כנסו

paramedic

New member
כנסו../images/Emo187.gif../images/Emo142.gif

היה לי משעמם, ומצאתי את השאלות בפורום אחר אז העתקתי את זה והבאתי לפה:) יאללה זה נחמד תענו, נעביר את הזמן! 1) שם 2) גיל 3) תאריך לידה 4) כינוי {בבית או באינטרנט} 5) בית חולים בו נולדתם {חבר´ה, לשאול את ההורים} 6) גובה ומשקל {אם אתם לא מעוניינים להגיד, כתבו "חסוי"} 7) כמה אחים/אחיות יש לכם- מה שמם ומה גילם 8) איך אתם נוהגים לחגוג את ימי הולדתכם? {מסיבות, עם המשפחה} 9) יתרון שלכם (אוהבים לעזור, נאמנים לחברים שלכם} 10) החיסרון שלכם {פוחדים ממשהו, לא טובים במשהו} 11) החולשה שלכם {מתמטיקה, ג´וקים וכדומה} 12) צבע אהוב {צהוב, כחול, אדום.. מה אני נותן דוגמאות לשאלה כזאת?!} 13) מאכל אהוב {פיצה, המבורגר, עוגת שוקולד, תותים} 14) משקה אהוב {קולה, סודה, מיץ תפוזים (שולט), מים..} 15) מספר מזל {1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 וכדומה וכדומה} 16) תחביבים 17) חיה אהובה {חתול, כלב, דג, נמר, זאב} 18) חיית מחמד {חיה שאתם מגדלים בבית} 19) ספורט אהוב {כדורגל, כדורסל, שחיה} 20) קבוצת כדורגל אהובה {אם יש לכם כמובן} 21) אי השפיות שלכם {משגעים אנשים בטלפון, אוכלים ניירות וכדומה} 22) בדיחה שגרמה לכם לצחוק 23) המילה שאתם הכי משתמשים בה {יאפ, באלט, כן, לא, בסדר} 24) שחקן אהוב {מקטנטנות או בכלל} 25) שחקנית אהובה {מקטנטנות או בכלל} 26) סרט אהוב 27) תוכנית אהובה בטלוויזיה {קטנטנות... קטנטנות!!!} 28) סופר/ת אהוב 29) ספר אהוב 30) להקה אהובה 31) זמר אהוב 32) שיר אהוב 33) ההמצאה הגדולה ביותר מבחינתכם {מחשב, טלוויזיה, רדיו} 34) עונה בשנה שאתם הכי אוהבים {קיץ, סתיו, אביב, חורף} 35) מקום הכי אהוב בעולם 36) החבר הכי טוב מבחינתך (דוגמאות: אחד נאמן, אחד שלא מבקש דברים..) 37) תלבושת מועדפת {ג´ינס, חולצת בטן וכדומה} 38) יש לך חבר/ה במציאות? {שאלה פרטית מידי, לא מוכרחים לענות} 39) מה מושך אותך באישה/גבר? {ענו לפי מינכם. דוגמאות: מבט, עיניים.. וכדומה} 40) התאהבת אי פעם ממבט ראשון? 41) את/ה מאמינ/ה בידידות בין גבר לאישה? 42) התאהבת אי פעם בידידה? 43) את/ה מעדיפ/ה לכבוש או להיכבש? 44) איך את/ה מתקרב/ת לילד/ה שאת/ה אוהב/ת? 45) עשית משהו מטורף למען האהבה? 46) מעשה קונדס שאתם זוכרים מהילדות 47) למדן או עצלן? 48) מקצוע מועדף {לשון, מתמטיקה, אנגלית, פיסיקה} 49) דאגה {המצב בארץ, המתקפה הקרבה בעיראק..} 50) כאב {מוות של מישהו יקר, שהמחשב קורס} 51) המתנה הכי טובה שקיבלתם {מחשב, טלוויזיה, מצלמה דיגיטלית} 52) אתם בזבזנים או חסכנים? 53) אתם מאמינים באלוהים? 54) על מה אתם מודים לו? 55) על מה אתם מבקשים ממנו סליחה? 56) ממי אתם מבקשים עצות כשאתם צריכים {משפחה, חברים..} 57) זיכרון יפה {שזכיתם בחידון ידיעת הארץ, שפגשתם את קמילה ופליפה.. יכול להיות גם מהתקופה האחרונה} 58) החלומות שלכם 59) הבושה הכי נוראית שקרתה לכם {נפלו לכם המכנסיים באמצע המסיבה, נדבק לכם הלשון לאף באמצע הופעה בטלוויזיה וכדומה} 60) איזה דברים מעצבנים אותכם? וזהו:)

paramedic

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo1.gifהבהברה../images/Emo188.gif

זה לא אני כתבתי את השאלות

RomeoITALIANO3

New member
קבלו את שלי (רומאו)

הקדמה : לא ניראה לי שתואהבו מה שתיקראו, כי כתוב שם הרבה על משהו אחד שמרכזי בחיים שלי, ולא כתבתי כמה דברים כי אני פשוט לא רוצה לשתף את זה עם אנשים שאני לא מכיר אישית. תהנו. 1) שם : רומאו 2) גיל: ב11 לחודש אני 17 3) תאריך לידה :11/4/86 4) כינוי {בבית או באינטרנט} :דון רומאו (סתם), חברים קוראים לי מילאן והמשפחה מיגו (אין לי מושג למה) 5) בית חולים בו נולדתם : בית חולים ברזילאי באשקלון 6) גובה ומשקל : לא בדקתי מלא זמן 7) כמה אחים/אחיות יש לכם- יש לי שני אחים גדולים ושתיים קטנות 8) איך אתם נוהגים לחגוג את ימי הולדתכם? :זה משתנה עם השנים. 9) יתרון שלכם: לא יודע מה להגיד 10) החיסרון שלכם : לפעמים אני ציני מידי, ואני שונא קצת הרבה דברים 11) החולשה שלכם : לא מגלה 12) צבע אהוב : כחול (squadra azzurra) 13) מאכל אהוב : כל מה שאיטלקי זה טעים.(חשבתם איזה עולם זה היה בלי האוכל של האיטלקים?, פיצה ,לזניה, ספגטי,גלידה.....) 14) משקה אהוב : מים, פאנטה אקזוטיק, וקולה צ'רי 15) מספר מזל : 3 16) תחביבים :סרטים, מוזיקה שחורה, כדורגל, בזמן האחרון ג'וגינג, טניס, קומדיות, משמרת שלישית ועוד .... 17) חיה אהובה : הרגילים 18) חיית מחמד : חתול שחור אדום העונה לשם סילביו (כמו הראש ממשלה) 19) ספורט אהוב : לפי הסדר : כדורגל, טניס, כדורסל, ג'וגינג, כדור עף ,וקצת פינג פונג 20) קבוצת כדורגל אהובה מילאן, מילאן ורק מילאן , ונבחרת איטליה, שרוף עליהם (milano e solo rossonera, forza italia) 21) אי השפיות שלכם : מעצבן אנשים בצחוק (ציניות עקצוצים וכאלו) 22) בדיחה שגרמה לכם לצחוק : אחרי שאלוהים סיים לברוא את העולם הוא החליט לעשות גן עדן כזה, ככה שכל העולם יאהב ויעריך, אז הוא עשה מקום יפה, מקסים, אנשים טובים, ספורט מפותח, אוכל עשיר, הומור טוב, מכוניות מעולות, חופים מדהימים, ואפילו את המבנה הגיאוגרפי שלה הוא עשה בצורת מעוצבת (מגף), דבר שהעניק למדינה להיות במרכז האופנה העולמית , קיצר עשה את איטליה, ואחרי שסיים הוא אמר לעצמו :"זה לא פייר שאירופה תיהיה היבשת הכי טובה בעולם רק בגלל איטליה, ושאר היבשות יהיו פחות " אז בשביל לאזן את הדברים הוא עשה את צרפת.
, (זה לא יצחיק אותכם, ואתם לא תסכימו בכלל אבל אני אוהב את זה) 23) המילה שאתם הכי משתמשים בה : che palle! 24) שחקן אהוב :דנזל וושינגטון 25) שחקנית אהובה : מג ריאן 26) סרט אהוב : הסנדק 27) תוכנית אהובה בטלוויזיה: משמרת שלישית כמובן, וחברים, וסימפסון 28) סופר/ת אהוב:
29) ספר אהוב: לא זוכר 30) להקה אהובה: לינקין פארק 31) זמר אהוב: אמינם 32) שיר אהוב: eminem-sing for the moment 33) ההמצאה הגדולה ביותר מבחינתכם: פלאפון 34) עונה בשנה שאתם הכי אוהבים: אביב 35) מקום הכי אהוב בעולם: נו זה לא ברור? איטליה!!!!! 36) החבר הכי טוב מבחינתך : שמבין אותי וסובל אותי 37) תלבושת מועדפת: ג'ינס וחולצה 38) יש לך חבר/ה במציאות? - 39) מה מושך אותך באישה/גבר? אי אפשר לכתוב את זה, אבל בד"כ החיוך 40) התאהבת אי פעם ממבט ראשון? עדיין לא 41) את/ה מאמינ/ה בידידות בין גבר לאישה? ברור! למה לא? 42) התאהבת אי פעם בידידה?- 43) את/ה מעדיפ/ה לכבוש או להיכבש? - 44) איך את/ה מתקרב/ת לילד/ה שאת/ה אוהב/ת? - 45) עשית משהו מטורף למען האהבה? - 46) מעשה קונדס שאתם זוכרים מהילדות:הייתי השולט במגלשות בגן. זה היה רק שלי 47) למדן או עצלן? עצלן, אבל הציונים הפוכים 48) מקצוע מועדף : כימיה ( לא אהוב, אבל הכי חשוב לי ) 49) דאגה : לא דואג 50) כאב -- 51) המתנה הכי טובה שקיבלתם -- 52) אתם בזבזנים או חסכנים? -- 53) אתם מאמינים באלוהים? אני כן 54) על מה אתם מודים לו? הכל 55) על מה אתם מבקשים ממנו סליחה? הכל 56) ממי אתם מבקשים עצות כשאתם צריכים : משפחה, חברים, תלוי איזה עצה 57) זיכרון יפה : כל הפעמים שהייתי באיטליה 58) החלומות שלכם: לחיות באיטליה 59) הבושה הכי נוראית שקרתה לכם : לא זוכר 60) איזה דברים מעצבנים אותכם?זה יהיה הרבה : צרפתים, צרפתית, שקרנים, כפויי טובה, צפון קוראנים, יתושים, כאבי ראש, ועוד דברים שאם אני יגיד לכם אתם תתעצבנו עלי, במיוחד מישהו מסויים

apol

New member
הנה שלי...

* כבר אני אומרת שהרבה דברים דומים לשל רומיאו... 1) שם-אופיר 2) גיל- 15 3) תאריך לידה-6.12.87 4) כינוי - אין 5) בית חולים בו נולדתם- לניאדו נתניה 6) גובה ומשקל- אין לי שמץ... 7) כמה אחים/אחיות יש לכם- מה שמם ומה גילםאחות אחת בת 18 8) איך אתם נוהגים לחגוג את ימי הולדתכם? כשהייתי קטנה אז עם המשפחה אבל עכשיו עם החברים 9) יתרון שלכם- תמיד אני יעזור לחברים או למשפחה שלי 10) החיסרון שלכם- חולמת בהקיץ יותר מדי (אסטרונאוטית) 11) החולשה שלכם- מתמטיקה (אני גרועעעעעעעה בזה) 12) צבע אהוב- סגול 13) מאכל אהוב-יש הרבה אבל בעיקר פיצה וקנלוני (מאכל איטלקי) 14) משקה אהוב- מים 15) מספר מזל- 6 16) תחביבים- מחשב, טלויזיה לצאת עם חברים 17) חיה אהובה- כל החיות (אפילו חרקי0- חוץ מכאלה שעוקצים) 18) חיית מחמד- 2 כלבות 19) ספורט אהוב- אופניים ושחייה 20) קבוצת כדורגל אהובה- אין 21) אי השפיות שלכם- יש לי קטע מעצבן שאני מקשקשת על כל עיותון או דף נייר שאני רואה. 22) בדיחה שגרמה לכם לצחוק- יש יותר מדי אבל הם מאוד ארוכות אז אין לי לרשום.. 23) המילה שאתם הכי משתמשים בה- אין 24) שחקן אהוב- מל גיבסון 25) שחקנית אהובה- ניקול קידמן 26) סרט אהוב מולאן רוז' 27) תוכנית אהובה בטלוויזיה-משמרת שלישית כמובן, חברים, הסופרנוס מכושפות ודוסון קריק. 28) סופר/ת אהוב- אין 29) ספר אהוב אין 30) להקה אהובה- אן סינק 31) זמר אהוב- אמינם 32) שיר אהוב- because you loved me- celine dion 33) ההמצאה הגדולה ביותר מבחינתכם-מכוניות 34) עונה בשנה שאתם הכי אוהבים- אביב 35) מקום הכי אהוב בעולם- 2 - ניו יורק ואיטליה (סורי ישראל) 36) החבר הכי טוב מבחינתך- אין תכונה ספציפית 37) תלבושת מועדפת- ג'ינס צמוד או דגמח וחולצות טי 38) יש לך חבר/ה במציאות?- 39) מה מושך אותך באישה/גבר? עיניים 40) התאהבת אי פעם ממבט ראשון? - 41) את/ה מאמינ/ה בידידות בין גבר לאישה? כן 42) התאהבת אי פעם בידידה? לא 43) את/ה מעדיפ/ה לכבוש או להיכבש? אין העדפה 44) איך את/ה מתקרב/ת לילד/ה שאת/ה אוהב/ת? - 45) עשית משהו מטורף למען האהבה? - 46) מעשה קונדס שאתם זוכרים מהילדות? - 47) למדן או עצלן? עצלנית 48) מקצוע מועדף- אנגלית 49) דאגה- אין 50) כאב- 51) המתנה הכי טובה שקיבלתם- הפלאפון שלי 52) אתם בזבזנים או חסכנים? בזבזנית ביותר!!! 53) אתם מאמינים באלוהים? כן 54) על מה אתם מודים לו? כל מה שיש לי 55) על מה אתם מבקשים ממנו סליחה? כל דבר רע שעשעיתי 56) ממי אתם מבקשים עצות כשאתם צריכים- תלוי מה 57) זיכרון יפה- כשקיבלתי את הכלבות שלי 58) החלומות שלכם- לגור בניו יורק 59) הבושה הכי נוראית שקרתה לכם- לא זכור לי 60) איזה דברים מעצבנים אותכם? אנשים נדחפים או שקרנים

paramedic

New member
ושלי

1. עדי 2. 17 וחצי 3. 7\29 4.אין לי כינוי מיוחד.. 5.הדסה עין כרם. 6. טוב נדלג.. 7. 2 אחים אחד ליאור בן 19 והשני אריאל בן 6 8. עם המשפחה. 11. גוקים איחסססססססס 12.כחול 13. המבורגר וציפס 14. אשכוליות 15. 6!! 16. לגלוש באינטרנט לראות טלויזיה לבלות.. 17. כלב 18. אין. 19. אין. 20. אין. 21. אין. 22. בקושי יש בדיחות שגורמות לי לצחוק.. :) 23. בי (ואני מבינה את עצמי :) ) 24. קרלוס איזה שאלה? 25. לא עולה לי כרגע. 26. כל מה שקשור בטום קרוז.. 27. משמרת שלישית!! 28. אין חיה כזו חחח 29. כנל 30. אין להקה יש זמרת.. 31. זמר?... אמנואל אורטגה.. 32. השיר החדש stuiped mistake 33. טלויזיה איזו שאלה!!! 34. פעם חורף ופעם קיץ 35. בבית אין כמו בבית!! 36. אחד שיודע להקשיב :) 37. גינס 38. לא כרגע 39. מבט 40. כן!! 41. בטח 42. לא 43. שניהם 44. מדברת איתו... 45. לא 46. חחח לא משנה.. 47. למדן :) 48. אין חיה כזו, אולי בעצם ביולוגיה קצת... 49. מהצבא... 50.לא יודעת.. 51. טיסה לצרפת!! 52. באמצע.. 53. כן 54. על עצם קיומי :) 55. על כל השטויות הקטנות.. 56. מאמא, אין כמו אמא :) 57. יש מלא.. ביניהם הטיול לצרפת 58. יש הרבה.. להצליח בחיים להיות מאושרת... 59. לא זכור לי.. 60. אנשים צבועים. מי עכשיו?

QsomeoneQ

New member
אני...

1) שם : רעות... בוסקורלי
2) גיל: 14... עוד מעט
3) תאריך לידה : 08/06/1989 4) כינוי {בבית או באינטרנט} : מאיה (ממממממ סיפור ארוך...) QQ... 5) בית חולים בו נולדתם : רוטשילד (חיפה) 6) גובה ומשקל : לא בדקתי מלא זמן 7) כמה אחים/אחיות יש לכם- אח גדול ואחות גדולה 8) איך אתם נוהגים לחגוג את ימי הולדתכם? : הממ...
9) יתרון שלכם: לא יודעת מה להגיד
10) החיסרון שלכם : לפעמים אני מעצבנת אנשים בכוונה
חחח, לא כדי להתקרב אליי כשאני מעוצבנת
11) החולשה שלכם : המממ, לא כדאי לכם לדעת
12) צבע אהוב : כחול 13) מאכל אהוב : פיצה, פסטה, גלידה... 14) משקה אהוב : קולה, מים, תפוזים, תפוחים... המממ 15) מספר מזל : 4 16) תחביבים : סרטים, מוזיקה שחורה, כדורסל, קומדיות, משמרת שלישית כמובן
, מחשב, אינטרנט, לדבר בטלפון... 17) חיה אהובה : 18) חיית מחמד : 19) ספורט אהוב : סקי וסנוובורד, כדורסל, כדורעף, שחיה, טניס, ניוקם. 20) אני משנה את זה ל: קבוצת כדורסל אהובה : מכבי תל אביב 21) אי השפיות שלכם : המממ, לא כדאי לכם לדעת
22) בדיחה שגרמה לכם לצחוק : ראש הממשלה שרון מבקר בבית ספר, כדי להגביר את הפופולריות שלו. לאחר ההרצאה הוא מזמין את התלמידים לשאול שאלות. יוסי מרים את היד. "יש לי שלוש שאלות, אדוני ראש הממשלה. שאלה ראשונה, מדוע קיבלת כסף מהאיש בדרום אפריקה ולא הצהרת על זה לפי החוק? שאלה שניה, מדוע אנשי הליכוד קנו ומכרו קולות, בניגוד לחוק? שאלה שלישית, מדוע לא קיימת את הבטחתך לתת לנו שלום ובטחון?" באותו הרגע מצלצל הפעמון להפסקה וכולם יוצאים. כאשר חוזרים, שואל שרון: "עוד מישהו רוצה לשאול שאלות?" קובי מצביע. "אדוני ראש הממשלה, יש לי חמש שאלות. שאלה ראשונה, מדוע קיבלת כסף מהאיש בדרום אפריקה ולא הצהרת על זה לפי החוק? שאלה שניה, מדוע אנשי הליכוד קנו ומכרו קולות, בניגוד לחוק? שאלה שלישית, מדוע לא קיימת את הבטחתך לתת לנו שלום ובטחון? שאלה רביעית, מדוע הפעמון להפסקה צלצל עשר דקות לפני הזמן? שאלה חמישית, איפה יוסי?" 23) המילה שאתם הכי משתמשים בה : משעמם לי, גם כשלא משעמם לי...
, ו.... freak... כשמישהו עושה משהו מוזר
24) שחקן אהוב : יש כמה : ג'ייסון ווילס, נוח ווילי, אמינם (
). 25) שחקנית אהובה : ג'וליה רוברטס 26) סרט אהוב : 8 מייל 27) תוכנית אהובה בטלוויזיה: משמרת שלישית
28) סופר/ת אהוב: אין לי מושג... 29) ספר אהוב: שירת הסירנה 30) להקה אהובה: כל מיני... 31) זמר אהוב: אמינם 32) שיר אהוב: eminem-sing for the moment 33) ההמצאה הגדולה ביותר מבחינתכם: מחשב ואינטרנט 34) עונה בשנה שאתם הכי אוהבים: אביב 35) מקום הכי אהוב בעולם: אמריקה ואיטליה 36) החברה הכי טוב מבחינתך : שמבינה אותי, שיכולה להבין אם אני עצבנית או לא, ולהתנהג בהתאם
יש לי הרבה דרישות. 37) תלבושת מועדפת: ג'ינס וחולצה 38) יש לך חבר/ה במציאות? לא... 39) מה מושך אותך באישה/גבר? עיניים
עיניים
40) התאהבת אי פעם ממבט ראשון? לא, אבל מאמינה שזה יכול לקרות... 41) את/ה מאמינ/ה בידידות בין גבר לאישה? ברור! 42) התאהבת אי פעם בידיד? כן
43) את/ה מעדיפ/ה לכבוש או להיכבש? לא יודעת... 44) איך את/ה מתקרב/ת לילד/ה שאת/ה אוהב/ת? - בד"כ אני מחכה שהוא יתקרב אליי... אם זה לא הולך אני... רומזת לו איכשהו... 45) עשית משהו מטורף למען האהבה? בערך.. 46) מעשה קונדס שאתם זוכרים מהילדות: נתתי לחברה שלי תפוז שעשוי מחול והיא לא שמה לב ואכלה... freak
47) למדן או עצלן? עצלנית
48) מקצוע מועדף : איך יכול להיות דבר כזה מקצוע מועדף
בואו נתפשר על מקצוע שאני הכי פחות שונאת (
): אומ"ץ, כי לא עושים כלום, ואנגלית... 49) דאגה : לא דואגת
50) כאב - כשאני רואה מישהו בוכה, בעיקר כאלה שלא בוכים הרבה, אני מתחילה לבכות גם
51) המתנה הכי טובה שקיבלתם - ע"אלת... 52) אתם בזבזנים או חסכנים? - בזבזנית בהסוואה
... 53) אתם מאמינים באלוהים? לא בדיוק... לא יודעת מה להגיד לכם.. 54) על מה אתם מודים לו? 55) על מה אתם מבקשים ממנו סליחה? 56) ממי אתם מבקשים עצות כשאתם צריכים : משפחה, חברים... 57) זיכרון יפה : סקי, כל הפעמים שנסעתי לעשות סקי... 58) החלומות שלכם: לא יודעת... 59) הבושה הכי נוראית שקרתה לכם : לא זוכרת 60) איזה דברים מעצבנים אותכם? כשאני עצבנית הכל מעצבן אותי, אבל בד"כ אנשים שרעים אליי מעצבנים אותי לאללה... (כן, חמוד, אני יודעת שאתה רואה את זה ואני מתכוונת אלייך, ורק אלייך
)

daniel pomiki

New member
תורי...

