כנסו
מפגש!

כנסו ../images/Emo206.gif מפגש!

חבר'ה, מורן הודיעה לכם על המפגש ביום רביעי ה-11/10 בשעה 15:00 אני מבקש מכולכם לכתוב מי מגיע ועם כמה אנשים. (חברים/אחים..וכו) בלי "אולי" בלי "יכול להיות" ובלי "עדיין לא יודע" רק מי שמגיע בטוח למפגש בת"א. שימו לב ששינינו את היעד מירושלים לת"א רק בגלל אלו שגרים קרוב, אז בבקשה לקחת את זה לתשומת לבכם! אני רוצה לוודא שיש מספיק אנשים כדי להוציא מפגש. אם לא אתם בטח מסכימים איתי שאין טעם.

קחו בחשבון שיש ירושלמים שיחזרו

ואפשר לנסוע איתם ביחד וזה עדיין שעות נוחות של אחה"צ. אז לדעתי לא צריכה להיות שום בעיה.

moranush86

New member
חבר'ה תקשיבו

אני מוצפת שאלות לדבי המפגש במסרים, במסנג'ר ובאיי סי קיו. לא שזה מפריע לי, להיפך זה יפה שאתם מתעניינים אבל אתם שואלים שאלות שבנתיים אין תשובות, בסך הכל כל מה שאני ואריאל רוצים לבדוק זה אם אפשר לקיים את המפגש בת"א על חוף הים בצהריים וזהו. זה כל הפרטים ואני ואריאל עושים מאמצים שהכל יהיה בסדר. כשנדע אם רוב הפורום יוכל ביום הזה ובאותה השעה, אז נשב על הפרטים הקטנים כמו - מקום מפגש, שעת סיום, איזה בית קפה וכ'ו וכ'ו... אז תמשיכו לכתוב מי בא ומי לא בהקדם

adiii1

New member
תשמע אריאל...

קודם כל, אתה ממש צודק בהכל, ואני מסכימה איתך על זה. אני לא יודעת בכלל אם אני יכולה להשתתף כי עד היום לא ראיתי אתכם וגם אני הייתי לא פעילה זמן מה, אבל כפי שאולי ראית/ראיתם חזרתי ואני מקווה שאני מספיק פעילה כדי להשתתף ולהיות במפגש. בקיצור, אני אדבר עם אמא שלי במהלך השבוע ואנסה לשכנע אותה כמה שאפשר כי אני ממש רוצה לראות אתכם ולהיות שתופה במפגש.

ניר86

New member
אני בא !

לא משנה איפה\מתי ובלה בלה ...אני יבוא 100% נראה לי ! בקיצור בא!

למעלה