשרוד את הנפילה. P:

לעוקבים אחר קריירת האייסי טאוור שלי:

לפני מעט יותר משעה, בשעה 5:25 בלילה, יום שבת/ראשון ה8.7 צלחתי את נקודת ה300 ואף מוטטתי אותה לחלוטין עם קומבו של 310 קומות שבוצע במחסור נשימה רציני למדי ורעידות קלות בגפיים. היום יזכר לעד כיום ההיסטורי וסימן הדרך החשוב ביותר בהיסטוריה של המין האנושי. בתאריך 8.7.2008 בשעה 5:24 יחלו ההכנות לארועי חגיגת ההישג פורץ הגבולות הזה אשר יחלו ב8.7.2008 דקה לאחר מכן. החגיגות ימשיכו במהלך כל היום ויסתיימו בתאריך 9.7.2008 בשעה 5:26. לאלו מכם אשר מעוניינים לצפות בריפליי המרהיב מוזמנים לפנות אלי, אף שאין לי ממש דרך לשלוח לכם אותו... בהשתאות ותדהמה מוחלטת מכישרונותי הרבים יוני

ohhhhhhhh noooooooooo!!!!!!

ההודעות שלי הודחו לעמוד השני!!!! אין לכם לב???? make it stop!!!!!! ohhhh god make it stop!!!!!!!!!!!!!!!!!i!i!i!i!i יוני

למעלה