1) שם: דניאל בלמן 2) גיל: 15 3) תאריך לידה: 16.8.1987 4) כינוי: כמובן שפומיקי 5) בית חולים בו נולדתם: הילל יפה(חדרה) 6) גובה ומשקל: אני לא יודע... אני לא מודד את עצמי... 7) כמה אחים/אחיות יש לכם- מה שמם ומה גילם: אה 3 אחים(יואב 19, עידו 18 מיכאל אני לא ממש יודע בין 7-10.... 8) איך אתם נוהגים לחגוג את ימי הולדתכם?: היומולדת שלי בקיץ, אז לרוב אני יורד אם חברים שלי לים וישנים שם 9) יתרון שלכם: אני... (תעמת אין לי מושג, אני לא אוהב לישפוט את עצמי) 10) חיסרון שלכם: אותו דבר... 11) החולשה שלכם : אנגלית 12) צבע אהוב : ירוק (הצבע של יסוד האדמה, ואני מרגיש רוחנית הכי קשור אליו) 13) מאכל אהוב : מאכלי ים, שרימפס, דגים( למרות שאני מנסה להיות צימחוני) 14) משקה אהוב : כוס טקילה אם פנטה אגזיטיק.... (סתם מילקשייק תות בננה) 15) מה מיספר המזל שלך : 1387.538880002..... סתם המיספר העמיתי הוא 3 16) תחביבים : כישוף, מיסטיקה, רייקי, פסיכוקנזיס ועוד הרבה מעוד דברים כאלה וכמובן מישמרת שלישית 17) חיה אהובה : עז.... סתם אה.... זאב 18) חיית מחמד : אין 19) ספורט אהוב: "הספורט מזיק לעישון!!! אז אני לא עושה ספורט! 20) קבוצת כדורגל אהובה : יש לי דרכים יותר טובות לבזבז את הזמן מאשר ליראות כדורגל 21) אי השפיות שלכם : יותר מידי בישביל כמה שורות.... 22) בדיחה שגרמה לכם לצחוק : אני במצב כפית תמידי, אז כול בדיחה מצקיקה אותי (כול עוד היא טובה...) 23) המילה שאתם הכי משתמשים בה : מחרכח (שילוש של מחר ואכר כך) אני יתן דוגמה: אמא-"דניאל תפנה את המדיח..." אני "מחרכך, מחרכח...." 24) שחקן אהוב : מל גיבסון 25) שחקנית אהובה : דבון.... (סתם) אה... מישל פייפר 26) סרט אהוב : לב עמיץ, וסרט ישראלי זה 2 עצבעות מצידון 27) תוכנית אהובה בטלוויזיה : מישמרת שלישית... 28) סופר/ת אהוב : ג'י. אר. אר. טולקין (אלה הספרים היחידים שקראתי) 29) ספר אהוב : ההוביט 30) להקה אהובה : משינה, החברים של נטאשה, אניגמה 31)זמר אהוב : ארקדי דוכין, אביתר בנאי 32) שיר אהוב : "היא לא דומה" 33) ההמצאה הגדולה ביותר מבחינתכם : אני ישנה את השאלה מ-המצעה ל- גילואי, ואז זה כישוף 34) עונה בשנה שאתם הכי אוהבים : ברור שקיץ, כול היום אני בים... 35) מקום הכי אהוב בעולם : סיני, זה היה השאלה הכי קלה כאן... 36) החבר הכי טוב מבחינתך : אילן(לא שאתם מכירים) אבל ביזכותו התחלתי להיתעשק בכישוף 37) תלבושת מועדפת : אני הכי אוהב בגד ים, בלי חולצה, ככה כי נוח והכי כיף 38) יש לך חבר/ה במציאות? : לא 39) מה מושך אותך באישה/גבר? : אופי... 40) התאהבת אי פעם ממבט ראשון? : לא 41) את/ה מאמינ/ה בידידות בין גבר לאישה? : הכי שאפשר 42) התאהבת אי פעם בידידה? לא 43) את/ה מעדיפ/ה לכבוש או להיכבש? אה... ליכבוש 44) איך את/ה מתקרב/ת לילד/ה שאת/ה אוהב/ת? : וואלה, אין לי מושג... 45) עשית משהו מטורף למען האהבה? העובדה שאני חיי רק בגלל האהבה, אז לא.. 46) מעשה קונדס שאתם זוכרים מהילדות : אה... אני עדין עושה דברים כאלה 47) למדן או עצלן? : עצלן... 48) מקצוע מועדף : ג"ג (רק בגלל המורה 49) דאגה : שלא היה שלום בארץ הזות.... 50) כאב : שאני רואה שכול הבצפר שלי קטן אמונה... 51) המתנה הכי טובה שקיבלתם : החיים שלי, ביום הולדת הראשונה... 52) אתם בזבזנים או חסכנים? : אני חוסך, לכול מיני קורסים, ואופנועה 53) אתם מאמינים באלוהים? : חחחחח יש כזה בדיחה, שואלים פוגן "אתה מאמין באלוהים??" והוא עונה "איזה מהם???" ואני פוגן... אני מאמין ככמה וכמה אלים 54) על מה אתם מודים לו? : יותר נכון להם, על זה שהם חספו אותי לכישוף 55) על מה אתם מבקשים ממנו סליחה? : אני לא חושב שצריח לבקש סליחה מהאלים על כלום, כי אני מאמין גם בקארמה וגורל 56) ממי אתם מבקשים עצות כשאתם צריכים : מעצמי!! אני עושה מדיטציה עמוקה ומחפש את התשובה אצלי 57) זיכרון יפה : כול שניה שהייתי בסיני 58) החלומות שלכם : הרבה על מוות וסוף העולם 59) הבושה הכי נוראית שקרתה לכם : אין משהוא מיוחד 60) איזה דברים מעצבנים אותכם? : אנשים שלא נותנים כבוד לדתות ותרבויות של אנשים אחרים זה היה ארוך, ואני בספק אם מישהוא בכלל יקרה את זה. אבל זה היה ממש נחמד, תודה שהבאת את זה עדי.....

daniel pomiki

New member
חחחח, אופס...

