כנסו!

כנסו! ../images/Emo13.gif

אתמול נסעו בשמחה מאושרים כל המשפחה לעבר ספגיצה, ובכצנלסון פינת סירקין ראינו פרסומת של "רולדין בתי-קפה" אז היינו ספונטנים והמשכנו לכצנלסון, ובסוף זה היה סגור, וכבר היינו יותר קרובים לוויולה, אז הלכנו לוויולה :) האוכל היה טעים, אמא שלי לקחה לזניה צמחונית (שווה) אח שלי לקח טוסט שהיה מוגש נחמד וטעים, ואבא שלי לקח סלט טונה, אני לא יודעת אם זה היה טעים כי אני לא אוכלת טונה. אני לקחתי כריך פטה עם לחם כפרי וזה היה ממש ממש ממש ממש טעים
אבל לא הצלחתי לסיים אז ארזו לי את זה ואכלתי היום בבית-ספר, כולם לקחו לי ביסים... שטויות. לקינוח הזמנו שתי עוגות-שוקולד חמה עם קצפת וגלידה וסירופ שוקולד בלגי חם, זאת העוגה הכי טעימה בעולם, אין אני פשוט אוהבת אותה! וגם עוגת תפוחים שהייתה מאוד טובה, ויותר עדינה מהעוגת שוקולד. עוד משהו-אם הולכים לוויולה אז חובה לקנות לימונענע ברד, וגם המילקשייק וניל טוב. חוץ מזה שראיתי בתפריט דבר שנקרא "שוקו ילדודס" שזה שוקו חם עם מרשלמו, קצפת וסוכריות צבעוניות, ונראה לי שזה בא גם עם כדור גלידה, אני לא בטוחה, לא לקחתי כי היה לי חם... אבל נשמע מגניב.

ושכחתי את הדבר הכי חשוב!

חיובו אותנו על אבטחה, אז באתי אליהם ואמרתי להם שאסור, והמלצרית אמרה שאפשר להוריד והכול בסדר ובכלל לא עשו לי סיפור כמו פעם שעברה. חוץ מזה שפגשתי את אלון אבוטבול.

Giggle Loop

New member
נשמע שממש נהנית

וזו ההוכחה הטובה ביותר שכדאי לפעמים לחזור למסעדה שפישלה/עיצבנה פעם, כי יכול להיות שזו רק מעידה חד פעמית .. אני אישית מאוד אוהבת את ויולה.

גידי42

New member
../images/Emo42.gifאיזה ביקורת חיננית....

וכמה יפה קצת להכניס קצת רוח נעורים כאן בפורום וזה מבלי לפגוע חלילה בשאר המשתתפים והמשתתפות המכובדים . אבל אתם חייבים להודות: ממי עוד אפשר לשמע משפט כמו" היום בבית הספר כולם לקחו לי ביסים... שטויות.." גדול לא?

B r u l e

New member
מצחיק באמת

אתמול הלכתי עם אמא למול-ים, אכלנו לובסטר ושריפס גם, אך בגלל שלא היה לי בכלל תאבון, המלצר ארז את השריפס בקרטון. בבוקר קמתי וסידרתי את התיק, הלכתי לבית ספר, הפעם בלי נקניק, בקופסה היו לי שריפסים בלימון, אך צילה גילי ומיכאל אכלו לי המון. חזרתי הביתה בוכה ועצוב, אמא, אכלו לי שריפס, איזה ביאוס, אז צילה וגילי ומיכאל, חטפו ממני מכות יום אחר כך!

liti

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני על הריצפה...

גם אותי תפס המשפט של הביסים מבית הספר, אבל אין ספק שאתם שדרגתם אותו כפי ששף מומחה מסוגל לשדרג נבטים למעדן...

קורע :)

שמחה להיות הרוח נעורים כאן, אבל אני לא במיוחד אוכלת במסעדות. אני אחת שאוהבת אוכל (למזלי, זה לא משפיע עליי), אבל אני לא אוכלת במסעדות..

למעלה