כנסו
כנסו

בת 1986

New member
כנסו../images/Emo70.gifכנסו../images/Emo70.gif

סכמו
סכמו
שיר-שבועי-של-ג'נגו: שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אלבום שבועי: תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו מבאס שהיה השבוע: מאכל השבוע: תיכנונים לשבוע הבא: שאלת בונוס:איך אתם מתארגנים לפסח? שבת שלוםםםםם

ססילייה

New member
ס ו צ' ק ה איז ספיקינג נאו.../images/Emo11.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
!!!!!!!!! (היה בחופשה..אך חזר ב ג ד ו ל !) שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:קליפורניה של סטנגה.
אלבום שבועי: הבא של סטנגה. תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: כלב, שקיבלנו אתמול!!! משהו טוב שקרה השבוע: איתמר, הבאנו גור כלבים (רועה גרמני גזעי) הביתה, קיבלתי כסף ליום הולדת שמתקרב ו...איתמר כבר אמרתי?
משהו מבאס שהיה השבוע: שני הקורסים שאני הכי אוהבת בכל הבסיס יצאו לשהיות של שלושה עד ארבה שבועות.
מאכל השבוע: שניצל של בה"ד 600 D: תיכנונים לשבוע הבא: יום ראשון יוצאים למרתף10 כי הבטחתי לאלידע וורה שאני אשיר להם.
*מסמיקה*. ממ..וסתם, זהו. שאלת בונוס:איך אתם מתארגנים לפסח? לא יודעת
פסח אף פעם לא היה מי יודע מה עניין בשבילי..חוץ מיום ההולדת. :)

בת 1986

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:עד אליי- מאור פיניה
אלבום שבועי: "חוזר אליך"-אודי דוידי
תמונה שבועית: באולפן של 1 נגד 100!!
הקנייה של השבוע: ארוחה ב25 שקל באולפנים..חח
משהו טוב שקרה השבוע: צילמנו, יצאנו לסיור אולפנים (שולץ, 1 נגד 100, גריז, חדשות2, מה קשור ועוד..) התחלתי קשר
(וסיימתי קשר..חחח.. אחר) אה, וראיתי את אורן ויינגרפלד, הוא פשוט חתייייייייייייייייייייייייייך
משהו מבאס שהיה השבוע: ממ.. קצת עצבים
מאכל השבוע: מג'דרה של אמא
תיכנונים לשבוע הבא: להיפגש עם.. ולימודים
שאלת בונוס:איך אתם מתארגנים לפסח? מממ.. לא הכי התחלתי.. אבל מתחילים להרגיש שזה מתקרב.. שולץ זאת התוכנית הכי מצחיקה בעולםםםם
שבת שלום

mazalika7

New member
איזה כייף לך!!!!!!!!!!

וואו להיות באולפנים של 1 נגד 100 ושולץ וגריז. מקנאה בך כלכך!!!

פורוםפורוםפורום../images/Emo47.gif יאי!../images/Emo23.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: לב
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: האביב הנצחי-כנסיית השכל, יופי-נועם פנחסוב! אלבום שבועי: אוטוביוגרפיה
תמונה שבועית: אני אעלה בהמשך
הקנייה של השבוע: כל הבזבוזים על הנסיעה לת"א
משהו טוב שקרה השבוע: אני המנהלת של פורום נועם פנחסוב החדש
הא הא
כנסוו
מ'ס פורום- 2031 משהו מבאס שהיה השבוע: שאני לא יכולה להגיע להופעה של נועם בחיפה :// וגם כל הקטע איתו
מאכל השבוע: פיצה עגבניה עם מיכלי
תיכנונים לשבוע הבא: להרים ת'פורום החדש :]מיכלי באה לסופ"ש כל מיני.. שאלת בונוס:איך אתם מתארגנים לפסח? ממ.. עוד לא ממש יודעת :S סופ"ש נעים. יצאתי לסינר. ביי

איזה שבוע../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: קשורים [גם ראיתי את הקליפ וגם מצאתי את הדיסק באותו שבוע!!] שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: עברי לידר אההה כל השירים שהיו בהופעה!! אלבום שבועי: קשורים!! הכל בזכות מיכלי!!
תמונה שבועית: יש לי כמה!! אני ומיכל עושות עיאח
הקנייה של השבוע: כרטיס להופעה של עברי,אוטובוסים, ודיסק של ג'נגו משהו טוב שקרה השבוע: קשורים, עברי, ג'נגו , הוא עשה לי שלום באמצע ההופעה
משהו מבאס שהיה השבוע: לא לא לא לא לא מאכל השבוע: זיתים אצל מיכלי!! אה.. וגם הקליק שאמא שלה קנתה לנו אחרי ההופעה תיכנונים לשבוע הבא: לנקות לפסח שאלת בונוס:איך אתם מתארגנים לפסח? מנקים

ואני והילי בתפוז../images/Emo26.gif

מיכלי והילי היה כיף לי איתכן
ומיכלי תודה על כל הזיתים וכל זה
שימו לב יש שם נסטי

mazalika7

New member
../images/Emo79.gif"כל יום אני משקרת אותי מחדש..."../images/Emo79.gif

"דבש, הכל דבש...."
שיר-שבועי-של-ג'נגו: כשתבוא השעה, דמעה ובואי הביתה
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:הכל דבש, שבי לרגע, היא לא דומה!!
אלבום שבועי:רגע לפני ש.. תמונה שבועית:אתמול, כשעבדתי ברמנית
הקנייה של השבוע:חולצות וחזיות
משהו טוב שקרה השבוע:עבודה=כסףףףףף!!!! משהו מבאס שהיה השבוע:אתמול! הייתי עצבנית מממש!!! מאכל השבוע:טורטייה, פרגיות
תיכנונים לשבוע הבא:לעבוד? :) שאלת בונוס:איך אתם מתארגנים לפסח?לא מתארגנת.. :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

ססילייה

New member
מהממממממממממממממת!!!!!!!!!!!!!!

ילדים!!!!!!!עכשיו!!! שבט!!!! דן מנו!
(סתם הוא לא קשור, אבל בואי שלישייה איתו!) אני מתגעגעת אלייך את הכי יפה בעולם! (יודעת טוב מכולם.....שבלעדיה אני מטומטם -_-)

mazalika7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת!!!!! כפרעלייך!
תודה! ברור שאני רוצה לעשות שלישייה איתך ועם דן
. מתגעגעת גם המונים!!!!!

למעלה