כנסו

נצל"ש בבקשה תגיבו!!!!!

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אבל אם לא יהיו תגובות אני אפתח כי התאמצתי מאוד בשביל זה...אוקיי אז ככה- ראיתי כתבה בעיתון, שמספרת לנו מה יקרה בשנת תשס"ה.....ובגלל שהסורק שלי לא בסדר אני אכתוב...זה ארוך אבל שווה קריאה... בתחום המדיני-ביטחוני-פוליטי: -במהלך השנה הקרובה צפויות בחירות. אריאל שרון יכריז בעצמו על כך. -יגבר שיתוף הפעולה עם הפלשתינים.ישראלים רבים ישלימו עם הוויתורים, והתועלת מכך תהיה כמובן ירידה במינון מעשי הרצח והפיגועים. עם זאת צפויים חמישה-שישה פיגועים גדולים. -ישראל תרקום קשרים דיפלומטיים עם מדינות רבות, כולל מדינות ערב. -נעבור בשלום את השנה מבחינה כלכלית, למרות המון פחדים וגזירות כלכליות. תפויים שינויי מטבע. -עמרי וגלעד שרון יהיו מעורבים בשערוריות חדשות. -לימור ליבנת לא תמשיך להיות שרת החינוך. היא תהיה מעורבת בסערות פוליטיות רבות, ותפעיל שרים נגד ראש הממשלה. -סילבן שלום יתאשפז ויעבור ניתוח, ובלי קשר יפוטר כנראה בידי ראש הממשלה. -בכלל, בליכוד מסתמן מהפך כולל עריפת ראשים. -השנה תתאפיין בעליה בקצב מוגבר. -שמעון פרס יתאשפז. במפלגת העבודה תהיה התקוממות נגדו. -בש"ס ירשמו שינויים חדים, עד כדי התפרקות. -שינוי תפרוש מהממשלה. בתוך המפלגה תתחולל סערה, וחברי כנסת יצאו נגד טומי לפיד. -ריבוי של תאונות אוויריות, ובכלל- השנה תאופיין במקרים מוזרים של חדירת מטוסים זרים לארץ. בעולם: -איראן ממשיכה בפיתוח פצצות גרעיניות. -בסלוניקי ובערים בטורקיה יהיו פיגועים. ובכלל, ארגון אל-קאעידה זוקף ומכיש. -השנה תתאפיין בירידות כלכליות. לא מסתמנת צמיחה, הקיפאון שולט. -המצאות חדשות בתחום ההיי-טק. -קלינטון יוזכר לרעה בשערוריות חדשות. הילארי תפגע בו. -בארה"ב וצרפת יוכרזו שינויים במטבעות. -באנגליה בלייר יתפטר. -בצרפת יהיו בחירות חדשות. חומר נפץ יתגלה ליד מגדל אייפל. -האנטישמיות הכלל עולמית תימשך. תרבות ובידור: -בערוץ 2 תסתמן ירידה ברייטינג. -מייקל ג'קסון ישלח לכלא וינסה להתאבד. -בריטני ספירס תתחתן ותתגרש. -ניקי הילטון תתגרש. -מדונה תיפרד מגאי ריצי ויהיה לה ילד נוסף. -אדיר מילר ממשיך בהצלחתו, מה שיתבטא בתוכנית נוספת שיקבל. -תוכניתו של ארז טל תמשיך אך לא לזמן רב. -יעל בר זוהר תתחתן. -הראל מויאל לא ימשיך להופיע זמן רב, הראל סקעת ועדי כהן, לעומתו, ימשיכו. -פיני גרשון ורווית כנפי יעברו משבר, יפרדו ויתחתנו. -דודו טופז יתחתן שוב, הפעם לא עם ישראלית. זהו, מקווה שקראתם, הפנמתם, והשאלה הכי גדולה: האם כל זה באמת יקרה? זה אף אחד לא יודע...

לא אני אמרתי את כל זה.....

גם לי זה נראה ממש לא הגיוני, בגלל זה אני רוצה לשמור את זה.... ואם את רוצה את יכולה לנסות לשלוח משהו למי שכתבה את זה....לא יודעת איך תשיגי אותה אבל זה השם שלה: ריקי קיטרו. וזה מעיתון מעריב--->אישה 2004...של היום!!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני מתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההמעלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שיואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מהמםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםם

נצל"ש כל מי שפה וגם מי שלא.......

בואו לצ'אט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משעמם.................................... יאללה לקום כבר בוקר...מחר בצפר.....
איך אני אהיה פה??? אה כן מהבצפר.....חחחחחחח אל תתייחסו זה השעה....

../images/Emo7.gifמחר ביצפר

כמה עצוב!! יום אחרון לחופש המהמם הזה!! החלטתי! היום ב-4 בחדר מיכאלה כולם מוזמנים להיפרד מהחופש הגדול!! כמה עצבובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אני רק מקווה שלמרות הלימודים הקשר שלנו לא יתרופף!!

לא רוצה בצפר............

לא רוצה מורה, לא רוצה כיתה, לא רוצה מלא ילדים סביבי כל שעתיים..... רוצה מחשב, בית וחדר שלי!!!!!!!!!!!! לא רוצה אדוארד (שזה המורה ה"אהוב" שלי למתמטיקה...בטח על היום הראשון יבוא אלינו לכיתה....) לא רוצה עירית (שזו המחנכת שלי שוויתרה על שנת שבתון בשביל ללמד אותנו עוד שנה.......... ל-א ר-ו-צ-ה-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל שאין ברירה אז אין ברירה....

כולנו רוצים

רק בית-חדר-מחשב!! חופש מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כל החופש נתקעתי מול המחשב, לא עשיתי כלוטם חוץ מזה, לא יצאתי לאפ מקום וגם לא היה לי כוח!! והיה לי את החופש הכי מדהים בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והכל בזכותכם!! אין, אתם אנשים מדהימים!! אני שמחה מאוד מאוד שהצטרפתי לפורום ושהכרתי אתכם!! פורום מיכאלה רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה