כנסו תיקראו תעזרו

Asaf055

New member
כנסו תיקראו תעזרו

אני מהמרכז יש לי קצט ניסיון בגלישה אני רוצה לחזור קצט עכשיו נימאס לי מסקייט בזמן האחרון איפה זה איזות טוב שהכי קרוב לי (אני מפ"ת) שיש שם גלים סבבה שמותר ליגלוש ויש איפה להשכיר גלשן תודה מראש

woosabi1

New member
אני ממליץ להתחיל ב..

במורה ללשון טובה שתחזור איתך קצת על החומר הנלמד. לאחר מכן, תחזור תכתוב שום מה רצית להגיד

Asaf055

New member
אני מציע לך ללכת לידחוף

עצבע לתחת ואגודל לפה הגדול שלך

PinkyRaSta

New member
דוגרי לא עוזרים פה.. איזה קקות

תלך לאורך החוף בפ"ת <אם יש שם חוף> ותסתכל איפה יש גולשים וככה תדע. תלך מחר בשעות הבוקר ובטוח יהיו גולשים... כי עדיין ישארו גלים אני חושבת. ובנוגע ללהשכיר גלשן אז אותו דבר.. תחפש כל מיני חנויות/ ביתנים קטנים על החוף... בדרך כלל הדברים האלה קשורים לגלישה ופשוט תיכנס ותשאל. אבל הכי טוב לקנות גלשן יד שניה.

cyb3rmaniak

New member
כן. החוף בפתח תקוה ממש מגניב...

כל מה שחסר שם זה מים... פעם אחרונה שבדקתי, פתח תקווה לא הייתה עיר ליד חוף. וכן עוזרים פה. פשוט לפעמים כיף קצת לצחוק על אנשים שלא מוכנים להשקיע 10שניות בכתיבת הודעה כמו שצריך. אם אתה מבקש עזרה - לפחות תקרא את ההודעה שלך אחרי שסיימת לכתוב. מה את אומרת? הוא יכול להיות דיסלקט? אני מצטער מראש על זה, אבל הוא נשמע יותר כמו ילד בן 6 שאכל יותר מדי טיח שהתקלף מהקיר. אם הוא מצליח לקלל, הוא יכול לכתוב הודעה נורמלית. אני אענה לך בשפה שתבין (אסף): עני חושב שהכוף החי קרוב אליח זה בטל-אביב. הילטון לדוגמע. תבחר יום שיש בו גלים מרגמות לריסים (חצי מתר, עולי תיפה יותר) ופשוט כנס לחוף שאתה רועה בו גלים שנישברים סבבה ותהנה. אה כן - ותסתכל שמאלה וימינה לפני שאתה חוצה את הכביש.

Asaf055

New member
ילד בן 6?

שמע תקשיב טוב עכשיו למה אתה חושב שבאתי לפורום הזה? בישביל לריב איתך? באתי לקבל עזרה פעם ליפני איזה שנתיים שאנשים כמוך למשל לא היו רשומים היו כאן אחלה אנשים וחשבתי שזה נישאר ככה אבל עכשיו אני רואה אנשים מעפנים כמוך מי שלא בראש שלו לתת לעזרה פשוט שלא יגיב ככה זה עובד משהו לא טוב לך בכתיב שלי? שמור את זה לעצמך זה לא מעניין אותי אם יש לך משהו להגיד לי תגיד לי את זה מול הפנים ולא מאחורי מסך יצאתה הומו.

cyb3rmaniak

New member
כן. בן 6.

תקשיב, נשנש. לא אני הערתי על שגיאות הכתיב שלך. ואפילו כתבתי לך הצעה משעשעת. ועד כמה שהצקתי לך, מה שכתבתי נכון. אני לא בא לפורום הזה לריב. אני בא לנסות לעזור כמה שיותר ולנסות גם ללמוד כמה שיותר. ולפני שנתיים היית בן 4. חבל על זמן כמה השנתיים באלה עזרו לך ללמוד עברית. אחלה התקדמות! דרך אגב - מה קשור "יצאתה הומו"? אה! הבנתי! אולי באת לפורום כדי לנסות למצוא חבר? אם לא הבנת כלום, כנס לחלק הלוחות. אולי יש שם חוש הומור למכירה.

Asaf055

New member
בוא עכשיו תענה לי על שאלה

כואב לך ליראות שאני כותב עם שגיעות? זה כל כך כל כך מפריע לך שפתחתה על זה שירשור שלם ? זדיין בצד או שתבוא לאייסייקיו שלי ונדבר שם אם לא יכאב לך ליראות 151526749 כי זה לא המקום לזה

cyb3rmaniak

New member
תשובה לשאלתך המאתגרת...

לא כואב לי כלום מהשגיאות שלך... אולי אני מאבד כמה תאי מוח מזה, אבל חפיף. אם אין לך חוש הומור כדי להבין בדיחות על האיות הגרוע שלך, לפחות אל תקלל אנשים שמעירים לך על זה. תתעלם. תבליג. תסביר למה אתה מאיית גרוע. אבל אל תקלל. כי כרגע זה נראה שאתה פשוט זורק זין ולא משקיע 5 שניות extra כדי לוודא שמה שכתבת קריא. לא המקום לזה? אולי. אני דווקא חושב שכן. לא בגלל שאני אוהב להשפיל אותך בפומבי, אלא בגלל שיש עוד הרבה אנשים כמוך. אם מישהו קורא את זה- תבינו... אף אחד הולך לרדת עליכם אישית. take it easy. זה הכל בצחוק. אל תקחו דוגמא מנשנש כאן שמת לזיין את הכלב שלי ולדפוק לי מכות רק בגלל שטיפה צחקתי עליו.

Asaf055

New member
בפ"ת אין חוף...

ואין לי כח ללכת את כל החוף של ת"א למשל תנו לי איזור כיוון משהו ו..כן שמתי לב שיש פה קקה של אנשים(או לפחוחת 2 המיתרומיים woosabi1 cyb3rmaniak )

יש בהרצליה

אני מציע לך ללכת להרצליה, אתה יכול להגיע די מהר מפ"ת להרצליה דרך כביש 5, ויש פה חופים חינמיים עם הרבה שטח לגולשים. ליד חוף השרון יש חנות שבה אפשר להשכיר גלשן לשעתיים.

Asaf055

New member
נישמע טוב רק

באיזה סביבות מחיר יהיה ההשכרה ומה יש החנות... ושם של החוף או ליד מה זה שיהיה לי כיוון...

ILANA360

New member
אסף..

גרתי בפתח תקווה פעם אז דבר איתי באיסיקיו אני אסביר לך את כול הדרכים והמונית וכול זה 244520383

cyb3rmaniak

New member
חוף השרון...

אחד החופים הצפוניים יותר. זה החוף צפונית לחוף זבולון... (בחוף זבולון יש את ה- 9beach- פאב/מסעדה, אם אתה רוצה לחפש כתובת או מפה). אחרי שלקחת את הגלשן (אין לי מושג איפה...) לך לאחד החופים הדרומיים יותר. אם יש לך אוטו סע לדבוש או לחוף הנכים. הייתי מעיר על זה שכבר כתבו לך את השם של החוף, אבל אני מפחד מהאיומים הנוראיים שלך. לא פחדתי ככה מאז שראיתי בטעות פרק מ"השיר שלי".

למעלה