כנסו.......תקראו.

כנסו.......תקראו.

נראה לי שאני היחיד שיש לו את האומץ פה להגיד אבל מה זה השיר(שיר?!?) הזה? דבר אחד אפשר להגיד בעצב אבל זהוא אתניקס איבדו את זה לגמרי,חוסר חיבור למה שקורה במוזיקה היום,השיר מאד מזכיר את "סגפו" (המבחיל משהוא)עם סרנגה,העיבוד של השיר בסיגנון טארנס דאנס שכבר אף אחד לא מעז להישתמש בו.בכלל אחרי שהם עלו כיתה (אמריקה,13,תראה עולם,וקצת מוריס)עשו דברים נפלאים הם שוב חוזרים למיזרחית,לצערי הרב.כנראה שזה ניסיון נואש לעשות קצת כסף אחרי שהם הבינו שאיכות לא מביאה כסף(מכירות דיסקים). לא יודע יכול להיות שאני יותר מידי בוטה(אני מת על הלהקה שלא תבינו לא נכון),ויכול להיות שהסינגלים הבאים והדיסק עצמו ישמעו הרבה יותר טוב,אבל לפי השיר הראשון אז אתניקס איבדו כל טיפה של ביקורת עצמית,ודרך אגב השיר על זמרות שמבטיחים לעשות אותן כוכבות יש כבר שיר,קצת(הרבה) יותר נחמד......פרח השכונות של טיפקס. זהוא......בתיקווה לעתיד(סינגלים והדיסק) טוב יותר. אה,ובנוגע לקליפ......וואלה נחמד וזהוא.

רינקון

New member
אני חושב הפוך ממך!!!

אתניקס בעיני הם מלכי המוסיקה המיזרחית!! ואחרי שקצת התברברו בדיסקים שציינת הם חוזרים לעשות את מה שהם עושים הכי טוב מכולם. עם אותם שילובים בלתי אפשריים ולחן קליל . בכלל אתה תמיד רואה שחורות לגביהם... השנים עוברות והם עדיין כאן , ואפילו ערוץ 2 טורח ומכין עליהם כתבה!! החברים בפורום שהיו בצפון מדווחים על הופעה נהדרת ועל כך שאנשים נשלחו הביתה בלי כרטיסים... איבדו את זה אתניקס?? מצאו את זה לדעתי!! הלוואי ויש בדיסק ב.מ.וו. חדש או דמעות! הלוואי אני רק אשמח. הקליפ החדש נחמד מאוד אבל השיר לדעתי, פ י צ ו ץץץ. חוסר חיבור למה שקורה היום? מה אתה רוצה, שיעשו שירים בעיבודי קריוקי של כוכב נולד?? ממתי הם עשו את מה שקורה היום? אם לא שמת לב אתניקס עושים בדרך כלל את מה שקורה מחר...

KeLeMeNcY

New member
מסכימה עם רינקון

מילה במילה כמעט חוץ מזה שהאלבומים האחרונים שלא היו בסגנון מזרחי היו פשוט מופת ודוגמה לאיך אלבום צריך להיות אתניקס משנים כל הזמן אבל בנתיים לא רק שהם אל מאבדים את זה, אלא שכולם לוקחים את זה מהם אחר כך.. שיהיו עוד מלא שנם כאלה, אף פעם לא משעמם איתם

כמה נקודות:

1. עדיין לא ראיתי את הקליפ ולא שמעתי את השיר, כך שעדיין איני יכול להגיב. 2. פופ לבנוני ? סגנון מזרחי ? במשפט אחד: תודה לך אלוהים !!! (כמה שחיכיתי לזה). 3. משמעות השם "אתניקס" = אתני + מיקס, כלומר: תמיד לגוון, וכך גם כל האלבומים שלהם. 4. יסמין ויוסי יכולים להעיד שתמיד התלוננתי בפניהם שאתניקס איבדו את הסגנון המזרחי שאיפיין אותם ב"ברוכים הבאים לישראל" וב"מוריס". אם קיימת עתה חזרה לסגנון הזה - לא יהיה מאושר ממני בעולם ! 5. גם אם השיר יישמע לי לא טוב, תן לי כמה ימים - אני עוד אוהָב אותו, תהיה בטוח. 6. למי אין מזל ? מי פיספס אתמול את הקליפ בדקה ? מי מתחיל לעבוד היום ב-21:45 כשהקליפ ינוגן שוב בערוץ 24 ? מי ? 7. למי בא למות, למי ? 8. יש רק תשובה אחת. 9. והיא: 10. לי !

berro2

New member
מסכים עם רינקון....

קודם כל , כוכב סרטים - קראת אותי מצחוק. לא נורא נסה לתפוס את הקליפ מחר או את השיר ברדיו ביום ראשון...שווה לחכות. ובקשר לסגנון...אני תמיד אהבתי את הסגנון המזרחי של אתניקסף פשוט אין עליהם בסגנון הזה ולראיה כל השירים ה"מזרחיים" שהם מעורבים בהם עד היום. כמות אדירה של להיטים. אני באופן אישי מת שיוציאו עוד אלבום בסגנון מסאלה אבל אני תמיד ישמח לעוד אלבום בסגנון המזרחי שהם מעלים אותו לדרגת אמנות. בכל מקרה אני מקווה שלא ימשכו אותנו יותר מידי זמן עד האלבום ושלא נדבר על הDVD.....אוףףףףף כמה זמן עוד נחכה ??

yb75

New member
מוהיקני... אני גם חושב כמוך....

תבינו... לזאב נחמה לא מתאים לשיר מזרחית!!! תגידו מה שתגידו אבל לא מתאים לו!!! יש לו כתיבה למופת וגם לחנים למופת......אבל לשיר במזרחית??? לא מתאים.... והשיר הספיציפי הזה , האמת, שמעתי אותו כמה פעמים שיר שלא מתאים לאתניקס. השיר בכלל לא יפה... וכמו שאמרת , גם אני אחכה לשירים הבאים... נ,ב. אני מעריץ שלהם מהדיסק הראשון....

EgG NoG

New member
דעתי על השיר

שלום אני חדשה פה .אני אישית אהבתי את השיר אני אוהבת מוזיקה מזרחית מאוד אבל לאתניקס יש שירים יותר יפים ועמוקים כמו "אל האור" .אני גם מאוד אוהבת את הרעיון שחוזר הרבה אצלהם של אין לי כסף אבל אני יכול לתת לך אהבה וכל מיני דברים יפים.

למעלה