כנסו....

כנסו....../images/Emo210.gif

לפני כמה ימים מישהי מהמשפחה שלי סיפרה לי בעקבות יום הזיכרון וזה.. על ידיד שלה שהבן שלו נפטר... והיה לו סוס והיה להם קשר ממש ממש קרוב... אממ.. הוא גידל אותו כשהוא היה סייח ואילף אותו והכל.. ואותו בנאדם נפטר.. ואחרי חודשיים שהוא לא הגיע לארווה של הסוס שלו הסוס פשוט הפסיק לתפקד.. הוא לא כל כך נתן שירכבו עליו וממש עשה בלאגן.. אחרי חצי שנה משהו כזה.. הוא הפסיק לאכול ולשתות.. וזה גם היה אחרי שהוא היה פצוע ברגל.. כי הוא השתולל בתא כשאבא של הבעלים שלו ניסה להוציא אותו. אז התחילו לתת לו במשך שבוע אני חושבת מים בעירוי וכזה.. בשלב מסויים הוא מת. אז אני חושבת שיש להם הרבה יותר מרגשות... לא יודעת מה איתכם. וזה גם די מתקשר לי לכל המשפחות השכולות וזה.. ואני ממש ממש לא משווה.. חס וחלילה .. אבל באיזה שהוא מקום.. אני חושבת שמה שבעלי החיים מרגישים .. מתי שמי שהכי קרוב אליהם נפטר.. לא מעניין באמת אפאחד.. תחשבו על זה

PinkHorse

New member
אני לא חושבת שהוא באמת ידע שהבעלים

שלו נפטר. הוא ראה שהבן אדם שמבלה איתו הכי הרבה זמן ומשקיע בו לא הגיע אז הוא נכנס לדיכאון. יש סוסים שנכנסים לדיכאון ולא אוכלים ולא שותים, אולי זו הייתה הסיבה למותו?

../images/Emo210.gif....ממ....

זה ברור שהוא לא ידע מה קרה לבעלים שלו כי זה לא שיש מישהו שיגיד לו שהוא מת... הכוונה שלי כששמתי את ההודעה הזאת הייתה להראות את הקשר שיש בין סוסים לאנשים.. בכלל לבעלי חיים.. וגם בגלל שזה ממש עצוב לדעתי.. אז מצד אחד אני חושבת שזה טוב שיש קשר כזה חזק... אבל במקרה הזה... זה קצת עצוב.

netapet2

New member
גם לפי דעתי

אני חושבת שהבנאדם הזה שגידל אותו, גידל אותו באהבה, כמו שאבא שלו היה נותן לו, ולכן הוא נקשר אליו כל כך

Blue Eyessss

New member
פףף../images/Emo47.gif

ברור שלבעלי חיים יש רגשות... אנחנו פשוט לא מבינים אותם..קודם כל המקרה הזה מדהים בעיני הוא עצוב בטירוף של החיים אבל הוא באמת מדהים... לדעתי אחד הדברים הכי עצובים שיש זה החוסר תקשורת בין אנשים לחיות... ובמקרה הספציפי הזה לסוסים..כאילו אין דבר יותר עצוב מסוס בדיכאון... כי לסוס אי אפשר להגיד הכל טוב...ואי אפשר לשבת איתו שבעה...ואי אפשר לשמח אותו...זה נורא קשה וכואב כל הנושא הזה... וכל קשר הדוק בצורה כזאת לא משנה אם זה בין אנשים או בין חיות או בין אנשים לחיות...זה קשר שמועד לכאב...כי שומדבר לא נשאר לנצח... וזה כואב..וכאב זה חלק מהחיים...אבל זה יפה לראות את האהבה שהיה בינהם

מושית פ

New member
גם אני שמעתי על סיפור דומה לזה

אני חושבת שהסוס כן יכול להקשר לאדם ולאהוב אותו.. יש כאלה שאומרים שלא..אני חושבת שדווקא כן.. אבל אני יכול להגיד לכם בוח רק אחרי שיהיה לי סוס
שבת שלום

H a R a Z y

New member
אז את חושבת לא טוב..

אני כל יום מגיע לחווה ומקבל יחס משפיל מזינה כי אני כבר לא מתייחס אליה כמו פעם.. אבל מה לעשות.. הפסקתי תפנסיון גם כי לא הייתי יכול יותר להשקיע את הזמן הזה.. הסוסה פעם הייתה שומעת אותי מרחוק ומחכה שאני אבוא אלייה.. היום שאני בא היא קולטת תריח שלי ומסובבת לי תתחת.. אני נכנס לתא שלה והיא לא נותנת לי להתקרב.. אני כל יום אוכל תלב בגלל זה אז אל תגידי שזה לא מעניין אף אחד.. אני מבטיח לך שכולם פה יודעים שגם לסוסים יש רגשות..

למעלה