אכן, אורי, אכן....
כן לבסוף נכנעתי ללחץ אשר הופעל עלי מסוכניות ביון שונות מרחבי העולם ובקשות חוזרות ונשנות מדמויות מפתח בקהילת הג'אגלינג העולמית ופתחתי חשבון משתמש.... כעת חכמתי הנעלה חופשית לעשות את דרכה ברחבי מוחכם ונפשכם, כמו כן, מאגר הידע העצום שלי לשרותכם תמיד. לשאלות, בקשות ומחמאות על ההשקעה הרבה ושעות העבודה הרבות שבוזבזו על פתיחת חשבון המשתמש הזה נא לשלוח לי מסר כלשהו. כעת, לשאלות הבוערות על סדר היום: כן, אני הייתי המוח המתכנן מאחורי האירוע הבינלאומי אשר לא נערך, בירושלים, אשר היה נסיון נואש להביא ליום הג'אגלינג הבינלאומי הוקרה ראוייה לשמו בארצנו. לא, התערבותו של איציק לא הייתה הרת אסון כפי שהוצג, וכמדומני, הוא ניסה בחירוף נפש ליידע את אלפי ומאות הג'אגלרים בארץ על האירוע אך ללא תועלת. כן, אני לובש בוקסר, לא תחתוני תחרה משובצים ביהלומים ואבני חן שונות, כפי שנאמר בעבר. לא, איציק, אני דווקא כן הקשבתי וניסיתי לקבל עצות מועילות ממך, אך קיבלת רושם מוטעה מסיבה כלשהי. כן, איציק, דיברנו בטלפון פעם אחת, אך בנוסף לפעם האחת הזאת שוחחנו עוד פעם אחת בטלפון, מה שהופך את זה לפעמיים. כמו כן, לא מוצא חן בעיני הרמיזות המיניות המעורפלות אשר חוזרות שוב ושוב בהודעותיך ואת הנסיונות המגוחכים שלך לשתילת הודעות תת-הכרתיות בפורום זה ולגרום לנו לבצע את המשימות האפלות אשר מסתובבות בראשך. לאורי, תודה רבה על קבלת הפנים החמה לפורום זה, באמת אתה גורם לי להרגיש רצוי. אני מרגיש שעלי להוסיף בקשה לסייע לי במשימתי לקיים את אירוע הפריזבי הגדול ביותר בהיסטוריה של המיני מגה מיני כנס, אל אף שזה המיני מגה מיני כנס הראשון בהיסטוריה, בכך שתאתרו כל חפץ עגול, מעופף, ושכתוב עליו פריזבי ותארזו אותו יחד עם שאר הציוד. בתודה יוני