כנסו

• פותח הנושא metl
  • פורסם בתאריך

metl

New member
כנסו../images/Emo26.gif

אוקי יש לי כמה דברים... עוד מעט יגיעו יוסי וטירן להתארח באקזיט יש לצחי אירני טור חדש בראש 1 "העולם על פי צחי" והנה תמונה חדשה
אירני ומויאל

סי15

New member
יוסי וטירן באקזיייייייט!!!../images/Emo99.gif

מישהו ראה???? איזה חמודים!! טירן התחיל עם עופר ויוסי עשה עיניים למלי וכמו תמיד הם ירדו אחד על השני ובקיצור אני מתה עליהם!!! איזה באסה אם הייתי יודעת שהם באים הייתי יכולה לנסוע לאולפנים או משהו...

NimaZ

New member
אוף../images/Emo70.gif

אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
אוף
לא ראיתי...
אני אראה היום את השידור החוזר בעשרה לשלוש!

ט2לולה

New member
../images/Emo7.gif גם אני לא ראיתי

אני לא רואה אגזיט קבוע רק לפעמים.... והתמונה מזה יפה!! וראיתי את המדור של צחי איזה יפהההה

סי15

New member
../images/Emo2.gifאני לא מאמינה...

אני לא מאמינה שעשו לצחי מדור! ולא איזה חצי דף, שני עמודים!! שני עמודים הקדישו לדבר הזה!! הכי מצחיק זה שהם היו צריכים לסמן את הפאנצ'ים בצבע אדום כדי שאנשים יבינו שפה הם צריכים לצחוק חחחחחחחחח אבל זה לא עזר

DAND00SHY

New member
זה...

היה הדבר הכי מטומטם בעולם!!! "העולם על פי צחי"...
... מה הם רוצים מאיתנו? לא מספיק נפתרנו ממנו בטלוויזיה...(חוץ מהשידורים החוזרים...) אז מביאים לנו אותו בעיתון... שיעשו העולפ על פי יוסי וטירן
או העולם על פי נוסבי
!

H i L o L a

New member
../images/Emo6.gif באיזה עיתון זה?

ואני מסכימה עם נעמה : "אוף
" כי אני לא ראיתי
אני כבר לא רואה אקזיט,ורק אם יש משהו מעניין אני מנסה, אבל אתמול ושילשום לא הייתי בבית,לא יכולתי להיות גם בפורום ולראות שהם יהיו, אז גם פיספסתי את יוסי וטירן (
) וגם אמרו לי ששלשום היה חיים אתגר והיה מצחיק..רציתי לראות אוףף

סי15

New member
המדור בראש1

אבל אני מזהירה שהמדור מכיל תמונות קלוז אפ, בדיחות לא מצחיקות ורק מחזק את הדיעה שיוסי וטירן היו חייבים לזכות! הכי מצחיק שעם כמה שראש1 ירדו על האקדמיה ואמרו שזאת תוכנית לא מצחיקה עכשיו הם נותנים לצחי מדור... אני ראיתי את יוסי וטירן ואפילו הקלטתי את הראיון!! כבר ראיתי אותו איזה 10 פעמים מאתמול!

DAND00SHY

New member
זה ב...

ראש אחד... וגם אני לא ראיתי! :'( ונורא רציתי...אבל פיספסתי! הכל באשמת פנינה ודליה!!! :-B

למעלה