כנסו

כנסו ../images/Emo124.gif

אנשים, שימו לב!!! יום חמישהי ה-29.8 הקומה השניה חוגגת שנתיים!! זה אומר-שתייה ואוכל חינם נרגליות ושולחנות פול בערב יחולקו כרטיסי חבר לשנה החדשה d.j dudi evolution d.j dan בהופעה משותפת חד שנתית רוק קלאסי, אלטרנטיבי, ישראלי funk, metal גראנג´... פתיחת דלתות 23:00 50 שח כניסה 45 שח עם הזמנה (מיחצנים ^אני^:}) לעוד פרטים אפשר לפנות אליי באי סי קיו-131693436 או באימיל[email protected] או במסרים אישיים יום טוב ותבואו!!

Johnny the Doe

New member
הקומה, אוי, הנוסטלגיה...

אפשר רק לדעת איפה תדחפו את הנרגילות ואת האוכל לשני מטר רבוע שיש שם? נשמע מעניין סה"כ ומזמן לא הייתי בקומה.

כנס

אממ נרגילות ופינת שנטי יהיו למטה יהיו שטיחים ופופים וכאלו ואוכל יהיה, לא לדאוג:) ויהיה גם האפי אוור.. ואם לא היית מזמן הנה סיבה מצוינת לבוא-יומולדת שנתים לקומה!

ganooov

New member
כדאי שתחשבי פעמיים לפני שאת ../images/Emo13.gif

מקפיצה הודעות, לא היתה כאן סיבה להקפצה, מי שקרא - קרא, מי שלא - לא. יש לי מדיניות די ברורה לגבי הקפצות, וכאן לדעתי זה לא היה ראוי.

רוצה לספר לי על מדניות ההקפצות שלך?

ואפשר להתווכח על אם זה היה ראוי או לא הרבה מאוד זמן (נכון שבסופו של דבר אתה המנהל ואני לא יגיד לך איך לנהל ת´פרוום שלך) אבל אפשר להיות גם קצת גמישים.. או שלא.. יום טוב

ganooov

New member
המדיניות הפשוטה שלי אומרת ש: ../images/Emo13.gif

הודעה לא תוקפץ למעלה מפעמיים על ידי האדם שכתב את ההודעה המקורית, למעט מקרים מאוד דחופים וחשובים, ואני לא רואה סיבה שתקפיצי פעמיים הודעה שמי שרצה כבר ראה - זה מנקץ. אני מנהל מאוד גמיש יחסית לחלק מהמנהלים, אבל יש קטעים שבהם אני אהיה מאוד קשוח אז עמכם הסליחה. וזה גם מעלה לי את החשד שלא קראת את הודעת המנהל עד הסוף
. שיהיה לכולנו יום נעים
.

ואו איש..! לא צריך להסחף...

מצטערת אם עשיתי משהו שנוגד את חוקי הפרום אבל לא צריך להסחף.. בסדר סבבה... לא יקפיץ פה יותר הודעות לעולם!
יום טוב

ganooov

New member
את פשוט לא הבנת אותי. ../images/Emo13.gif

מותר ורצוי להקפיץ מדי פעם, אבל לפעמים זה מוריד הודעות ראויות אל הדפים הקודמים. אם את צריכה להקפיץ הודעה, אבל זה כבר בלתתי אפשרי, את יכולה לפנות אלי, ואני אקפיץ אותה בדרכי שלי. שיהיה לך יום נעים.

למעלה