כנסו

כנסו../images/Emo10.gif

ראיתי מודעה בעיתון על קורס שממש קרוב לבית שלי שרמי לוי מלמד שם! התלהבתי כי רמי לוי עשה לנו סדנא וממש אהבתי אז אמא שלי התקשרה לברר על הקורס וזה להרבה יותר גדולים ממני ואז המורה שדיברה עם אמא שלי אמרה שאני קטנה ושבכל זאת היא רוצה לראות אותי וכנראה שזה מודרני ואז אמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה להיפגש איתה כי אני לא רקדתי בחיים מודרני אני יודעת רק קונטרקט ורזליז...בקיצור אמא שלי התקשרה ואמרה לה שאני לא יודעת מודרני, רק קרלאסי ובכל זאת היא רוצה לראות אותי ...קיצר אני מפחדת קצת, קצת הרבה תעזרו לי הפגישה בעוד 50 דקות...תלמדו אותי מודרי!!! אה ואיזה כיף אני הולכת היום להופעה של המורה הקודמת שלי לג'אז- רוזי ואני יפגוש אותהההההה אחרי שלא ראיתי אותה שנתיים יאאאאאאאאאאש

amitush26

New member
גאד את נורמלית?!

ממה את לעזאזל מפחדת?! היא רוצה לראות אותך! היא חושבת שיש בך משהו! Don't worry, be happy

חחחח

לא יודעת אני כזה מפחדת או מתרגשת כזה ואני דווקא ממש לא כזאת, לפני הופעות אני לא מתרגשת בכלל רק בשנייה שאני על הבמה ממש קצת וגם זה לא תמיד לא יודעת מפחיד שהיא כזה הולכת "לבחון" אותי

היית בהופעה בנהריה?

ההופעה של רוזי שהיתה היום בנהריה היתה מדהימה... למעשה זאת היתה הופעת סוף שנה של הסטודיו למחול של עדנה בצלאל והיה מקסים למרות שהיה ממש (אבל ממש) ארוך! גם אני הייתי הרבה חברות שלי מהלהקה רוקדות שם....

היה מדהים....

הג'אז של רוזי מדהים זה ידוע והיא בכלל מדהימה! המודרני גם היה ממש יפה אבל הקלאסי לא על רמה בכלל, ממש גרוע

חחחחחחחח

זה היה סתם שיעור קלאסי עם רמי לוי והיו שם הרוב מעל 20 והבר היה ממש קצר, זה שיעור כזה קל לאנשים בני 20!!!! רק היה לי קצת קשה לתפוס כמה תרגילים, והבר היה כזה קצר יוווו השיעור שלי פי 5 יותר קשה

amitush26

New member
../images/Emo12.gif

מה? לאן את לא הולכת?
שאלתי אם את מנהלת אתר בטיפו.

Snow white2

New member
מאיה....זאת רוני זוכרת?../images/Emo122.gif

רק רציתי להגיד שהתקבלתי למקצבים
צורך עז להגיד את זה. (אני לא יודעת אם יש עוד שלב או לא כי לא היה מצוין במכתב,רק שעברתי את המבחנים ושהפעילות תתחיל בספטמבר)

חח....../images/Emo13.gif

חמודה... אני כבר זוכרת את השם שלך.... וכן אני ידעתי שהתקבלת כבר ביום של האודישנים כי אחרי שהם הסתיימו אלקי (הכוריאוגרפית של להקת מקצבים) ישבה עם הבוגרות שבחנו איתה (גם אני) וביחד החלטנו על ה-11 (כן כן 11 שזה המון) בנות שהתקבלו ללהקה... בכל מקרה המון מזל טוב!

אוףףףף

אני כל כך מבואסת שזהו זו היתה השנה האחרונה שלי בלהקה! אני כל כך יתגעגע להכל, לחזרות להופעות ובעיקר לבנות שהיו כמו משפחה בשבילי.....

למעלה