כנסו 2 (חחחחחחחחחחחחחח)

כנסו 2 (חחחחחחחחחחחחחח)

תקשיבו... חוזרת מהעבודה ... קולטת את הבת שלי יושבת בחדר ובוכה בשקט.. ניגשתי לחבק אותה.. היא מרימה מבט אליי.. חשכו עיניי... הנסיכה ניפחה את העיניים מבכי!!!!!!!!! חשבתי שאח שלה הוא הגורם לבכי אבל טעיתי!!!!!!! שימו לב.. קבעה עם חברה לעשות עבודה גדולה לכיתה.. כל השבוע הבנות עבדו בקצב מסחרר על העבודה ופתאום היום.. הילדה השניה החליטה שהיא לא רוצה לעשות עם הבת שלי את העבודה , כל שכן להגיש ביחד איתה.. חייבת לציין.. זה עצבן אותי.. זה גרם לפתיל שלי ל...(אתם יודעים כבר )... הבכי הזה.. השקט יש לציין.. של הבת שלי... גמר אותי! מתחשק לי... עכשיו.. (לוקחת כאן?) המזל שהבת שלי יותר מעשית ופרקטית...(לפעמים מאמא שלה) לקחה יוזמה.. קנתה את האביזרים הנילווים לעבודה.. הספיקה אפילו לסיים את החלק שלה.. וכל זה תוך זמן קצר ביותר. נשאלת השאלה.. לקחת את הפח נפט וללכת לילדה השניה? או.. להעביר דף ולהבין שהילדה שלי התמודדה בסופו של דבר לבד? נ.ב. כשהיא ראתה את התגובה שלי לבכי שלה.. היא העלימה את דף הקשר של הכתה.. מעניין למה?!

שמים1

New member
חחחחחחח (2)

למה העלימה את דף הקשר? למה יש לה אמא מרוקנה כנראה , או ג'ינג'יה... או בעצם אמא כמו לביאה , שתלך לפרק למאפנה ההיא את הפרובה. בערך מה שאני הייתי עושה אם היו מתעסקים כך עם ג'נג'יה שלי.. הבת שלך מתוקה , ולמדה שיעור בחיים , לא לסמוך על אף אחד אלא על עצמה. לא נעים , מרגיז , מכעיס , ולוואי והעבודה שלה תקבל ציון מעולה וההיא תתפוצץ

מעניין למה../images/Emo35.gif../images/Emo153.gif../images/Emo35.gif

היא בטח מכירה את הצד הלא שפוי והבילתי נשלט של אמא שלה... מצד אחד אם היית אמא שלי הייתי נכנסת להיסטריה מהבושה שאת עלולה לגרום לי כנערה ביה"ס לצעוק על הנערה השניה וכדומה...
מצד שני הייתי מזה גאה בך ואוהבת אותך על זה שמגינה עלי ועוזרת לי..
ומצד שלישי.. אולי הדמעות עזרו להתפרק.. ועצם זה שהעבודה כמעט מוכנה.. מעיד על זה שדי התגברתי על העינין ו.. אסתפק בחיבוק אוהב..
(ואיזה 100 ש"ח לביזבוזים...)
ומצד רביעי.. מה אני מבינה בנערות.. הנסיכה שלי כולה בת שנה אוטוטו.. סומכת על כישוריך כאמא...

סוף טוב... הכל טוב...

(את המשפט הזה אני אוהבת חחחחחחחחח) הילדה במיטה... העבודה מוכנה...(גם אני עזרתי..) ו... ככה סתם.. בחיבוקים ובנשיקות של הלילה טוב.. אמרתי לה שהיא יכולה לתלות את הדף קשר בחזרה.... התשובה היתה... או.קיי..אבל עוד כמה ימים.. כשתרגעי ! (חחחחחחחחחחחח גדולה מהחיים תאמינו לי)

אנדי 43

New member
אז ככה ......

