כנסו
לJust Me 25

כנסו ../images/Emo206.gif לJust Me 25 ../images/Emo49.gif

לרונוש המצחיקה, המהממת, המדליקה, שאף פעם לא משעממת. יש היום יום הולדת כן כן את צריכה לשנות את הניק ל Just Me 26 גדלת בשנה , חולה עליך מתה עליך שרופה עליך. נ.ב. מזל טובבבבבבבבבבבבבבב

לאחותי יש יום הולדתתת../images/Emo65.gif

איזה יום מיוחד היום לאחותי יש יום הולדת!!!!!!!!!!! אז נתחיל בכמה ברכות: תזכי בבריאות ואריכות ימים שתמיד יהיה לך חיוך ענק על הפנים שתמיד תהיי שמחה וכל חייך מוקפת בענני אהבה תצליחי בכל דרך אשר תרצי ותמשיכי ליהיות הנשמה המתוקה שלי!!!!! בובית אני אוהבת אותך בכל ליבי ולא סתם את אחותי משוגעת עלייך את מדהימה תמשיכי ליהיות בחורה כה מקסימה! אז אסיים בשלוש מילים אוהבת אותך לעולמים!!!!!!!

המון מזל טוב ואהבה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif|נש

תמשיכי להיות אינטליגנטית ומצחיקולה ולאהוב את הירוקים עד 120 (לא המשקל, 120 שנה, קחי אפילו 135) את מדהימה, שיהיו כל הברכות האפשריות דדי הגולש

מזל טוב יפה שלי

עד 100 כ-20 שנה המון בריאות אושר עושר והכי חשוב המון אהבההההההההה שתיהיה לך שנה של שיגשוג ושנה של הגשמה עצמית שתצליחי בכל מה שתגעי בו... תמשיכי ליהיות מי שאת בחורה פשוט אמיתית... מאחלת לך את כל הטוב שאני יכולה לאחל לי ולכל אוהבייייי ואהובייייי ושוב מזללל טובבבבב אוהבת המון אלינורררר

YOSSI331

New member
רווני מאמי כנסי ---------------->

רוני מזל טוב המון אושר ואהבה ותמשיכי להיות כמו שאת מדהימה ומקסימה והכי חשוב אל תעלמי לי והלואי ונמשיך להםגש בבלוגים ובמיפגשים והכי חשוב אל תישתני בעשביל אף אחד ובישביל כלום באהבה תמידית ומוחלטת יוסי

../images/Emo189.gifר../images/Emo189.gifו../images/Emo189.gifנ../images/Emo189.gifי../images/Emo189.gif

מ
ק
ס
י
מ
ה
ש
ל
י
!!!! מאחל לך
מ
ז
ל
ט
ו
ב
עד 120, בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
!!!! מברך אותך ב
ב
ר
י
א
ו
ת
,
א
ו
ש
ר
,
א
ה
ב
ה
, תקווה, הרגשה
נ
פ
ל
א
ה
,
ח
י
ו
ך
,
פ
ר
י
ח
ה
ו
ל
י
ב
ל
ו
ב
,
ה
צ
ל
ח
ה
,
א
מ
ו
נ
ה
שפע וכל טוב - כמה שיותר, תמיד!!!!
אני אמנם לא מכיר אותר יותר מדי
, אך יודע מה שצריך לדעת
שלך תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

Just Me 25

New member
אמנם באיחור אבל......

אושרת\אשתר\שנטיפולה שלי תודה תודה תודה את בחורה מקסימה ותודה על היוזמה.... אוהבת אותך המון.... מואאאההה ענקית ותודה על השיחות הליליות שלנו חיחיחיחיח רוני-רון

Just Me 25

New member
טוב מסתבר שלשרשר אני לא יודעת LOL

תודה לכל מי שבירך אהבתי מאד.... לאושרת הרוחנית שלי,ללירזי שלי המתוקה(חכי אותך אני משאירה לסוף LOL),ליוני המלאך, לביג דדי המתוקי,לנישי\אלינורוש היפיפיה שלי,ליוסי האיש והאגדה,לשריי המלאכית, לדדי המקסים(שפתאום לא זוכר אותי חחחח),לרביד המסוקס והמתחשב, ולתותים המתוקה(למרות שאני לא מכירה את הניק, אבל תודה...) וכמובן לכל מי שחגג איתי אתמול בבלוג ואיחל וטרח והצחיק ושיגע המון תודה לכם אנשים היה לי אחלה יום הולדת אוהבת אתכם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן....... ואחרונה חביבה מאד לירזוש שלי...... כל מה שהיה לי ,יהייה לי ויש לי להגיד עלייך אני עושה את זה תמיד, ואני לא מתכוונת להפסיק בחיים. את קסם של בחורה,אני אוהבת אותך כל כך שהמילים על הדף לא יכולות לתאר. את מלאכית שנפלה מגן עדן והחיפושים אחריה ממשיכים ולא ייפסקו לעולם. קלישאה?אולי,אבל בשבילי זה נכון..... תמיד היית שם בשבילי,וגם כשרבנו ידענו ללבן דברים ולהיות שם האחת בשביל השנייה. אני מאחלת לך את כל מה שאני מאחלת לעצמי ויותר, מי ייתן וכל משאלות ליבך הקסום ייתגשמו, ובמהירות. לירזי שלי בשלוש מילים פשוטות..... את יקרה לליבי אוהבת אותך תמיד ולתמיד רוני רון

מדהימונת אחת תכנסי

שיחקת אותה..הצלחת לרגש אותי,ובגדול!... בענק! אני פשוט יושבת,קוראת,נרגשת,ומאושרת לדעת שזכיתי בחברה/אחות כמוך! באמת עברנו מיכשולים יחד,ריבים,אנשים שניסו להפריד,אך למרות הכל,הנה,אנחנו עדיין יחד! ואפילו הקשר התחזק.. את אהבתי אלייך אי אפשר לתאר במילים,למרות שאני מנסה חעחעחע אני פשוט אוהבת את מי ומה שאת מלאכית שלי... מאמי אני מקווה שנמשיך לאהוב אחת את השניה והקשר שלנו ימשך , ואפילו בבית אבות נהיה יחד,מיטה ליד מיטה,כוס עם תותבות אחת ליד השניה חעחעחע תמשיכי ליהיות בחורה מ-ד-ה-י-מ-ה עם לב ענק,שפשוט אוהבת לאהוב,ואוהבים לאהוב אותה.. תשארי כמו שאת בובה... אני שלך לנצח את המלאך שלי

למעלה