בשאלה 58 חשבתי שאני צריח לספר על החלומות שאני חולם, אז רשמתי מוות וסוף העולם. תיקון לשאלה 58) אני רוצה להיות הילר, מגיסט, רייקיסט, להיתאחד אם הטבע, להגיעה לשליטה ביסודות, לקרוא בקלפים של האושו זן, למצוע את היעד שלי ליפני שאני ימות ו... רישיון לאופנועה...

mgirl

New member
יאללה, תשובות:

1) שם - מיכל קסל 2) גיל- 14 וחצי, 15 בב' אלול 3) תאריך לידה - ה-15 לאוגוסט, 1988, ב' אלול 4) כינוי {בבית או באינטרנט}- מיכלי... מייקי לפעמים 5) בית חולים בו נולדתם {חבר´ה, לשאול את ההורים} - אחד בפתח תקווה, לא יודעת 6) גובה ומשקל {אם אתם לא מעוניינים להגיד, כתבו "חסוי"}-אני לא יודעת... לא נשקלתי/נמדדתי מאז כיתה ו' 7) כמה אחים/אחיות יש לכם- מה שמם ומה גילם-איילת, 9, אלישבע, 13, איתן, 3 8) איך אתם נוהגים לחגוג את ימי הולדתכם? {מסיבות, עם המשפחה}-קבלת מתנות... וזהו. 9) יתרון שלכם (אוהבים לעזור, נאמנים לחברים שלכם}-אופטימית מאוד 10) החיסרון שלכם {פוחדים ממשהו, לא טובים במשהו}-מופנמת מאוד 11) החולשה שלכם {מתמטיקה, ג´וקים וכדומה}-מתמטיקה, באופן טוטאלי 12) צבע אהוב {צהוב, כחול, אדום.. מה אני נותן דוגמאות לשאלה כזאת?!}-תכלת 13) מאכל אהוב {פיצה, המבורגר, עוגת שוקולד, תותים}-אטריות עם גבינה (מתכון משפחתי) ובראוניז (שוב, מתכון משפחתי) אבל הכי הרבה - שוקולד. 14) משקה אהוב {קולה, סודה, מיץ תפוזים (שולט), מים..}- קולה. חולה על קולה. 15) מספר מזל {1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 וכדומה וכדומה}-פעם מישהו אמר לי ש5 זה מספר המזל שלי... זה היה כשעוד חשבתי שאני מזל בתולה... ובסוף גיליתי שאני אריה בפוקס... אבל 5 נשאר המספר. 16) תחביבים-מחשבים, טלוויזיה אבל לא הרבה, אנגלית 17) חיה אהובה {חתול, כלב, דג, נמר, זאב}-כלב 18) חיית מחמד {חיה שאתם מגדלים בבית}-אחותי, אלישבע נחשבת? 19) ספורט אהוב {כדורגל, כדורסל, שחיה}-ספורט?! איייכס! 20) קבוצת כדורגל אהובה {אם יש לכם כמובן}-ראה שאלה 19. 21) אי השפיות שלכם {משגעים אנשים בטלפון, אוכלים ניירות וכדומה}-אני כולי אי שפיות אחת גדולה. אני פשוט אוהבת להתנהג כמו פסיכית. 22) בדיחה שגרמה לכם לצחוק-למה התרנגולת חצתה את הכביש? כי לכובע שלי 3 פינות ואננס 23) המילה שאתם הכי משתמשים בה {יאפ, באלט, כן, לא, בסדר}-אוקיי, well וanyways 24) שחקן אהוב {מקטנטנות או בכלל}-לא סובלת קטנטנות... בלי קשר... ג'ייסון וילס, ג'ים קרי, נוח ויילי אבל הכי הרבה פולי שור
25) שחקנית אהובה {מקטנטנות או בכלל}-ג'וליה סטיילס 26) סרט אהוב-ריקוד צמוד, חולה עליו 27) תוכנית אהובה בטלוויזיה {קטנטנות... קטנטנות!!!}-אי.אר, משמרת שלישית, חברים... 28) סופר/ת אהוב-אריק סגל 29) ספר אהוב-רופאים (אריק סגל) 30) להקה אהובה-הביטלס, הטמפטיישונס, וחוץ מזה גם מה שאני קוראת 'שירים בתפזורת' - כי לכל זמר יש לפחות שיר אחד טוב