עצם זה שהילדה בכתה זה סימן שהיא נפגעה ,כנהוג בבתי ספר ובמיוחד בגיל של הבת שלך לעשות עבודה בזוגות או בקבוצות והבת שלך הרגישה נבגדת ונשארה להתמודד עם העבודה לבד וגם במסירת העבודה שכולם יגישו בקבוצות או בזוגות היא תגיש לבד .ועכשיו לשאלות שלך ,,אם היה מדובר באנשים בוגרים סבבה הייתי בא איתך עם הפח נפט ,מאחר ומדובר בילדה בסך הכל יש להסביר לילדה שיש גם דברים חיובים במקרים כגון אלה לדוגמא שאותה ילדה הוכיחה בעצם שהיא לא חברה טובה ,ואין לה שום סיבה להיות יותר בחברתה ,,,,לגבי דף הקשר הרי ברור שהילדה שלך הרגישה חוסר נוחיות עם זה שכולם בקבוצות וזוגות והתביישה שתיתקשרי לאותה אחת או לילדות אחרות.אני חושב שבמידה והילדה סיימה את העבודה לבד ולפי השעה עכשיו כבר הלכה לישון ..תשאירי לה מכתב אהבה על הספרייה שבלילה קראת את העבודה שלה ובשבילך הציון הוא 100 .מה שהכי חשוב מכל המקרה זה שהילדה תבין שגם במידה ויש לה ציפיות ממישהי מסויימת תמיד תדע שיש גם אכזבות בחיים וצריך לדעת להתמודד .ועכשיו מהצפון הרחוק מאחל

אנדי דו....

שום צפון.. ושום דרום.. מצידי גם ירוחם! אתה בא איתי ועם הפח נפט??????????? (תגיד כןןןןןןןןןןןןןןןןןן) חחחחחחחחחחחחחח

אנדי 43

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אש אש מדורה ,שורפים את העבודה ,אש אש מדורה הבית ספר עולה בלהבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
תעלי לרכב את עצבנית יאללה להורים אננננננננננ אנננננננננ אנננננננ חראקותתתתתתת ,סיבוביםםםםםםם עוצרים ליד הבית ...עכשיו פסי תחשבי טוב אם לעלות .תראי איזה ריח יש ברכב עכשיו מהנפט ..ועכשיו השאלה אם לשרוף את כל הבלוק או את כל השכונה ..ממתין עם הגפרוריםםםםםםםםםםםםםםםםם

אנדי 43

New member
איזה צחוק ואיזה נעליים ......

אני עם פרצוף של הסנדק עם הגפרורים ביד ואת בהתקפת צחוק ,עוד מעט תגידי שפתחת את תא הכפפות ולחצת על הבקבוק מכסף יוווווווו זה באמת גז צחוקקקקקקקקקקק בטח עכשיו נפלת מהכסא ואם היה סימן כחול עכשיו הצבע צהבהב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה ששוקו לא היה בסביבה שנפלת למה הוא כזה עדין ,,ואם נפלת עם הפרילי את מי תאשימי עכשיווווווווו???

(חחחחחחחחחחחחחח אלוהים)

מה יהיה הסוף אתך (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) כשאתה אומר תא כפפות... אני.. בחצי עילפון... לפני כמה זמן כשכתבתי תא כפפות לא זכרת מה זה (חחחחחחחחחחחחחחחח) רגע.. מקווה שאתה זוכר שאין מצב שאפול על הרצפה עם פרילי... תראה אותי עם סלטות לאחור לצדדים , עצמות שבורות אבל!!!!!!!! פרילי לא על הרצפה... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) בוא סנדק.. בוא... הולכים עם המ-צ-י-ת לשרוף!!!!!!!!!!!!! (את המועדון חחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
פסייייייייייי יש מולי על הקיר

ציור של רכב וכל האביזרים מסומנים עם חיצים והשמות שלהם ,,חוץ מזה לא יודע כל פעם שאני כותב תא כפפות אני רועד ,,לא יודע המילה הזאת לא מתאימה לי ...באמאמאמאמאשליייייייייי ואם אין לי כפפות ברכב אייך זה תא כפפות תסבירי לי??????

שום כפות... כפפות (חחחחחח)

והוא ירעד עד שיפנים את הכינוי... פסיפלורה או לא ? (מה הקשר ? חחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
רגע רגע נראה לי המילה ירעד

בשתי הודעות ..חחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא לא מתאים לי

אנדי 43

New member
טליה ערב טוב .יש לי כפיות

אני מעקם אותם דרך העינייםםםםםםםםםםם ..נשמע מצחיק אבל אמיתייייייי תספרי לה פסיייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחח

טליה1233

New member
חחחחחחח ואני התכוונתי לזה ../images/Emo38.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה