כנסו

כנסו ../images/Emo206.gif

אני לא יודעת אם שמתם לב אבל התחילו פה קללות .. 1. ניהיו פה קללות וזה יהרוס ת' גיבוש שלנו...
2. צריך לעשות הרבה משחקים בפורום {לא שחסר } 3. צריך לגרום לפורום לחיות ולא להתייבש ככה שילדים לא יעזבו ... זהו ... מצטערת שפתחתי הודעה חדשה אבל היה לי חשוב לפתוח הודעה על זה ... אני חושבת שאם כולנו נבצע ת'3 דברים האלה גם לא יהיו קללות לא יעזבו ילדים והפורום לא יהיה יבש זה מאוד מציק לי העניין הזה
א נ ח נ ו צ ר י כ ו ת ל ה ת ג ב ש מי שמסכימה איתי שתסמן
כי אני חושבת שזה באמת הסיבות שילדים עוזבים .. ואל תכעסו עליי שפתחתי הודעה חדשה פשוט בעיני הנושא הזה חשוב ... זהו כאן סיימתי ...

../images/Emo45.gif ובנותת אני מה זה מבקשתת

לפני שאתם מקללותת או משו כזהה שאתם אומרות למישהי תשימי לבב.. חברה שלי הייתה פהה ואפחת חוץ ממני ושירהה שהיא מכירה אותצה מפורום עידן ינבב לא יתיחסס זה לא יפהה.. תנסו להתיחס לכולםם.. באמתת שזה לא נעיםם היתיי אצלה בביתת והיינו פה בפורום הלכנו לצאט מלא מלא בננות היו אבל רשמתי שאני אצלה (מהמשתמש שלה) ואפחת לא התיחסהה היא אמרה לי את רואהה לא כיףף ליי אף אחת לא עונהה ליי.. באמת בנותת .. אני חופשיי בנותת תכנסו לחדשותתתכירו אותםם תראו כמה הם חמודותת אל תחכו שהם יעשו את זהה כי אחרת הם יחשבוו מה הם לא מתיחסותת יאאלהה.. ביי זאת דעתיי.. ח-פ-ר-ת-י

MaStuLa76

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif

בקצב הזה שתמשיכו לדבר עליי פה אני אעזוב..

MaStuLa76

New member
אה חיחי..../images/Emo141.gif

חשבתי התכוונת אליי למרות שזה קשור אליי..:\ לא משנה

שרוני כנסי יאפה שלי../images/Emo3.gif!

יש משהו במה שאת אומרת... אני לא אהבתי את זה שאנחנו מגובשות רק בתוכנו.. יעני קבוצה מסוימת שמגובשת פה.. ואיזה אחת שהיא גם פה בפורום אמרה בפורום אחר (אני לא יזכיר שמות) : " אני גם בפורום של הגיימבויז אבל פה יותר כייף..שמה הם בנות חמודות אבל אם לא מכירים אותן אין מה לחפש שמה..אני נכנסת רק כי להתעדכן ובגלל הגיימבויז.." אני הגבתי לה שהיא לא צודקת ושהיא צריכה לנסות להתחבר אבל אני מתחילה לשים לב שהיא צודקת, וחבל..!

שירה מושלמת שלי כנסי ...

אני מסכימה איתך .. אבל לא הבנתי שמת לב שהיא צודקת שאם לא מכירים פה ת'בנות אז אין מה להיות פה ?

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifלא נכון!!

אנחנו מקבלות יפה חדשות!! ואנחנו נכנסות אליהן לאייסי ומתיידדות איתן יותר! לדעתי אין פה קבוצה של מגובשות.. הפורום שלנו (לדעתי כןן??) מגובש.. ואלא שחדשות פה ואומרות ת'דברים האלה בפורום אחרר?? זאת בעיה שלהן!! אנחנו מקבלות אותן יפה ומתיידדות איתןן.. אנחנו לא צריכות לעשות להם את כל העבודה!! שיכנסו לפה יותר!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo31.gif

אין שום קללות
הפורום שלנו מגובש ואנחנו מקבלות יפה בנות חדשות!! לא צריך לחפש דברים שלא קיימים

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifלמה?? איזה קללות היו כאן?!

אפחת לא קיללה!! ***לא רוצה לריב איתך

למעלה