נצל"ש בבקשה תגיבו!!!!!
לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אבל אם לא יהיו תגובות אני אפתח כי התאמצתי מאוד בשביל זה...אוקיי אז ככה- ראיתי כתבה בעיתון, שמספרת לנו מה יקרה בשנת תשס"ה.....ובגלל שהסורק שלי לא בסדר אני אכתוב...זה ארוך אבל שווה קריאה... בתחום המדיני-ביטחוני-פוליטי: -במהלך השנה הקרובה צפויות בחירות. אריאל שרון יכריז בעצמו על כך. -יגבר שיתוף הפעולה עם הפלשתינים.ישראלים רבים ישלימו עם הוויתורים, והתועלת מכך תהיה כמובן ירידה במינון מעשי הרצח והפיגועים. עם זאת צפויים חמישה-שישה פיגועים גדולים. -ישראל תרקום קשרים דיפלומטיים עם מדינות רבות, כולל מדינות ערב. -נעבור בשלום את השנה מבחינה כלכלית, למרות המון פחדים וגזירות כלכליות. תפויים שינויי מטבע. -עמרי וגלעד שרון יהיו מעורבים בשערוריות חדשות. -לימור ליבנת לא תמשיך להיות שרת החינוך. היא תהיה מעורבת בסערות פוליטיות רבות, ותפעיל שרים נגד ראש הממשלה. -סילבן שלום יתאשפז ויעבור ניתוח, ובלי קשר יפוטר כנראה בידי ראש הממשלה. -בכלל, בליכוד מסתמן מהפך כולל עריפת ראשים. -השנה תתאפיין בעליה בקצב מוגבר. -שמעון פרס יתאשפז. במפלגת העבודה תהיה התקוממות נגדו. -בש"ס ירשמו שינויים חדים, עד כדי התפרקות. -שינוי תפרוש מהממשלה. בתוך המפלגה תתחולל סערה, וחברי כנסת יצאו נגד טומי לפיד. -ריבוי של תאונות אוויריות, ובכלל- השנה תאופיין במקרים מוזרים של חדירת מטוסים זרים לארץ. בעולם: -איראן ממשיכה בפיתוח פצצות גרעיניות. -בסלוניקי ובערים בטורקיה יהיו פיגועים. ובכלל, ארגון אל-קאעידה זוקף ומכיש. -השנה תתאפיין בירידות כלכליות. לא מסתמנת צמיחה, הקיפאון שולט. -המצאות חדשות בתחום ההיי-טק. -קלינטון יוזכר לרעה בשערוריות חדשות. הילארי תפגע בו. -בארה"ב וצרפת יוכרזו שינויים במטבעות. -באנגליה בלייר יתפטר. -בצרפת יהיו בחירות חדשות. חומר נפץ יתגלה ליד מגדל אייפל. -האנטישמיות הכלל עולמית תימשך. תרבות ובידור: -בערוץ 2 תסתמן ירידה ברייטינג. -מייקל ג'קסון ישלח לכלא וינסה להתאבד. -בריטני ספירס תתחתן ותתגרש. -ניקי הילטון תתגרש. -מדונה תיפרד מגאי ריצי ויהיה לה ילד נוסף. -אדיר מילר ממשיך בהצלחתו, מה שיתבטא בתוכנית נוספת שיקבל. -תוכניתו של ארז טל תמשיך אך לא לזמן רב. -יעל בר זוהר תתחתן. -הראל מויאל לא ימשיך להופיע זמן רב, הראל סקעת ועדי כהן, לעומתו, ימשיכו. -פיני גרשון ורווית כנפי יעברו משבר, יפרדו ויתחתנו. -דודו טופז יתחתן שוב, הפעם לא עם ישראלית. זהו, מקווה שקראתם, הפנמתם, והשאלה הכי גדולה: האם כל זה באמת יקרה? זה אף אחד לא יודע...