כנסו...

כנסו...../images/Emo26.gif

ביני ובין דקלה פרצה מריבה... אולי זה נשמע לכם מוזר אך זאת האמת
אי הבנה, זה היה די נורא
אז דקלה, אני יודעת שאני האשמה, וסליחה ששפטתי אותך לפי ...(את יודעת מה) האם נוכל שוב לא בעצבים, בלי לנסות לקטול וכאלה דברים... להיות חברות, לפחות ידידות...
לי ולדקלה היתה שיחה לא ממש נעימה בתפוז מסרים...
דיקלה אני רוצה להגיד: סליחה
אולי את הקשר בנינו נוכל לחזק.. אשמח להיות בין הבנות שאותם את כל-כך אוהבת... את סולחת

דניאל כמו שאמרת...

זו היתה אי הבנה בטוח שדיקלה תסלח לך כי היא בסדר אם את טעית יפה שביקשת סליחה ואין לך מה לדאוג בקשר לדיקלה

חחחח יופי

אבל אני רוצה לראות מה היא תגיב... מבינה? חשוב לי שהיא תסלח ואז אוליי יתחזק בנינו הקשר.... כמו עם טל, אביב, יסמין, ליאת וכו'...!

אביבוש7

New member
אהממ אהממ...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אממ..לפחות את מודה שזאת את האשמה פה!.. וחבל שזה נעשה עכשיו ובכלל חבל שזה התחיל. לפי דעתי את היית צריכה לחשוב פעמיים לפני שאת בכלל שופטת בנאדם לפי...ולא נראה לי שבפורום הזה יש מישו שמשתווה לדיקלה. דיקלה היא הילדה הכי מקסימה שאני מכירה ושיצא לי להכיר!!!..ואני רצינית! ואם כבר שאלת אם תוכלו להיות חברות או לפחות ידידות אז.. דיקלה מקבלת כל אחד איך שהוא ולא משנה איך! וחבל שהסליחה שלך נעשת עכשיו, לדעתי זה לא היה צריך להעשות, מה שנעשה!.. אבל מה שנעשה נעשה עכשיו את צריכה לראות מה תהיה התגובה של דיקו'ש! מושמוש (דיקו'ש בשבילכם..חח) אני אוהבת אותך הכי בעולם אבל הכי הכי בעולם!!!

אביב

זה לא פייר מה שאת עושה!!! אני מתנצלת מכל הלב, באמת! הבנתי שטעיתי!!! אז למה את ממשיכה לצשפוט אותי??? אני באמת במקשת סליחה מדיקלה והשאלה היא מה התגובה שלה!!! וגם היא פגעה בי (אבל אחרי שאני פגעתצי בה!!!)

אביבוש7

New member
../images/Emo26.gifכנסי!

מה לא פייר לא פה??! מה עשיתי?!? כל הכבוד לך שאת באמת הבנת שטעית! וחוצמזה את התנצלותך דיקו'ש צריכה לראות ולהחליט אם לקבל את התנצלותך! זה כבר החלטה שלה. ואני בכלל לא שופטת אותך!!! ובדיוק ככה את צריכה לראות מה התגובה של דיקו'ש! דיקלה היא לא אחת שפוגעת, אבל אם טענת שהיא פגעה בך ועוד אחרי שאת פגעת בה אז זה משו אחר! כי את התחלת עם זה!! וחוצמזה מי שפוגע בדיקו'ש זה כאילו הוא פגע בי! בייחוד שדיקלה נפגעה או לא משנה מה!...דיקלה היא אחת מהאנשים שאני הכי אוהבת, בעצם הכי הכי...!! וזהו אין לי יותר מה להגיד לך!! ואני לא שופטת אותך!!! מושמוש לאב יו הכי בעולם!!

איפה דיקלה../images/Emo35.gif....

למה היא לא פה תיקנו לה ת'מחשב לא? צריך שהיא תגיב וזהו לא צריך להתערב ככה אני חושבת ככה נמנע סתם מריבות שלא צריכות להיעשה חבלללל

אביבוש כפרה...

מה שאמרתי זה לא כדי לפגוע בך כי גם אני בהתחלה התערבתי עזבי עדיף שהן ילבנו את המצב ביניהן וזהו אני מקווה שהן ישלימו וישכחו מהעניין

אביבוש7

New member
אני יודעתת שזה לא כדי לפגוע..חח

חןןן חולה עלייך!!! אני לא רבה עם דנדו'ש ולא כלום פשוט אמרתי את מה שאני חושבת!! ואם היא התנצלה אז רק דיקלה זאת שתכריע..חחח ושוב פעם דנדו'ש אני לא שופפטת אותך!

אביב

רבתי עם דיקלה! לא איתך! אם את מאוד רוצה לריב אז סבבה, אני מוכנה!! אז בסדר, את מאוד אוהבת את דיקלה ונאי מבינה את זה... אבל אם אני לא מדברת אם דקלה אז אני לא מדברת איתך??? פשוט תגידי שאת לא רוצה שנדבר וזהו! אל תלכי בדרך עקיפה!!! ואני באמת מחכה לךראות מה דקלה תגיד על זה! ואם היא לא רוצה
אני קצת יעלב אבל שיהיה לה בכיוף... אני מקווה שזה לא אומר שעכשו פתאום כל הפורום לא ידבר איתי...

דניאל?...

תראי אני לא רוצה להתערב אבל אני רואה שהמצב מחמיר האייסי שלי 196350193 תכנסי אלי אני רוצה להגיד לך משו

אביבוש7

New member
דנדוש נשמה אני לא באתי לריב איתך!!

ואני גם לא רוצה לריב איתך!!! וזה לא אומר שאני לא רוצה לדבר איתך! ואני לא הולכת בשום דרל עקיפה.. אולי זה מה שאת מנסה לחשוב אבל זה בכלל לא!!

יאללה סולחה!

יאללה די זה לא מתאים עכשיו למה לריב עדיף לחכות לדיקלה שהיא תגיב בינתיים עזבו את הנושא הזה לדעתי זה הכי טוב

למעלה