כנסו שערוריה!!!!!!

רותם654

New member
כנסו שערוריה!!!!!!

הייתי הרגע בפורום של האלופה ואיזו ילדה שהכינוי שלה הוא" henri24" ירדה וקיללה את לירזו'ש מאמוש כמובן שהגבתי לה איזו חוצפה זה התגובות שלה: אני וחברה שלי שירשרנו תמונות וזה מה שהיא כתבה על התמונה של לירז: "דומנה לתחת ש'לייי....איכססס 12/08 12:51 henri24 " עוד תגובה שלה על לירז: "..חמודה שלי ...גם כשאתה אוהב מישהו .......ואתה רוצה לזיין אוו צריך יופי מינימליי...מהב שאין למיטל לפני התאנה ואחריהה.....איככ........ שחורה חסרת תועלתת לעומת הימלבלוי הכוסיתתתתתתתת " עוד כמה: " ...לירז צ'רכי דחויהה 12/08 13:27 henri24 " רק בעונה אחת ..הם ידעו מראש שהיא דחויההה..ושכולם ישנאו אותהה איככ הורסת משפחותת המשך... מי שרוצה שיכנס ויבדוק שונאת את הילדה הזו!!!!

את לא מבינה אין לה בעיה עם לירז, יש לה בעיה..

עם מיטל. היא מושפעת מהסידרה הזאת!! וחוץ מזה מה אכפת לך? היא לא רואה את הכישרון שיש ללירז, הפסד שלה היא רק רואה את הפרצוף של עדי ומחליטה שהיא הכי יפה בעולם ומשחקת הכי יפה בעולם, נכון שהיא לא יודעת לשחק (חח, זה עצוב מאודדד!) אי אישית לא אוהבת את עדי כי היא משחקת גרוע וזכתי לא לאהוב אותה וגם לה יש זכות לאהוב אותה. אז אל תשימי לב, זה יפה שאת אוהבת את לירז ושאת רואה את הכישרון שלה ולא רק את היופי שלה, וזה שהיא רואה רק יופי זה הפסד שלה ולא רק מבחינת לירז... אז פשוט תשימי עליה זין ותמשיכי הלאה בידיעה את שלירז באמת שווה משהו ועדי לא..!

מהממת 6

New member
נכווון מאוד!!!!

סתם ילדה מושפעת שלא יודעת מהחיים שלה =]] ללירז יש כישרון אדייייייייייר ואם היא לא רואה את זה היא עיוורת... חחח=]] אל תשימי לב XD

נכון זה באמת מעצבן! אין לך מושג איך אני שונאת

את הימלבלוי!!!!!!!!!!!!!!!! תאמיני לי!!! אבל היא לא שווה אז זה, את מבינה היא אדם בלי כישרון, ודבר היחיד שטוב בו זה שהיא יפה (ואני אפילו לא אוהבת את סוג היופי הזה!) ושיש לה גוף יפה, אז מה?! גם לירז יפה, גם לה יש גוף מהמם! אבל ללירז יש כישרון משחק ושירה ולעדי אין אף אחד מהם! אז פשוט תאמרי את זה לעצמך ותאמיני לי ככה למדתי לא להתרגז מהערות פוגעות כלפיה או כלפי כל מי שאני אוהבת...

רותם654

New member
לדנדושית93 כנסי

אין לי משהו רע להגיד על עדי אבל אני לא מוכנה שאף אחד יגיד משהו רע על לירז!!!! כי היא כזו מוכשרת וחמודה!!!!!

רותם654

New member
../images/Emo207.gif כנסו ותיצפו בסירטון שהכנתי ללירזו'ש

סליחה שזה בלי מוזיקה אבל זה לא עבד לי זה סירטון על סער ומיטל ויש שם מלא קטים שלהם ותמונות אז כנסו מי שרוצה

אנבלווש

New member
ואי איזה יפה הסירטון ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

בטח לקח לך שעות להכין חח

A t z a

New member
מה את שמה על התגובות האלה ?../images/Emo80.gif

סתם גזענית פקאצה בת יומיים בערך.... לא צריך לשים לב לכל מטומטמת שמחליטה שהיא מלכת העולם,נכון? בייחוד לא עם הערות כלכך חסרות בסיס ומלאות גזענות דוחה שכזאת. שתז***.

G a L104

New member
מה את מגיבה לה?D:

את יודעת כמה תגובות כאלה ראיתי?ולא רק על לירז. ורואים שהיא סתם איזו פרחה שטחית שלא מבינה כלום מהחיים שלה,אל תרדי לרמה שלה.

למעלה