אלמונית חתולית
New member
כנסו! ../images/Emo13.gif
אתמול נסעו בשמחה מאושרים כל המשפחה לעבר ספגיצה, ובכצנלסון פינת סירקין ראינו פרסומת של "רולדין בתי-קפה" אז היינו ספונטנים והמשכנו לכצנלסון, ובסוף זה היה סגור, וכבר היינו יותר קרובים לוויולה, אז הלכנו לוויולה
האוכל היה טעים, אמא שלי לקחה לזניה צמחונית (שווה) אח שלי לקח טוסט שהיה מוגש נחמד וטעים, ואבא שלי לקח סלט טונה, אני לא יודעת אם זה היה טעים כי אני לא אוכלת טונה. אני לקחתי כריך פטה עם לחם כפרי וזה היה ממש ממש ממש ממש טעים
אבל לא הצלחתי לסיים אז ארזו לי את זה ואכלתי היום בבית-ספר, כולם לקחו לי ביסים... שטויות. לקינוח הזמנו שתי עוגות-שוקולד חמה עם קצפת וגלידה וסירופ שוקולד בלגי חם, זאת העוגה הכי טעימה בעולם, אין אני פשוט אוהבת אותה! וגם עוגת תפוחים שהייתה מאוד טובה, ויותר עדינה מהעוגת שוקולד. עוד משהו-אם הולכים לוויולה אז חובה לקנות לימונענע ברד, וגם המילקשייק וניל טוב. חוץ מזה שראיתי בתפריט דבר שנקרא "שוקו ילדודס" שזה שוקו חם עם מרשלמו, קצפת וסוכריות צבעוניות, ונראה לי שזה בא גם עם כדור גלידה, אני לא בטוחה, לא לקחתי כי היה לי חם... אבל נשמע מגניב.
אתמול נסעו בשמחה מאושרים כל המשפחה לעבר ספגיצה, ובכצנלסון פינת סירקין ראינו פרסומת של "רולדין בתי-קפה" אז היינו ספונטנים והמשכנו לכצנלסון, ובסוף זה היה סגור, וכבר היינו יותר קרובים לוויולה, אז הלכנו לוויולה