כנסו....

כנסו....../images/Emo140.gif

בזמן שחיפשתי דברים על שרית מצאתי גם משהו על מאיה... לא יודעת אם ראיתם את זה כבר אבל קבלו בכל זאת.... אגב שיהיה למאיה ודודי המון המון מזל טוב...

זה לא דברים רעים... תכנסו...../images/Emo3.gif

זה שאני מעריצה של שרית זה לא אומר שיש לי משהו נגד מאיה....

צריך לעשות הסכם שלום...../images/Emo8.gif

בין מחנה חדד למחנה בוסקילה.... חחחחחח.... בעקרון אף פעם לא היה לי משהו נגד מאיה אבל רוברט ואייל גרמו לזה שהמעריצים של שרית "ישנאו" את מאיה.... וזה רק הורס למאיה....

נכון שהיא נפלאה???????../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחח כפרה עליה.... הידעתם ש"סיפור מכור" היה אמור להיות שיר של שרית???? אבל שרית ויתרה עליו....

באמת שאין צורך בשום הסכם...אני

אני אוהבת את שרית חדד, ואני אוהבת את השירים שלה... ועוד הרבה פה אוהבים את שרית חדד... היא זמרת נפלאה עם קול מעולה..

לאב יו טוווווו../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אמממממ... אני בת 18 ושלוש חודשים... שריתוש הביאה לי שרשרת מתנה ו10 סינגלים והתקשרה אלי ביומולדת וראיתי אותה באותו יום וגם יום לפני... (ועשתה לי הפתעה ענקיייייית אבל אני לא יכולה להגיד מה חחחחחח.... זה סוד....) נכון שהיא חמודה??? בת כמה את נשמה?

יאווו איזה מתוקהה שמחה בשבילך בובה

אני בת 17 וחצי מאמו'ש.... את מעריצה אותה הרבה זמן שהיא עשתה את זה?...כי זאת מתנה מדהימה שכל מעריץ היה שמח לקבל....כל הכבוד לה באמת, שיחקה אותה...

תודה....

וכן אני מעריצה אותה הרבה זמן... מאפריל 1995 הייתי בת 8 שהתחלתי להעריץ אותה... אני עושה בשבילה כל כך הרבה וכנראה שהיא מרגישה צורך להחזיר לי על זה....רק שתדעו לכם ששרית בנאדם מדהיייים והיא מתה על המעריצים שלה.... ספרי חוויות על מאיה... כמה זמן את מעריצה אותה?

אני מעריצה אותה מאז כשהיא הייתה

בתכנית של דודו טופז בפעם הראשונה...שזה בעצם מתחילת דרכה.. שמעתי אותה שרה והיא גנבה לי ת'לב...נשבעת לך.. אני אוהבת אותה המון.... ויצא לי לפגוש אותה כמה וכמה פעמים, למשל בפסטיגל הייתי מחכה לה בחוץ כשהיא הייתה מגיעה וכשהיא הייתה יוצאת, אז היינו מדברים איתה, ופעם אחת היא ישבה איתי לבד איזה 20 דקות ודיברה איתי... אני הולכת להופעות וכאלה....היא מותק, ונכון שיש לה אופי קשה...אופי מרוקאי, אבל זאת אחת הסיבות שאני אוהבת אותה, אני אוהבת אנשים עם אופי כזה, אנ עצמי יש לי אופי כזה, אופי קשה, ואני יותר מתחברת אל אנשים כאלה...אז אני מטורפת עלייה..חחחחחח אבל לא בקטעים של מעריצה מטורפת שתמות למענה וכאלה דברים...ברמה של הגבול הטוב...

למעלה