שירןןןןן מזל טוב
א אלמונית מפורסמת New member 23/6/05 #42 סורי...../images/Emo12.gifהברכה... המון המון המון אושר, הרבה בריאות, אהבה, וכיף... ובאמת באמת רק טוב שיהיה לך אוהבת המון
סורי...../images/Emo12.gifהברכה... המון המון המון אושר, הרבה בריאות, אהבה, וכיף... ובאמת באמת רק טוב שיהיה לך אוהבת המון
א אלמונית מפורסמת New member 23/6/05 #48 הי...,.זה היה ממש בקטע של צחוק עדי..."מזל טוב" - שמחה שהבנת שאת צריכה לחזור.... אני מקוהה גם ששירן הבינה זה באמת שהיה בצחוק...[שירן?]
הי...,.זה היה ממש בקטע של צחוק עדי..."מזל טוב" - שמחה שהבנת שאת צריכה לחזור.... אני מקוהה גם ששירן הבינה זה באמת שהיה בצחוק...[שירן?]
S sHir shUr New member 23/6/05 #49 עכשיו הבנתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo95.gif
מ מורושה הממושה New member 23/6/05 #46 ../images/Emo41.gifשירשורית שמחה שסוף סוף הפעלת את המוח שלך ועשית צעד נכון ביותר אוהבתותך המוןן
א אוהדת ירוקה New member 23/6/05 #50 שירושש../images/Emo99.gif אני שמחה שהחלטת לחזור..ידעתי שלא תוכלי בלעדנווו אנחנו סם ממכררררררררררררררררררררררררררר אוהבת אותך המון
שירושש../images/Emo99.gif אני שמחה שהחלטת לחזור..ידעתי שלא תוכלי בלעדנווו אנחנו סם ממכררררררררררררררררררררררררררר אוהבת אותך המון
ה הדסי מתה על אגמי New member 23/6/05 #51 שירנווווווווו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ידעתי שתחזרי.. אמממממ מה עוד להגיד??? כולם כבר אמרו .. בה ביי הדס!
שירנווווווווו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ידעתי שתחזרי.. אמממממ מה עוד להגיד??? כולם כבר אמרו .. בה ביי הדס!