31) זמר אהוב-ראה שאלה 30. אבל כעיקרון אני אוהבת שירים של אמינם... ואריק אינשטיין... 32) שיר אהוב-יש הרבה יותר מדי... אני חולת מוזיקה 33) ההמצאה הגדולה ביותר מבחינתכם {מחשב, טלוויזיה, רדיו}-פוטושופ 7.0 34) עונה בשנה שאתם הכי אוהבים {קיץ, סתיו, אביב, חורף}-חורף!! 35) מקום הכי אהוב בעולם-המיטה שלי 36) החבר הכי טוב מבחינתך (דוגמאות: אחד נאמן, אחד שלא מבקש דברים..)-חבר(ה) שאומרת ת'אמת, לא חשוב מה. למשל, יש לי חברה שאם הבגדים שלי נראים זבל היא תגיד לי את האמת כשאני אשאל, ולא כמו אחרים שיגידו 'לא, את נראית בסדר'. 37) תלבושת מועדפת {ג´ינס, חולצת בטן וכדומה}-מכנסי ג'ינס אבל רק בבית, חולצת טי גזורה מלמטה (לא עד בטן, רק שלא תהיה עד הברכיים), וראומה (חצאית מעטפת כפולה, רחבה כזו, ומהממת) 38) יש לך חבר/ה במציאות? {שאלה פרטית מידי, לא מוכרחים לענות}-חבר לא, אבל יש לי ידיד יחסית טוב. 39) מה מושך אותך באישה/גבר? {ענו לפי מינכם. דוגמאות: מבט, עיניים.. וכדומה}-דברים הכי קטנים... למשל, לדעתי תסרוקת קצוצה זה מכוער, לדעתי כשהשיער פרוע זה הכי חמוד בעולם (אחי כל הזמן ככה
), אבל עיניים למשל ממש לא... אני מכירה מישהו עם עיניים כאלה כחולות-כחולות, וזה לא משפיע עליי
40) התאהבת אי פעם ממבט ראשון?-לא 41) את/ה מאמינ/ה בידידות בין גבר לאישה?-בהחלט בהחלט כן 42) התאהבת אי פעם בידידה?-בידידה לא. בעצם גם בידיד לא... 43) את/ה מעדיפ/ה לכבוש או להיכבש?-לא יודעת, לא ניסיתי... 44) איך את/ה מתקרב/ת לילד/ה שאת/ה אוהב/ת?-ושוב, לא יודעת, לא ניסיתי 45) עשית משהו מטורף למען האהבה?-להגיד את זה עוד פעם? אף פעם לא הייתי מאוהבת... 46) מעשה קונדס שאתם זוכרים מהילדות-פעם אני, ידיד ילדות שלי וחבר שלו הלכנו לבני עקיבא בשבת, אבל במקום להיכנס התחבאנו בשיחים עד מוצאי שבת... לא יודעת למה אבל זה עומד לי חזק בראש... 47) למדן או עצלן?-עצלנית... אבל בכל זאת אני מקבלת ציונים בסדר 48) מקצוע מועדף {לשון, מתמטיקה, אנגלית, פיסיקה}-אנגלית, מחשבים 49) דאגה {המצב בארץ, המתקפה הקרבה בעיראק..}-אין לי דאגות... אני בנאדם חופשי מדאגות. 50) כאב {מוות של מישהו יקר, שהמחשב קורס}-כשאחותי מרביצה לי. אה, כאב פנימי? כשפוגעים בי... 51) המתנה הכי טובה שקיבלתם {מחשב, טלוויזיה, מצלמה דיגיטלית}-תמיד קיבלתי מתנות מעאפניות... 52) אתם בזבזנים או חסכנים?-חצי חצי. יש לי חסכון די גדול, אבל עכשיו אני בשלב בזבזני. 53) אתם מאמינים באלוהים?- אני דתיה, אז מן הסתם כן. 54) על מה אתם מודים לו?-על העולם, על החיים... בעצם, על הכל... 55) על מה אתם מבקשים ממנו סליחה?-לשון הרע, בעיקר. אני עושה את זה המון... 56) ממי אתם מבקשים עצות כשאתם צריכים {משפחה, חברים..}-משפחה בעיקר, אמא שלי, אבל כשזה משהו שאמא שלי לא יכולה לשמוע, אז חברות. 57) זיכרון יפה {שזכיתם בחידון ידיעת הארץ, שפגשתם את קמילה ופליפה.. יכול להיות גם מהתקופה האחרונה}-יש לי יותר מדי... 58) החלומות שלכם-שאני אהיה קוסמת שיכולה להגשים לעצמי כל משאלה. נו, לא שווה? 59) הבושה הכי נוראית שקרתה לכם {נפלו לכם המכנסיים באמצע המסיבה, נדבק לכם הלשון לאף באמצע הופעה בטלוויזיה וכדומה}-לא זוכרת שומדבר... בטוח היו אבל אני לא זוכרת. 60) איזה דברים מעצבנים אותכם?-אחותי, שהמחשב נתקע, וכשאין משהו טעים לנשנש בבית...

E M S

New member
גם אני רוצה.....

1) שם :יוני 2) גיל:17 3) תאריך לידה: 09/02/1986 4) כינוי {בבית או באינטרנט}:קיפוש EMS 5) בית חולים בו נולדתם {חבר´ה, לשאול את ההורים}: תה"ש 6) גובה ומשקל {אם אתם לא מעוניינים להגיד, כתבו "חסוי"} 1.86 80 ק"ג 7) כמה אחים/אחיות יש לכם- מה שמם ומה גילם: גל בן 14, רעות בת 12, מיכל בת 11. 8) איך אתם נוהגים לחגוג את ימי הולדתכם? {מסיבות, עם המשפחה} עם החברה או חברים 9) יתרון שלכם (אוהבים לעזור, נאמנים לחברים שלכם}:אוהב לעזו נאמן לחברים ובמיחוד לחברה שלי 10) החיסרון שלכם {פוחדים ממשהו, לא טובים במשהו}:אמממ פחד מפיגוע.. 11) החולשה שלכם {מתמטיקה, ג´וקים וכדומה}: ספרות 12) צבע אהוב {צהוב, כחול, אדום.. מה אני נותן דוגמאות לשאלה כזאת?!}: צהוב כחול 13) מאכל אהוב {פיצה, המבורגר, עוגת שוקולד, תותים}: מלאוח פיצה 14) משקה אהוב {קולה, סודה, מיץ תפוזים (שולט), מים..}: קוקה קולה 15) מספר מזל {1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 וכדומה וכדומה}: 4 16) תחביבים: ים מד"א אופניים מכבי ת"א כדורגל +כדורסל 17) חיה אהובה {חתול, כלב, דג, נמר, זאב}:כלבה 18) חיית מחמד {חיה שאתם מגדלים בבית} :כלבה 19) ספורט אהוב {כדורגל, כדורסל, שחיה}:כדורגלללל 20) קבוצת כדורגל אהובה {אם יש לכם כמובן}:מכבי ת"אאאאאא 21) אי השפיות שלכם {משגעים אנשים בטלפון, אוכלים ניירות וכדומה}: טלפון 22) בדיחה שגרמה לכם לצחוק: לא זוכר 23) המילה שאתם הכי משתמשים בה {יאפ, באלט, כן, לא, בסדר}: בלאט 24) שחקן אהוב {מקטנטנות או בכלל}: אמממ ר'יצ'רד גיר 25) שחקנית אהובה {מקטנטנות או בכלל}: אממממ ג'וליה רוברטס אני חולה עליה.. 26) סרט אהוב: אישה יפה 27) תוכנית אהובה בטלוויזיה {קטנטנות... קטנטנות!!!}: משמרת שלישית 28) סופר/ת אהוב: אין 29) ספר אהוב: אין 30) להקה אהובה: טיפקס 31) זמר אהוב: אמממ קובי פרץ, ליאור נרקיס, מושיק עפיה, ליאת בנאי, יוסי עדן, אביטל ועוד רבים וטובים.... 32) שיר אהוב: חלום מתוק בביצוע שלומי סרנגה ומושיק עפיה (אני ועוד הרבה מקורס התער"ן בקיץ 2002 מחזור א' קוראים לו שיר התער"ן) 33) ההמצאה הגדולה ביותר מבחינתכם {מחשב, טלוויזיה, רדיו}: מחשב וטלוויזיה וכמובן טלפון 34) עונה בשנה שאתם הכי אוהבים {קיץ, סתיו, אביב, חורף}אמממ קיץ וחורף 35) מקום הכי אהוב בעולם:ישראל!!!!!
36) החבר הכי טוב מבחינתך (דוגמאות: אחד נאמן, אחד שלא מבקש דברים..) חברה שלי גילת.... 37) תלבושת מועדפת {ג´ינס, חולצת בטן וכדומה}: ג'ינס וחולצה טריקו משוחררת 38) יש לך חבר/ה במציאות? {שאלה פרטית מידי, לא מוכרחים לענות}: כן יש לי חברה גילת מנהלת פורום לוד פה באתר שאני אוהב אותה הכי הרבה בשמיים. 39) מה מושך אותך באישה/גבר? {ענו לפי מינכם. דוגמאות: מבט, עיניים.. וכדומה}: עיניים וגוף 40) התאהבת אי פעם ממבט ראשון?: כן! בגילת חברה שלי 41) את/ה מאמינ/ה בידידות בין גבר לאישה?: כן! 42) התאהבת אי פעם בידידה? כן ככה התחיל הקשר ביני ובין חברה שלי 43) את/ה מעדיפ/ה לכבוש או להיכבש?: לכבוש 44) איך את/ה מתקרב/ת לילד/ה שאת/ה אוהב/ת?: אממ חסוי 45) עשית משהו מטורף למען האהבה?: כן 46) מעשה קונדס שאתם זוכרים מהילדות: אמממ כשהייתי ילד אז אבא שלי היה מפקד בסיס של הצנחנים וכל שולשה חודשים היה נופש צבאי אז תמיד שהיינו הולכים לאולגה אני אח שלי והילדים של הסגן של אבא שלי היינו זורקים בלונים של מים על אנשים... 47) למדן או עצלן?: עד עכשיו עצלן מעכשיו למדן בגלל שעברתי לכיתה יותר טובה 48) מקצוע מועדף {לשון, מתמטיקה, אנגלית, פיסיקה}: מתמטיקה 49) דאגה {המצב בארץ, המתקפה הקרבה בעיראק..}: פחד מפיגועים 50) כאב {מוות של מישהו יקר, שהמחשב קורס}: שסבא נפתר ועוד משהו שהוא דיי אישי 51) המתנה הכי טובה שקיבלתם {מחשב, טלוויזיה, מצלמה דיגיטלית}: אממ אני הולך לקבל מצלמה דיגטלית אבל המתנה הכי יפה זה שאלוהים הכיר לי את גילת חברה שלי ונתן לי את הזכות להכיר אותה
52) אתם בזבזנים או חסכנים? :בזבן 53) אתם מאמינים באלוהים? כן
54) על מה אתם מודים לו? על שהכיר לי את גילת חברה שלי 55) על מה אתם מבקשים ממנו סליחה? שאני לא הולך כל שישי לבית כנסת 56) ממי אתם מבקשים עצות כשאתם צריכים {משפחה, חברים..}: ידידה הכי הכי טובה יפעת ממד"א ראשל"צ וכיום גם מנאז ממד"א ת"א מנהלת פורום קורסים במד"א יחד איתי 57) זיכרון יפה {שזכיתם בחידון ידיעת הארץ, שפגשתם את קמילה ופליפה.. יכול להיות גם מהתקופה האחרונה}: שאני טס לפולין עם המשלחת של נוער מד"א שמונהבסה"כ 16 בני נוער של מד"א מכל הארץ. 58) החלומות שלכם: להתחתן עם חברה שלי 59) הבושה הכי נוראית שקרתה לכם {נפלו לכם המכנסיים באמצע המסיבה, נדבק לכם הלשון לאף באמצע הופעה בטלוויזיה וכדומה}: לא זוכר 60) איזה דברים מעצבנים אותכם?: כשמציקים לי אווי זה היה ארוך עכשיו תורכםםםםםםםםםםם

למעלה